כנסו כנסו..

רבההה

New member
כנסו כנסו..

הייתי אומרת שהפורום שלנו מתחיל לגסוס קצת, ובטח עד עונה חמישית בקושי יכנסו לפה אנשים, אז בגלל זה החלטתי לגנוב שאלון מפורום סקרים ושאלונים. הוא קצת הרבה ארוך =//, אבל אפשר לשרוד.. נראה לי.. תהנו
1.שם פרטי (השאר לא מעניין): 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 3.מזל: 4.רוצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 7.מאכל אהוב: 8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים: 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: 1.אוהב סושי? 2.אוהב ברוקולי? 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? 7.טבעוני? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: 17.שוקולד אהוב: 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? 20.מעדן אהוב: שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? 2.היית עושה את הוגו? 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? 6.מגיע על הלשון למרפק? 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 3.היתרון הכי טוב בכבשים? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף? 9.צבע אהוב: 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? 4.קר לך/חם לך? 5. חרמן/ית עכשיו? 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? 7.כועס? 8.עצוב? 9.שמח? 10.מדוכא? לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 4.הברזת הרבה השנה? 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? 8.מרוצה מזה? 9.שיעור מועדף: 10.היית מאריך את החופש בחודש? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: 2.שתית: 3.דיברת: 4.הרבצת לעצמך: 5.השתכרת: 6.בכית: 7.צחקת כמו משוגע: 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: 9.התקלחת: 10:צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? 7.אושפזת בביה"ח? 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון? 7.היית עונה על עוד 120 שאלות?

שיהיה, עונה

1.שם פרטי (השאר לא מעניין):טל 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 14:S 3.מזל: דגים 4.רוצה להחליף מזל? מה איכפת לי?!? 5.תאריך לידה:25.2.92 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? הרשולי לצטט את עצמי "מה איכפת לי?!?" 7.מאכל אהוב: פיצה 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים 9.מקום מגורים:הודש 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?כן מאכלים: 1.אוהב סושי? צמחוני, בערך 2.אוהב ברוקולי? אין לי בעיה איתו 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני?פעם הייתי 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:מממממממממממממממ לא יודעת 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:לא יודעת 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:כשהייתי בקניה אז זה היה בבת מצווה של אחותי והיינו במלון ואז הביאו לה עוגה ליומולדת וזה היה כ"כ יפה מעוצב וזה, אבל זה היה כ"כ מגעיל 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: זברה וג'ירפה [באמת, בקניה.] 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מק 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? !?? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?לא יודעת:S בורגרנץ' ומק. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: 17.שוקולד אהוב:חלב 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי.. אבל גם של אמא, תלוי מה היא עושה 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"??!? 20.מעדן אהוב:דנונ כזה עם הפיצפוני שוקולד שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?:S 2.היית עושה את הוגו?לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:לא יודעת 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? כן! ביסודי.. כולם עשו 6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?לא יודעת=S 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?לא 12.נהנת?לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?כן 14.היה כיף?לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?כן
16.נהנים כשזה קורה?לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן:S סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:אממממממממממ מזמן 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:לא יודעת 3.היתרון הכי טוב בכבשים? :S 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?חלב 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?כלום=S 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף?שינה 9.צבע אהוב:כחול ואדום 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:מממ 3.על מה אתה חושב עכשיו?מממ 4.קר לך/חם לך?נעים 5. חרמן/ית עכשיו?לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו?כן 7.כועס?כן 8.עצוב?לא 9.שמח?לא 10.מדוכא?לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)?לא היה ליבגרויות 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית?ממאין לי כח לחשב 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 4.הברזת הרבה השנה? בערך 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?לא יודעת כל מיני.. לרוב פיסיקה-ביולוגיה 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה?לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 וויהיייייייייייייייייי
8.מרוצה מזה?אני חושת שהתשובה שלי למעלהי כולה לענות על זה 9.שיעור מועדף:=S 10.היית מאריך את החופש בחודש? כן פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אתמול מתישהו 2.שתית: קודם 3.דיברת: קודם 4.הרבצת לעצמך: לא יודעת 5.השתכרת:אפעם 6.בכית:ממממ אתמול נראלי 7.צחקת כמו משוגע:לא זוכרת 8.עשית פרצופים מפגרים למראה::S 9.התקלחת:אתמול 10:צרחת עד שהיית צרוד:אפעם, אני אפעם לא צרודה! זה מעצבן שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך?כן 3.הספר הכי ארוך שקראת:ממ אני לא קוראת כ"כ חחח 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לקניה 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא 7.אושפזת בביה"ח?מממ כן 8.נהנת?לא=S בעצם כן. חלקית! 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו?+ 2.מרוצה ממנו?לא 3.יש עבודה?לא 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון?לא 7.היית עונה על עוד 120 שאלות?לא

רבההה

New member
יאללה..

