כנסו כנסו..

יאללה משעמם לי אז בכייף../images/Emo13.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): דנה 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: אוקיי לא הבנתי אם באמת הגיל לפני שנה וחצי אבל הגיל שלי עכשיו זה עוד מעט 14 אז אתם יכולים לחשב בעצמכם:p 3.מזל: עקרב 4.רוצה להחליף מזל? לא נראלי...=] 5.תאריך לידה:30.10 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? משהו לא בסוף השנה..
מאי-יוני:(: 7.מאכל אהוב: פייצה... נראלי 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעיםםP: 9.מקום מגורים: צפון...:) 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?כן... למרכז.. מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן... בעעע 4.זה היה כיף? לאא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: טונה.. שנתנו לי בטעות 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: דגים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא זוכרת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: מלפפון חמוץ ועוגת שוקולד:p 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? כלום.. פעם ראשונה שאני שומעת על זה:p 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? לא יודעת=] 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שוקולד 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: זה לא מאכל זה שתייה חח וזה קולה 17.שוקולד אהוב: שוקולד עם סוכריות קופצות 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמאא3> 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"??? 20.מעדן אהוב:כלום שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? נואופ 2.היית עושה את הוגו? לאא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לאא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 300 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חח קצת:p 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? וכן חח 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? שאלה טובה... 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? נראלי... 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? חח כןן 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לאא 12.נהנת? בטח... שלא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? בעע כןן 14.היה כיף? לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? חח יותר כשיורד גשם ואז מהגג יורדות טיפות גם כשכבר לא יורד גשם... 16.נהנים כשזה קורה? לאא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כןן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב [כאילו יופיע שם משהו]? חח כןן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כןן
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? נאכוןן! סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:לפי שנתיים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יממהP: 3.היתרון הכי טוב בכבשים? לא יודעת 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? לא יודעת 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לאא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלוום 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: Only Lovers Left Alive 8.ספורט מועדף? אממ... כדורעף
ושחייה 9.צבע אהוב: כרגע: אדום,כחול,סגול,ורוד ושחור:p 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לשל שייגעצ אבל אני לא בטוח הולכת:) שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? american Idiot 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: שומדבר 3.על מה אתה חושב עכשיו? על מתי זה נגמר?:p 4.קר לך/חם לך? יש לי צמרמורות משום מה אם זה לא עוזר 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן 7.כועס? אולי 8.עצוב?נראלי 9.שמח?לא 10.מדוכא?קצת לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? חח הלוואי וכבר הייתי בבגרות.. אבל כשחזרתי מסאמר סקול לפני שבוע=] 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא הייתה לי תעודה=) בגלל העיצומים:(-: 4.הברזת הרבה השנה? יאפ 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? מדעים אותה מורה מטומטמת 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? מסתלבט... 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? כןן 8.מרוצה מזה? נראלי 9.שיעור מועדף: אין 10.היית מאריך את החופש בחודש?כןן פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני חצי שעה=] 2.שתית: לפני חצי שעה 3.דיברת: לפני שעה 4.הרבצת לעצמך: מזמן באמת לא עשיתי את זה 5.השתכרת: אממ כשישנתי אצל "ידיד" שלי עם כמה אנשים:p אבל אני לא בטוחה אם זה היה מוודקה:) 6.בכית: מתישהו השבוע... 7.צחקת כמו משוגע: מזמן לאא 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: NEVER 9.התקלחת: היום בערב 10:צרחת עד שהיית צרוד: ערב כשרנות בסאמר סקול שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?אח שלי...:p 2.החזרת לו אחר כך?ניסיתי 3.הספר הכי ארוך שקראת: 600 עמודים 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:בצרפת מהשדה תעופה לאתר סקי 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לאא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? חח קברו אותי 7.אושפזת בביה"ח? לא שזכור לי 8.נהנת?--- 9.הזיכרון הראשון שלך: מאיפה אני יודעת?! 10.היום המאושר בחייך: לא זוכרת לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? סבבות לגבות 2.מרוצה ממנו? כן 3.יש עבודה? בערך 4.מרוצה מהעבודה? כן 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף?אממ לא ידוע 6.נהנת מהשאלון? בערך:S 7.היית עונה על עוד 120 שאלות?לאא!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

