כנסו כנסו.

ZVI Z

New member
כנסו כנסו.

זה רק בשביל להחיות קצת ת'פורום.. מה השיר הפחות אהוב/הכי שנוא של עברי עדיף מהדיסקים. שלי זה(לאחר התלבטות קשה)-4 כרטיסי אשראי(מאבק צמוד עם יותר מדי הרבה) אבל גם ת'שירים האלה אני אוהב כמובן..

מה??

קודם כל... זה יותר מידי אהבה וזה גאוני... ואחר כך... אתה שונא את כרטיסי אשראי?? לא אתה לא... אתה לא יכול לשנוא שיר כזה... זה... מעבר לגאוני... זה... נו באמת!

ZVI Z

New member
אנלא שונא!!וזה יותר מדי הרבה

כרטיסי אשראי המילים של זה יפות אני מסכים אבל הזאתי באנגלית מוציאה לי ת'חשק לשמוע ת'שיר וכל פעם שאני מגיע לזה בדיסק כמעט אני מעביר

תשמע... הורדתי את השיר איזה 8 פעמים

זה בכל הפעמים היה יותר מידי אהבה... תסביר לי.

Shani5

New member
קודם כל

חבל שאת מורידה שירים של עברי לידר
בכלל, להוריד שירים ישראלים זה רע... ואם היה לך את הדיסק היית יודעת שזה "יותר מדי הרבה"

לא רק...

שאת סתומה (מה חדש?) את גם מתווכחת על זה?
גם ככה יש יותר מידי יפנים באמריקה

קודם כל... סתםמה אני בטח שלא...

זה למען הפנאן... ממש משעשע. אתה לא מכיר אל תלכלך... וחוץ מזה, אני מעוותת שמות של המון שירים... זה נשמע יותר טוב ככה.

כן...

כמו שביוטי אוף דה פייר נשמע יותר טוב מהשם המקורי? מי את שעבירי ביקורת על האומנים (הרי את רומזת שאת יכולה להפוך מה שהם כתבו כך שישמע יותר טוב)? אם את יודעת כל כך טוב מה יפה למה שלא תיצרי לבד?

אני הילה נעים מאוד... וזה לא ככה...

תשמע, אני קולטת מה שאני רוצה לשמוע... פעם ראשונה ששמעתי את השיר של נטלי אימברוליה... חשבתי שהיא שרה- ביוטי אוף דה פייר... אני יודעת שזה לא ככה אבל מה זה משנה, זה לא השיר שלה בכינוי שלי... זה איך שהחלטתי לרשום כינוי פה. ובקשר לשיר של עברי... סורי אוקי... ככה היה כתוב ברשת, ולגבי זה שמישהו פה אמר שאם הייתי קונה הייתי יודעת. אני מוצאת את זה מיותר לקנות. כי יש לי נגיד את המקורי של האנשים החדשים והוא הרוס לגמרי... אז זה מה קורה. בקאזה היה כתוב אהבה. מבחינתי... השם התאים. ועוד משהו... אני לא מעבירה ביקורת על אף אחד. ואני יוצרת לבד! הילה.

שירים@

הכי פחות אהבתי... באמ, איך אתה לא אוהב את 4 כרטיסי אשראי??? ואת יותר מידי הרבה?????????????????????

את שירים אני אוהבת...

כי יש לזה אחלה קצב קודם כל. וחוץ... זה דיי מדבר על בן אדם שכותב שירים... ככה שזה גם דיי מתאר אותי.

ZVI Z

New member
../images/Emo45.gif זה מתאר גם אותי

והתחלתי די בגלל שמישהי עודדה אותי לזה אז- תודה לכל מי שחשב מה השירים שלי אומרים,תודה...

ZVI Z

New member
ווי איך שכחתי את כנפיים...

בעצם הכי פחות אהו זה כנפיים...

ואיזה שאלה קשה...

הייתי אומר בוא אבל זה לא שלו... אז אני סולח לו על זה.... אז ואולי לא יודע למה אני לא מסוגל לשמוע את השיר הזה (זה בגלל ששמעתי אותו יותר מידי כבר)

למעלה