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): רביד.. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 16 וחצי 3.מזל: תאומים/סרטן.. נולדתי ב-21.6.. כל פעם אומרים לי שאני מזל אחר, אז לא יודעת :S 4.רוצה להחליף מזל? כן!! 5.תאריך לידה: 21.6.90 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אני אוהבת את התאריך, אבל היה יותר מגניב אם הייתי נולדת בתחילת שנה.. 7.מאכל אהוב: פיצה
8.למה אתה אוהב אותו? כי זה פיצה!! 9.מקום מגורים: ישראל,חיפה.. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? יאפ מאכלים: 1.אוהב סושי? לא ניסיתי 2.אוהב ברוקולי? נופ 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא שזכור לי
4.זה היה כיף? -- 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?-- 6.צמחוני? בין ארוחה לארוחה (?) 7.טבעוני? כנ"ל.. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא זוכרת חח 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כל דבר שיריח לי לא טוב.. יש לי בעיה עם ריחות של מאכלים. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: ממ לא זוכרת. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אני לא אוכלת דברים מוזרים :| 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס!! רק מקדונלדס!! (אני עובדת שם חח) 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? בורגראנץ' סתם מוזרים.. אפילו לא שמעתי על ההמצאה הזאת חחח 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? נחשו.. בטח שמקדונלדס!
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: עוגיות שאמא קנתה 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד :| 17.שוקולד אהוב: הכל.. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? זה תלוי 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? אה? 20.מעדן אהוב: מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? אני יכולה לנסות חח 2.היית עושה את הוגו? לא! 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? כן! XD 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: איזה פאזל ריצפה.. הוא באמת היה גדול, אבל המספר חלקים היה קטן :p 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? אף פעם לא ממש הלך לי :/ 6.מגיע עם הלשון למרפק? חחח לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? XD 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לא יודעת, אולי מחפשים זהב? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא חושבת 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כן.. לפני כמה שבועות חחח 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? אהא 12.נהנת? מהכאב בטן? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא.. 14.היה כיף? ם_O 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן 16.נהנים כשזה קורה? בואו נגיד שזה לא כ"כ מפריע.. 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חח כן.. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? יאפ 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? אהא חח סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: מזמן.. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 15,16 שעות חחח.. אני חייבת לישון! 3.היתרון הכי טוב בכבשים? שהן נותנות צמר (?) 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? נלך על הצמר.. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? איו, לא! 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לשיר.. סתם לא חח 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: אם אני אתחיל זה לא יגמר 8.ספורט מועדף? אופניים :p 9.צבע אהוב: שחור, תכלת.. 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? כרגע עוד לא הוחלט סופית, אם כן, אז בטח ליום הראשון (אביב גפן!!) שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? נאדה 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: ראש מהשאלון הזה.. 3.על מה אתה חושב עכשיו? למה בכלל התחלתי עם זה? 4.קר לך/חם לך? חם!! 5. חרמן/ית עכשיו? נופ.. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן! 7.כועס? כן! 8.עצוב? כן! 9.שמח? כן! 10.מדוכא? כן! (נו מה? יש לי המון רגשות מעורבבים כרגע..) לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? יאפ.. מזמן.. 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? -- 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא קיבלתי תעודה :( 4.הברזת הרבה השנה? רק בסוף שנה 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? היסטוריה ואזרחות נראה לי 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? הולכת הביתה לנוח 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? אהא 8.מרוצה מזה? ממ זה בסדר.. 9.שיעור מועדף: כימיה.. כי המורה חמודה.. 10.היית מאריך את החופש בחודש? יאפ! פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני חמש דקות.. גילדה
2.שתית: בבוקר 3.דיברת: לפני 5 דקות 4.הרבצת לעצמך: עכשיו! סתם נו.. חח 5.השתכרת: לא משנה 6.בכית: יום שבת האחרון 7.צחקת כמו משוגע: אתמול
8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לא זוכרת.. 9.התקלחת: אתמול אחרי העבודה 10:צרחת עד שהיית צרוד: מזמןן.. אני מקווה שאחרי ההופעות של סלקום זה יקרה :) שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא חח 2.החזרת לו אחר כך? -- 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת.. בטח הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: ספרד אולי? 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? ניסיתי.. נחשב? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? חח לא, אבל קברתי אחרים XD 7.אושפזת בביה"ח? נופ 8.נהנת? מאאאד 9.הזיכרון הראשון שלך: אני בקושי זוכרת מה אכלתי אתמול.. 10.היום המאושר בחייך: היו הרבה כאלה לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? נחמד 2.מרוצה ממנו? ככה ככה 3.יש עבודה? כן כן כן!! תבואו למקדונלדס! 4.מרוצה מהעבודה? יאפ.. 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? מה לא? 6.נהנת מהשאלון? ממ היה סביר 7.היית עונה על עוד 120 שאלות? לא!