DotCom05

New member
טוב נו..במילא משעמם לי

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): דותן 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 וחצי 3.מזל: בתולה 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 31.8 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אממ לא זה בסדר לי ככה 7.מאכל אהוב: שוקולד 8.למה אתה אוהב אותו? כי הלווו..זה שוקולד! 9.מקום מגורים: ב"ש 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן לצפון מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא נראה לי 4.זה היה כיף? --- 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?--- 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: פטוצ'יני 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חצילים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: אל זוכרת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: פתות של נאפיס 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא זה ולא זה 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מה זה בכלל? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? אף אחד מהם 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שעועית 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד 17.שוקולד אהוב: מריר 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אימא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? בחיים שלי לא נתקלתי בזה 20.מעדן אהוב: שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא 2.היית עושה את הוגו? כןןן 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לאא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: של כדור הארץ 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חחחחחחחחח כן 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא..אני כבר ידעת שאני לא אצליח 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? מי עושה את זה?! 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? איכסס לא 14.היה כיף? --- 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? חחחחח וודאי 16.נהנים כשזה קורה? תלוי 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן! 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? חח כל הזמן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? מודה באשמה 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? צודק סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: השבוע 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 24 שעות 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הצמר 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? הכל 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא..אבל את שי גבסו כן 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לשיר 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: שירים של לד זפלין 8.ספורט מועדף? קיק בוקסינג 9.צבע אהוב: אדום 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? כן ב9.8 של שוטי הנבואה ועברי לידר שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Live - Lightning Crashes מהפרק האחרון של מגרש ביתי 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בצלעות 3.על מה אתה חושב עכשיו? על זה שאני צריכה להפסיק תשאלון כי המחשב נתקע לי עוד שנייה 4.קר לך/חם לך? נעים 5. חרמן/ית עכשיו? אמממממממ....חח לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן! 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? כן 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? כן 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 4.הברזת הרבה השנה? חס וחלילה 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ספרות 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? סתם יושבת עם החברים 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? כן 8.מרוצה מזה? לא 9.שיעור מועדף: אומנות 10.היית מאריך את החופש בחודש? בשנה אם הייתי יכולה פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לנפי שנייה..קורנפלקס 2.שתית: חלב..עם הקורנפלקס 3.דיברת: בבוקר עם אימא 4.הרבצת לעצמך: חח שלשום כי התעצבנתי על משו 5.השתכרת: מזמןן 6.בכית: בפרק האחרון של מגרש ביתי 7.צחקת כמו משוגע: אתמול 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: מזמן 9.התקלחת: אתמול 10:צרחת עד שהיית צרוד: אני אף פעם לא נהיית צרודה שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא..תמיד אני מנצחת 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 12 שעות..לחו"ל 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? ניסיתי 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן 7.אושפזת בביה"ח? שהייתי תינוקת רק 8.נהנת? לא נראה לי 9.הזיכרון הראשון שלך: שאני אוכלת גבינה לבנה 10.היום המאושר בחייך: היום שגיליתי כמה אני אוהבת מוזיקה לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? אחלה בחלה 2.מרוצה ממנו? כן 3.יש עבודה? כן 4.מרוצה מהעבודה? לא..אתפטר שבוע הבא 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? בילויים 6.נהנת מהשאלון? אכן 7.היית עונה על עוד 120 שאלות? לא חח אל תגזימו

