Always and Forever
New member
יאללה משעמם לי אז בכייף../images/Emo13.gif
1.שם פרטי (השאר לא מעניין): דנה 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: אוקיי לא הבנתי אם באמת הגיל לפני שנה וחצי אבל הגיל שלי עכשיו זה עוד מעט 14 אז אתם יכולים לחשב בעצמכם
3.מזל: עקרב 4.רוצה להחליף מזל? לא נראלי...=] 5.תאריך לידה:30.10 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? משהו לא בסוף השנה..
מאי-יוני
: 7.מאכל אהוב: פייצה... נראלי 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעיםםP: 9.מקום מגורים: צפון...
10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?כן... למרכז.. מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן... בעעע 4.זה היה כיף? לאא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: טונה.. שנתנו לי בטעות 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: דגים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא זוכרת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: מלפפון חמוץ ועוגת שוקולד
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? כלום.. פעם ראשונה שאני שומעת על זה
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? לא יודעת=] 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שוקולד 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: זה לא מאכל זה שתייה חח וזה קולה 17.שוקולד אהוב: שוקולד עם סוכריות קופצות 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמאא3> 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"??? 20.מעדן אהוב:כלום שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? נואופ 2.היית עושה את הוגו? לאא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לאא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 300 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חח קצת
6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? וכן חח 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? שאלה טובה... 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? נראלי... 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? חח כןן 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לאא 12.נהנת? בטח... שלא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? בעע כןן 14.היה כיף? לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? חח יותר כשיורד גשם ואז מהגג יורדות טיפות גם כשכבר לא יורד גשם... 16.נהנים כשזה קורה? לאא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כןן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב [כאילו יופיע שם משהו]? חח כןן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כןן
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? נאכוןן! סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:לפי שנתיים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יממהP: 3.היתרון הכי טוב בכבשים? לא יודעת 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? לא יודעת 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לאא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלוום 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: Only Lovers Left Alive 8.ספורט מועדף? אממ... כדורעף
ושחייה 9.צבע אהוב: כרגע: אדום,כחול,סגול,ורוד ושחור
10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לשל שייגעצ אבל אני לא בטוח הולכת
שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? american Idiot 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: שומדבר 3.על מה אתה חושב עכשיו? על מתי זה נגמר?
4.קר לך/חם לך? יש לי צמרמורות משום מה אם זה לא עוזר 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן 7.כועס? אולי 8.עצוב?נראלי 9.שמח?לא 10.מדוכא?קצת לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? חח הלוואי וכבר הייתי בבגרות.. אבל כשחזרתי מסאמר סקול לפני שבוע=] 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא הייתה לי תעודה=) בגלל העיצומים
-: 4.הברזת הרבה השנה? יאפ 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? מדעים אותה מורה מטומטמת 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? מסתלבט... 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? כןן 8.מרוצה מזה? נראלי 9.שיעור מועדף: אין 10.היית מאריך את החופש בחודש?כןן פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני חצי שעה=] 2.שתית: לפני חצי שעה 3.דיברת: לפני שעה 4.הרבצת לעצמך: מזמן באמת לא עשיתי את זה 5.השתכרת: אממ כשישנתי אצל "ידיד" שלי עם כמה אנשים
אבל אני לא בטוחה אם זה היה מוודקה
6.בכית: מתישהו השבוע... 7.צחקת כמו משוגע: מזמן לאא 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: NEVER 9.התקלחת: היום בערב 10:צרחת עד שהיית צרוד: ערב כשרנות בסאמר סקול שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?אח שלי...
2.החזרת לו אחר כך?ניסיתי 3.הספר הכי ארוך שקראת: 600 עמודים 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:בצרפת מהשדה תעופה לאתר סקי 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לאא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? חח קברו אותי 7.אושפזת בביה"ח? לא שזכור לי 8.נהנת?--- 9.הזיכרון הראשון שלך: מאיפה אני יודעת?! 10.היום המאושר בחייך: לא זוכרת לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? סבבות לגבות 2.מרוצה ממנו? כן 3.יש עבודה? בערך 4.מרוצה מהעבודה? כן 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף?אממ לא ידוע 6.נהנת מהשאלון? בערך:S 7.היית עונה על עוד 120 שאלות?לאא!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק
1.שם פרטי (השאר לא מעניין): דנה 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: אוקיי לא הבנתי אם באמת הגיל לפני שנה וחצי אבל הגיל שלי עכשיו זה עוד מעט 14 אז אתם יכולים לחשב בעצמכם