WatchMeWatchYou

New member
ארוך.. ../images/Emo178.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): שירן 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 19 וחצי 3.מזל: דלי 4.רוצה להחליף מזל? ומה זה ייתן לי?
5.תאריך לידה: 06.02 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: פיצה (מאכל פופולרי בפורום..) 8.למה אתה אוהב אותו? למה לא? 9.מקום מגורים: צפון 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן מאכלים: 1.אוהב סושי? לא במיוחד 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא.. 4.זה היה כיף? - 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? - 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא יודעת.. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: מאכלי ים ורגלי צפרדעים
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: עוגת יומולדת של חברה. נראתה מאוד טעימה- אבל היא ממש לא
11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אממ.. במבה עם שוקולד? 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?
? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? ברגר קינג
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: לא יודעת 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: לא יודעת 17.שוקולד אהוב: חלב (אבל רק
) 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי.. אבל גם של אמא טעים 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? משתדלת לקנות בלי זה.. 20.מעדן אהוב: דנונה פקאן שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? ושוב.. לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: תלת מימדי, 2500 חלקים אאל"ט.. אבל לא לבד, עם בן דוד שלי 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?
יש מישהו שלא עשה את זה כשהיה קטן? 6.מגיע על הלשון למרפק? לא נראה לי.. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי הם.. מגעילים? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן, הבת של הבת דודה שלי. אבל היא בת שלוש
10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא 12.נהנת? - 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן 14.היה כיף? לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן 16.נהנים כשזה קורה? לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? ברור 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן. נראלי שמחייבים אותם לייצר אותם ככה או משהו.. אחרת איך תסבירו שזה ככה בכל החנויות?
סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני שנה בערך 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 36 שעות בערך 3.היתרון הכי טוב בכבשים? יש כזה? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? - 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלום 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף? צפייה בטלוויזיה או גלישה במחשב נחשבים לספורט? 9.צבע אהוב: כחולים וסגולים 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Collide - Howie Day 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: - 3.על מה אתה חושב עכשיו? זה עוד ארוך דרדסבא?? 4.קר לך/חם לך? קצת חם 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב? קצת. החברה הכי טובה שלי בחו"ל כבר חודש ולא דיברתי איתה כבר שבוע בערך.. (ובד"כ אנחנו מדברות לפחות פעם ביום..) 9.שמח? לא 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? הבגרות האחרונה שלי הייתה לפני שלוש שנים בערך
2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? - 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: - 4.הברזת הרבה השנה? - 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? - 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? - 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? - 8.מרוצה מזה? - 9.שיעור מועדף: - 10.היית מאריך את החופש בחודש? למרות שאנילא בבי"ס - ברור שכן! פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אתמול בערב? 2.שתית: לפני חצי דקה בערך 3.דיברת: 4.הרבצת לעצמך: למה שאני יעשה את זה?? 5.השתכרת: לפני חצי שנה בערך 6.בכית: וואי, לא זוכרת 7.צחקת כמו משוגע: שבוע שעבר 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: בגיל 6? 9.התקלחת: אתמול בלילה 10:צרחת עד שהיית צרוד: בחתונה של אחי. לפני 8 חודשים שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? בכיתה ב' בערך 2.החזרת לו אחר כך? ברור 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר? 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? "מפואר" זה בעיני המתבונן.. 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? כן, בצבא. 8.נהנת? האמת שכן
9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? :) 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? לא
4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון? לא 7.היית עונה על עוד 120 שאלות? ברור... שלא! הודגש באמצעות מדגישומטיק