מגניבוליישן ../images/Emo15.gif../images/Emo203.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): מורן
2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13
3.מזל: דגים
4.רוצה להחליף מזל? לא
5.תאריך לידה: 13.3
6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? נאמ, לא
7.מאכל אהוב: ג'אנק פוד
8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים!
9.מקום מגורים: חור בצפון ליד נהריה
10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? בתאוריה כן, אבל אני לא יכולה בלי הבית
מאכלים:
1.אוהב סושי? כיחס, לא
2.אוהב ברוקולי? אמ, מסמפטת
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? שו?
4.זה היה כיף? ברגע שאני אבין על מה אתם מדברים אני אגיד אם כן או לא.
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? איזה דבר צמיגי?
6.צמחוני? חס וחלילה
7.טבעוני? חלילה וחס
8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: היו מלא...
9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כל החרקים למיניהם
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: איזה פודינג עם סוכר
11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אורז עם קוטג'...שהייתי קטנה...
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מזמן לא אכלתי שם, אין לי מושג מזה
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: פרינגלס D:
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: צ'יפס
17.שוקולד אהוב: חלב ולבן
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי במצב ובאוכל עצמו
19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? אני יכולה לאכול, אבל זה לא משהו
20.מעדן אהוב: לא ממש אוהבת מעדנים..
שאלות מפגרות:
1.יודע ג'יבריש? ברור!...שלא
2.היית עושה את הוגו? איזה שווה הוא הא?
3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא, יש גבול, אני לא לסבית
4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: נרא לי של 20 חלקים? סתם סתם..סביבות ה500
5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? ואוו! זה היה מגניב!
6.מגיע על הלשון למרפק? לא XD
7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? מי? אני?
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? XDDDD
9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? אההא. למזלי זו הייתה אישה. והייתי עם מכנס וחזייה. ככה שלא ממש שמתי על זה.
10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא..
11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן, והייתה לי בחילה מזה
12.נהנת? ממה? שחשבתי על זה? לא ממש
13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא, רק לך זה קרה
14.היה כיף? היה כיף במשהו שלא עשיתי? ברור
15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן XD
16.נהנים כשזה קורה? ברור, חלום חיי מתגשם
17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא ממש...אני תמיד יושבת ליד אנשים מוכרים
18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? מתכחשת לעובדה הזאת
19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? נופ
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן, עם המזל שלי זה תמיד ככה
סתם שאלות(מפגרות):
1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני שנה
2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 41 שעות
3.היתרון הכי טוב בכבשים? שהן כוסיות
4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? לאנוס אותן
5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא
6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? מתקלחת?
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: יש מלא, אין לי כוח להתחיל לכתוב את כולם..
8.ספורט מועדף? לישון
9.צבע אהוב: ירוק וכתום
10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? עוד לא בטוחה

ממשיכה ../images/Emo15.gif../images/Emo203.gif

שאלות עכשוויות:
1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? שומדבר
2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: שום כאב
3.על מה אתה חושב עכשיו? על הצפונבורי שעבר
4.קר לך/חם לך? נעים לי
5. חרמן/ית עכשיו? לא
6.מרגיש רצון לנקום במישהו? מצחיק שאתם אומרים את זה, בדיוק נכנסה למסן מישהי שאני שונאת....אבל לא, לא כרגע
7.כועס? לא
8.עצוב? כן, קצת :/
9.שמח? אפשר להגיד
10.מדוכא? יאפ
לימודים:
1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא הייתה בגרות...אבל כן
2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? -
3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא הייתה תעודה
4.הברזת הרבה השנה? אני? אני תמימה..........
5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? כל שיעור אפשרי
6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? ממשיכה בחיים שלי?
7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? יאפ
8.מרוצה מזה? אמ, לא ממש שמה על זה
9.שיעור מועדף: אנגלית
10.היית מאריך את החופש בחודש? בכיף!
פעם אחרונה ש:
1.אכלת: לפני חצי שעה
2.שתית: לפני חצי שעה
3.דיברת: לפני שעה
4.הרבצת לעצמך: אתמול
5.השתכרת: אפעם
6.בכית: היום בבוקר
7.צחקת כמו משוגע: אתמול
8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אתמול
9.התקלחת: היום בבוקר
10:צרחת עד שהיית צרוד: צרחתי במשך חמשת הימים האחרונים, אבל לא הצטרדתי :/
שאלות על העבר:
1.קרעו אותך פעם במכות? לא
2.החזרת לו אחר כך? -
3.הספר הכי ארוך שקראת: נראה לי 400 עמודים, אבל לא זוכרת איזה
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת
5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא, בנו לי
6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא
7.אושפזת בביה"ח? חס וחלילה
8.נהנת? שו?
9.הזיכרון הראשון שלך: ואוו, לא זוכרת
10.היום המאושר בחייך: היו מלא
לסיכום:
1.איך החופש עד עכשיו? מצוין
2.מרוצה ממנו? יאפ
3.יש עבודה? לא
4.מרוצה מהעבודה? -
5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לבזבז..
6.נהנת מהשאלון? הוא חביב
7.היית עונה על עוד 120 שאלות? לא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

lior21 האחד

New member
הנה התשובות...........

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): ליאור 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 20.5 3.מזל: סרטן 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 10/07/85 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: אוכל איטלקי 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים ועושה חשק 9.מקום מגורים: בת ים 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן 4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? אכלתי 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא זוכר.... 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כרוב ניצנים/ברוקולי 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: עלי גפן ממולאים 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אני לא בקטע של אוכל מוזר 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא זה ולא זה, גלידה רק של קרמיסימו 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה... 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ' 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: פיצה/המבורגר 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: אוכל של סבתא 17.שוקולד אהוב: קליק 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אוכל ביתי של אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא מכיר... 20.מעדן אהוב: מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא זוכר.... כשהייתי קטן לא הייתי בקטע של פאזלים... 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? שאלה מצויינת.... :) 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? כן 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן 16.נהנים כשזה קורה? לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: מזמן.... 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לילה שלם נראה לי... 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הא? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? זהו.... 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: רוק (HIM,VR,FOB) 8.ספורט מועדף? טניס 9.צבע אהוב: סגול 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא, רוצה ללכת אבל לא יוצא.... :( שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? מוזיקה ממגרש ביתי 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: כאב לב.. 3.על מה אתה חושב עכשיו? על המון דברים........ 4.קר לך/חם לך? חם 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? כן 8.עצוב? כן 9.שמח? לא ממש... 10.מדוכא? כן לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 4.הברזת הרבה השנה? 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? 8.מרוצה מזה? 9.שיעור מועדף: 10.היית מאריך את החופש בחודש? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני 4 שע' 2.שתית: לפני 4 שע' 3.דיברת: לפני כמה דק' 4.הרבצת לעצמך: אתמול בערב 5.השתכרת: אף פעם..... לא שותה אלכוהול........ 6.בכית: אתמול 7.צחקת כמו משוגע:מזמן כבר לא.......... 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: היום בבוקר 9.התקלחת: אתמול בערב 10:צרחת עד שהיית צרוד: במשחק של מכבי חיפה בעונה שעברה שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן 2.החזרת לו אחר כך? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: ספר של הרלן קובן/ג'וזף פיינדר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? כן, הרבה פעמים... 8.נהנת? לא ממש.... 9.הזיכרון הראשון שלך: לא יודע... אלב דבר ראשון שאני חושב עליו עכשיו אז כשהייתי קטן הייתי הולך לים עם סבתא שלי 10.היום המאושר בחייך: בבר מצווה שלי לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? אני לא בחופש 2.מרוצה ממנו? לא ממש 3.יש עבודה? כן 4.מרוצה מהעבודה? ממש לא 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לחסוך חלק ולבזבז את החלק האחר 6.נהנת מהשאלון? מאוד 7.היית עונה על עוד 120 שאלות? כן

