כנסו..כנסו......

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

מוצרלה

New member
נירה

אבל זה האחרון, ממש מעצבן, שואל שאלה כל כך דבילית ועוד מצפה שיענו לו ברצינות. זה כמו שהיו שואלים איפה אפשר להשיג שמן דל קלוריות, נו באמת !!!!!!! ועוד מעיר לאחרים על חוש ההומור שלהם חחחחחחחחחח, הוא ממש עיצבן אותי, אבל ממש !!!!!!

נירהמ1

New member
מה לעשות? לפעמים יש גם כאלה../images/Emo39.gif

את צודקת בהחלט. הוא היה בּוֹק אמיתי. אבל בעיני זו היתה בדיחה טובה לחפש סופגניה דיאטתית בפורום מתכונים, מקום שבו מדברים על מתכונים עתירי-קלוריות (זה לא מעצבן, זה מצחיק), אני לא התעצבנתי אני צחקתי עד שכאבה לי הבטן.

לרגל מצבי הדיאטי נראה לי שלא אכניס

סופגניות בחג הזה הביתה. מה שהם יצליחו לאכול בחוץ ולא להביא הביתה שיערב להם. מה לעשות שאר ביני ביתי רזים להחריד וזה כל כך גורם לי להתכווצות קנאה שזה נורא. מתי מתי אני אהיה כזו חתיכה. אוף.

מוצרלה

New member
אמא של דפנה

כשתפסיקי לחשוב שאת שמנה,ותקבלי את עצמך כמו שאת, תתחילי לחשוב שאת חתיכה, ולא סתם חתיכה, אלא כוסית אמיתית. מספיק עם הדיאטות, הכל מתחיל בראש ונגמר בראש. כל זמן שזה לא פוגע בבריאות, תחיי עם עצמך בשלום ובהשלמה.

זהו שזה לא כל כך פשוט.

זה כבר כן פגע בבריאות שלי. למה את חושבת עכשיו אני מתאמצת במכון כושר +דיאטה מבוקרת של תזונאית ומעקב של הרופאה שלי. יש בעיות. ולפני שאני אגיע למצב של אמא שלי הם עצרו אותי והכניסו אותי למשטר. בינתיים הולך טוב. יש דברים טעימים אפילו כשהם דלי קלוריות. איזה כייף. השבת אפילו חגגתי על מרק פירות דיאטטי וכולם התאהבו בו. ככה שזה לא כל כך נורא. אבל מה עדיין זה גורם לי התכווצויות לראות את כל הזרים שחיים איתי בבית ואני עוד לא במצבם.

מוצרלה

New member
חחחחחחחחח הזרים שאיתך בבית????

חחחחחחחחחחחחח בכל אופן, מקווה שתצליחי לתקן את מה שניזוק בדיאטות הקודמות, ואל תשימי לב למה שהזרים אוכלים, תגידי לעצמך שזה טעים להם, אבל לא לך!!!! ומקסימום תשימי לך מנה גדולה ויפה ותשבי לראות את התוכנית "אפקט הפחד" ובאותו הזמן תנסי לאכול, תאמיני לי, שלא תוכלי להכניס פירור לפה שלך. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה