כנסו כנסו.. רמי מדבר על זה ולא לשכוח לקרוא מחר בידיעות אחרונות
כ כנפיים לבנות New member 14/12/07 #2 תודה כתבה מעניינת.. מישהו יודע פרטים על המופע הזה עם יאיר ותמיר? וגיליתי גם שהוא אוהד של מכבי שזה בכלל נהדר והכי אהבתי: "מה השמועות הפופולריות עכשיו? 'שאני הומו. אני לא, אגב' " מקווה שיהיה לו ולה ולכולם רק טוב..
תודה כתבה מעניינת.. מישהו יודע פרטים על המופע הזה עם יאיר ותמיר? וגיליתי גם שהוא אוהד של מכבי שזה בכלל נהדר והכי אהבתי: "מה השמועות הפופולריות עכשיו? 'שאני הומו. אני לא, אגב' " מקווה שיהיה לו ולה ולכולם רק טוב..
מ מועדון לקוחות New member 15/12/07 #3 למופע קוראים "לא סופי" (אם אני לא טועה) והוא מפורסם בעמודי המופעים של "7 לילות" של "ידיעות אחרונות" ובנוסף, לאחר זמן רב ביותר, מופיעים שם גם עדכונים לגבי הופעות של רמי yay המשך סופ"ש מהנה לכולם, ליבי
למופע קוראים "לא סופי" (אם אני לא טועה) והוא מפורסם בעמודי המופעים של "7 לילות" של "ידיעות אחרונות" ובנוסף, לאחר זמן רב ביותר, מופיעים שם גם עדכונים לגבי הופעות של רמי yay המשך סופ"ש מהנה לכולם, ליבי
P PRINCESS GINA New member 16/12/07 #4 נו..מישהו קרא את הכתבה המלאה בעיתון../images/Emo35.gif אבא שלי הכסיל דווקא בשבת הזאת לא קנה עיתון! מה רמי מספר?
נו..מישהו קרא את הכתבה המלאה בעיתון../images/Emo35.gif אבא שלי הכסיל דווקא בשבת הזאת לא קנה עיתון! מה רמי מספר?