We Will Rock Ya

New member
../images/Emo9.gif טוב נו ! אני אוהבת שאלונים

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): דניאל 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13 וחצי ?... 3.מזל: עקרבב !! 4.רוצה להחליף מזל? מפתום !! עקרב אחלה מזל :p 5.תאריך לידה: 7.11.1992 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אמממ הייתי רוצה להוולד אולי יותר מוקדם :/ אני בין האחרונים :( 7.מאכל אהוב: שרימפסס D: כן אני לא אוכלת כשר :/ 8.למה אתה אוהב אותו? אממ כי הוא טעים !? 9.מקום מגורים: רמת גן 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? חחח לא ...החברים שלי פה ! מאכלים: 1.אוהב סושי? אממ כן 2.אוהב ברוקולי? אממ כן זה נחמייד 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? אממ כןן יאק זה מגעיל 4.זה היה כיף? לאא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו ..
6.צמחוני? אממ לא :/ 7.טבעוני? זה לא אותו דבר ?!... 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: ארטישוק !! 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: ארטישוק !! 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: ארטישוק !! 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אממ נראה לי סושי עם צלופחחח זה לא היה טעים כל כך :/ 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדולנדס !! 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? יש כזה דבר ?! אני לא שמעתי... 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדולנדס !! 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: החטיף אנרגיה הזה ! אנרגיי או משו כזה .. זה נחמייד מאוד 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד לבן !! הדבר הכי טעים שקיים :p 17.שוקולד אהוב: לבן !!! 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אממ אני מניחה ששניהם ... :/ 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מגדים ?! מזה מגדים ?... 20.מעדן אהוב: אממ אני לא אוכלת הרבה .. אבל אני אוכלת את הדנונה הזה עם הפריות 0% חחח שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא ....
2.היית עושה את הוגו? לא... לא נראה לי 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? שוב .. לא .. לא נראה לי 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: אני לא טובה בפאזלים... אני מתייאשת באמצע .. אז אני מניחה של 50 או משו כזה :/ 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חחחח בשיעורי גאוגרפיה !! מה אתם מצפים ?! 6.מגיע על הלשון למרפק? מה ?!... 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? אממ כן חחחח 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? בשביל לראות אם יצא משו ?!...
9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לאא ! טוב נו אולי פעם אחת אימא שלי ... 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא ... 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? אממ לא .. זה היה לוקח לי שנים
12.נהנת? ממה ?!! 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא ... :/ 14.היה כיף? מה היה כיף ?? לנקות את האוזנים !??.. 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כןןןן !! 16.נהנים כשזה קורה? חחח לפעמים שממש חם !! 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? אממ לפעמים =/ 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? אכן אכן ... :/ 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן !! חחחחח 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כןןן אני שונאת את זה
!! סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: אממ לפני שבועיים ... חח 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: אממ שאלה קשה .. אני מניחה שהיה יום אחד שלא ישנתי 24 שעות :/ במסיבות פיזמות האלה של היסודי ... 3.היתרון הכי טוב בכבשים? חיהה חמודה !! היה לי אותה על היומן השנה !! 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? אממ צמר ?!... 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא .. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? שרהה חחח 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: אממ we belive - good charlotte 8.ספורט מועדף? אין !!! שונאת ספורטט !! 9.צבע אהוב: ירוק בהיר 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? אממ לא לא נראה לי שאני אלך .. אולי לווליום כינרת .. :/ שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? 4in the morning - gwen stefani 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: גב :( 3.על מה אתה חושב עכשיו? שכואב לי הגבב :( 4.קר לך/חם לך? אממ נעים לי ... 5. חרמן/ית עכשיו? לא... לא כל כך ...מזה השאלה הזאת !? חחח 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן בשרמוטה שהמציאה עלי שמועות !!
7.כועס? אממ לא כל כך חח 8.עצוב? אממ לא כל כך... 9.שמח? כן קצת חח 10.מדוכא? אממ כן קצת .. לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא היה לי בגרויות עדיין :) ברוך השם !! 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? הוא התחיל חחח 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא היה תעודה .. אבל אני מניחה ש100 :) 4.הברזת הרבה השנה? אמממ משיעורי פיסיקה .. 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? פיסיקה ומחשבים 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? הלכתי הביתהה :) או לעבודה תלוי ... 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? מלאא !! חחח 8.מרוצה מזה? כןן יש כמה טובים :) ברוך השם לפחות זה ... 9.שיעור מועדף: ביולוגיה 10.היית מאריך את החופש בחודש? ברור !! :/ אני צכה להתחיל את העבודות עוד מעט .. לא רוצה ! פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אממ לפני 5 דקות ככה .. 2.שתית: אממ לפני 5 דקות ככה ... 3.דיברת: אממ לפני 10 דקות בטלפון :) 4.הרבצת לעצמך: לא .. זה לא קורה הרבה... 5.השתכרת: חיחיחיחי מאז שדפקתי את הראש בברז אני לא רוצה כל כך
6.בכית: אממ היום אבא שלי עצבן אותי [אני בוכה מעצבים...] 7.צחקת כמו משוגע: אתמול !!! 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אממ אתמול !!! חח 9.התקלחת: היום בבוקר :) 10:צרחת עד שהיית צרוד: אממ אני לא נהיית צרודה =] אבל אני מניחה שבהופעה של אוונסנס .. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? אממ לא הלכתי מכות רציני אפעם .. אבל בצחוק אני מניחה שכן :) 2.החזרת לו אחר כך? אממ כן =] 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטרררר ... 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לארהב ... 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא !! תמיד הוא התפרק
6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא .. חח אני עושה את זה לחברים שלי ... 7.אושפזת בביה"ח? לא .. ברוך השם טפו טפו טפו ... 8.נהנת? ברור ... :) 9.הזיכרון הראשון שלך:מזתמורת .. מהילדות ?! אני מניחה שנסעתי לספרד והביאו לי ברד כשהייתי ילדה ואמרתי זה קררר חחח זה נראה לי הראשון .. יש לי זיכרון של דג בעיקרון חחח
10.היום המאושר בחייך: אממ יש מלא :) לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? אממ כיףף !! 2.מרוצה ממנו?כן הוא אחלה ... 3.יש עבודה? הייתה 4.מרוצה מהעבודה?הייתי מרוצה :/ 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? כרגע אין לי .. חח כשהיה לי ביזבזתי אותו ! 6.נהנת מהשאלון? אממ כן הוא היה נחמייד 7.היית עונה על עוד 120 שאלות? אמ אני מניחה שלא הייתה לי בעייה .. אני די משועממת ..

rockirel

New member
><''

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): אריאל 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 14 3.מזל: גדי 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 10.1.1993 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 10.1.1992 7.מאכל אהוב: אין 8.למה אתה אוהב אותו? .. 9.מקום מגורים: קרית אונו 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לונדון מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא אני צמחונית 4.זה היה כיף? איכ 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? איככ 6.צמחוני? כן 7.טבעוני? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: מממ לא זוכרת 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: בשרררר 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: סלט כרוב 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: ממ 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדולנדס!! 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? טימטום 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדולנדס!@@@ 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שניצל תירס 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שניצל תירס 17.שוקולד אהוב: השוקולד שיש באוריאו 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? 20.מעדן אהוב: מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 120 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? כן חחחח 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כן חחחחחחחח 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לאדעת חח 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כןןןן חחחחחח 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן 14.היה כיף? לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כןןןן 16.נהנים כשזה קורה? לאאאאא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חחחחחחחחחחחחחחחח כןןן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן חח 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? מממ לא 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? לא חחח סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני חודשיים בערך 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: .. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? חלב 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? מזה זההה חחחחח 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: הרבה 8.ספורט מועדף? לשירP: 9.צבע אהוב: ירוק 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? אוונסנס- מיי לאסט ברט' 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: רגל 3.על מה אתה חושב עכשיו? חזי 4.קר לך/חם לך? חם 5. חרמן/ית עכשיו? כה 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כהההההההה 7.כועס? כההההה 8.עצוב? כההההההההההה 9.שמח? לאאאאאא 10.מדוכא?כההההההה לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? מהיום הראשון P: 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 4.הברזת הרבה השנה? כהה 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? מתמטיקה 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? הולכת הביתה..? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לאא כי היא יוצאת לפנסיה P: 8.מרוצה מזה? כההההההההההההה 9.שיעור מועדף: ספורט 10.היית מאריך את החופש בחודש? בטחח מהה פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני חמש דקות 2.שתית: לפני חמש דקות 3.דיברת: לפני שנייה 4.הרבצת : אתמול בלילה 5.השתכרת: לפני חודשיים בערך 6.בכית: אתמול בלילה 7.צחקת כמו משוגע: אתמול בלילה 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: היום בבוקר 9.התקלחת: אתמול בערב 10:צרחת עד שהיית צרוד: במחנה בצופים לפני שבועיים שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן 2.החזרת לו אחר כך? כן 3.הספר הכי ארוך שקראת: חחחח 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: טיסה זה גם נחשב? אם כן אז לארצות הברית 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כה 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? לא 9.הזיכרון הראשון שלך: משו בבית עם אח שלי וההורים 10.היום המאושר בחייך: לפני שנתיים בפורים לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? נחמד 2.מרוצה ממנו? כה 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה?- 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? - 6.נהנת מהשאלון? לא 7.היית עונה על עוד 120 שאלות? לא

Ronyyyy

New member
מסתבר שאני מספיק משועממת=]

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): רוני 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13 וקצת 3.מזל: מאזניים 4.רוצה להחליף מזל? לא, טוב לי ככה, תודה. אלא אם היה מזל פו-הדוב. 5.תאריך לידה: 17.10.92 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אמממ לפעמים היומולדת יוצא על סוכות וזה מעצבן. 7.מאכל אהוב: אממ.. שוקולד MARS 8.למה אתה אוהב אותו? כי טעים לי (?!) 9.מקום מגורים: פתח תקווה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן. לניו יורק\לונדון\סן דייגו. אבל גם ת"א בסדר=] מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? איככסססססססססססססססססססססססס 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לצערי. 4.זה היה כיף? לא, זה היה בתקופה שהייתי עם טבעות על השיינים וזה נתקע חזק! 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? נאבקתי להוציא אותו. הי, מה זה השאלות האלה? 6.צמחוני? לא.. אבל בחצי שנה האחרונה לא אוכלת שום בשר חוץ מעוף ודגים. 7.טבעוני? לא, למה לי? טעים לי. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: ווי, רק אחד? פשטידת ברוקולי וכרוב ניצנים. בללעעעעע 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: מאכלי ים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: בצק-סוכר 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זוכרת עכשיו..היה הרבה! 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדולנדס, סנדיי או פיצוץ! 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא יודעת, לא טעמתי. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדולנדס או ברגרקינג. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שוקולד MARS, M&M, וביצה רכה. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: אמ.. שניצל ופירה! 17.שוקולד אהוב: MARS, M&M ועוד כמה לא מוכרים 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? גם וגם 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? אתה לא לבד בעולם! 20.מעדן אהוב: אממ.. כל משו שקשור בתותים! שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לומדת. 2.היית עושה את הוגו? לא, הוא מוזר. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? אני לא לסבית. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 1000 נראלי 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא. אני הייתי ילדה מסכנה מסוג אחר 6.מגיע על הלשון למרפק? *מנסה* אוף, לא. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? אממ.. כמו שיולדים תינוק ורואים מה יצא! 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כמעט. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? רק פעם אחת?! 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? ושוב- רק פעם אחת? 12.נהנת? לא כל כך.. 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן. 14.היה כיף? מאוד! 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? אל תזכירו לי. 16.נהנים כשזה קורה? לא, ממש לא. 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן.. וקרה לי ליד אדם מסריח במיוחד. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? חח כן. 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חחחח כן.. תמיד ילדים בנפשנו 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? לצערי. סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: שנה שעברה. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 38 שעות ככה. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? התינוקות שלהם! 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? איכס. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלום. 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: כל השיירים של McFLY ושל FALL OUT BOY 8.ספורט מועדף? שחייה, ריצה מדי פעם 9.צבע אהוב: צהוב, כחול, אדום, ירוק, ורוד, לבן, שחור. 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא יצא לי שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום. 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: האצבע הקטנה ברגל. נכנסה ברגל של השולחן. 3.על מה אתה חושב עכשיו? על הארי פוטר, ועל למה אני עונה על זה אם אף אחד לא קורא. 4.קר לך/חם לך? נעים. 5. חרמן/ית עכשיו? לא. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן. בג'יי קיי רולינג. 7.כועס? לא. 8.עצוב? קצת. 9.שמח? קצת. 10.מדוכא? קצת. (אני אדם מורכב!!) לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? כן 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? - 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 98 4.הברזת הרבה השנה? מדי פעם=] 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? אנגלית 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? אממ, כלום 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? אני עוברת לתיכון אז אין סיכוי 8.מרוצה מזה? מאוד!! 9.שיעור מועדף: זהירות בדרכים. יושנים שמה טוב. =] 10.היית מאריך את החופש בחודש? ברור! פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני 3 שעות 2.שתית: לפני 10 דקות 3.דיברת: לפני חצי שעה 4.הרבצת לעצמך: =\ 5.השתכרת: לפני שבוע, אבל לא ממש השתכרתי 6.בכית: 3 שבועות 7.צחקת כמו משוגע: אתמול 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לפני דקה =P 9.התקלחת: לפני שעה 10:צרחת עד שהיית צרוד: חודש? שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? לא. 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 5. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 3 שבועות וקצת לארה"ב 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? ברור! 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא. 7.אושפזת בביה"ח? לא שזכור לי. 8.נהנת? לפני שעה. 9.הזיכרון הראשון שלך: בעיקר מתמונות=] נראלי מגיל 3 או משו 10.היום המאושר בחייך: קשה להגיד. לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? חביב. 2.מרוצה ממנו? כן. 3.יש עבודה? כן- עבודה של לא לעשות כלום. 4.מרוצה מהעבודה? ברור! 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אין כסף. לוקחים מההורים. 6.נהנת מהשאלון? לא, הוא מתיש!! 7.היית עונה על עוד 120 שאלות? NEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ורגע, אף אחד גם לא יקרא את זה, נכון? טיפשת שכמותי.

למעלה