למקרה שמישו יקרא את זה ../images/Emo6.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין):לידר 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:אממ 13 וקצת 3.מזל:מאזניים 4.רוצה להחליף מזל?לא ממש 5.תאריך לידה:13.10 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?אממ אולי ב01.01.00 זה מגניב כזה 7.מאכל אהוב:המפ צ'יפס 8.למה אתה אוהב אותו?כי זה טעים?P: 9.מקום מגורים:ראשון לציון 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?בארץ אולי ת"א בעולם לוס אנג'לס מאכלים: 1.אוהב סושי?לא טעמתי 2.אוהב ברוקולי?לא
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?לצערי
4.זה היה כיף?מאאאד 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?חחחחחחחחחח אממ זרקתי לפח 6.צמחוני?לא 7.טבעוני?גם לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:אממ לא כ"כ זכור לי אבל ישמצב שתאנה 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:כל החסילונים והדברים האלה עם המחושים
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:ברוקולי? 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:נקניקיית צ'וריסו,אל תשאלו למה מוזר,פשוט מוזר. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדונלדס
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?לא יצא לי לטעום אבל נשמע מפגר 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?מקדונלדס
אני בכלל פריקית של מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:המפ צ'יפס
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:גרבר?XD 17.שוקולד אהוב:מריר
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?קנוי
19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"?זה די מוזר אבל כנראה רק אתה 20.מעדן אהוב:מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?בטח!כתבתי ספר בג'יבריש 2.היית עושה את הוגו?אררר.לא. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?נמוכה מדייP: 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:וואי מלא זמן לא הרכבתי פאזל,לא זוכרת. 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?XDDDDDDDDDDDDDD כןןן 6.מגיע על הלשון למרפק?באמת שאלות מפגרות,ולא. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?לא חה חה 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?כי זה מעניין? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?אממ לא,תמיד יש מישו ששומר
10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?חחחחחחחחחחחחח לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?יאפ 12.נהנת?מעל לחשוב?בטח, מאד אפילו 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?אווצ' כן 14.היה כיף?לא
15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?חחחחחחחחחחח כןן 16.נהנים כשזה קורה?דווקא לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?חחחחחחחח כן זה מזה מבאס 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?
אבל אולי לא חיפשנו טוב?|מתחכמת| 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?לגמריי
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?חחחחח יש בזה משו סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:אממ בערך לפני שלושה חודשים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:יום שלם 3.היתרון הכי טוב בכבשים?שהן חמודוווות והן מבהילות ילדים קטנים כשהן צועקות "מהההההההה" [ראו תמונה למעלה] 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?כלום!צער בעלי חיים
5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?עשיתי כבר,סתם סתם,לא. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?משחקת עם ברווזי גומי,נו מה זה השאלות האלה? 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:אממ של קולדפליי 8.ספורט מועדף?לרוץ בין השער למזנוןXD 9.צבע אהוב:שחור מואהאהאהאה 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו?רציתי
לשל רן דנקר ועילי בוטנר שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?לא במחשב בטלוויזיה,אמברלה,MTV 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:אממ באגודל שחיטטתי בו כדי להוציא קוץ
3.על מה אתה חושב עכשיו?על למה עשיתי את זה ולא נתתי למישו אחר?!?! 4.קר לך/חם לך?אממ פושר
5. חרמן/ית עכשיו?אה?לא.בעצם שנייה *רואה פוסטר של רן דנקר* כןD: 6.מרגיש רצון לנקום במישהו?אממ לא ממש 7.כועס?לאD: 8.עצוב?לאD: 9.שמח?כן): סתם D: 10.מדוכא?לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)?ואם לא היו לי בגרויות?אה? ולא אני עובדץ 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית?לא יתחילXD 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:לא הייתה תעודה אבל נגיד של המחצית 100 4.הברזת הרבה השנה?אממ לא פעמיים-שלוש וגם זה בסוף שנה ועוד המורה ראתה אותיXD 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?חופשיים 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?הולכת למרכז אומשו 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה?לא אני עוברת בצפר 8.מרוצה מזה?לא): 9.שיעור מועדף:חינוךD: וביולוגיה 10.היית מאריך את החופש בחודש?אממ במצב הנוכחי כן פעם אחרונה ש: 1.אכלת:אממ בצהריים 2.שתית:עכשיו,נס קפהD: 3.דיברת:אממ לפני איזה חמש דקות 4.הרבצת לעצמך:לא זכור לי שקרה דבר כזה 5.השתכרת:לפני איזה חצי שנה 6.בכית:ממש?לפני שבועיים. 7.צחקת כמו משוגע:אממ שלשוםXDDD 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:היום בבוקרXD 9.התקלחת:לפני איזה 3 שעות 10:צרחת עד שהיית צרוד:לפני שלושה שבועות,על ילדיםXD שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?לא
2.החזרת לו אחר כך?--- 3.הספר הכי ארוך שקראת:בהתחשב בעובדה שאני לא כ"כ קוראת ספרים אז הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:אממ טיול בת מצווה 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?לאXD 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?כןן זה כ"כ כיפ 7.אושפזת בביה"ח?לא
8.נהנת?
9.הזיכרון הראשון שלך:כשהייתי בערך בת 3 וכמעט נפלתי מהמדרגות של הבניין. 10.היום המאושר בחייך:היו לי כ"כ הרבה,נראלי כשפגשתי את רןD: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו?אממ די בסדר 2.מרוצה ממנו?לא ממש מרגישה חופש אבל נגיד שכן 3.יש עבודה?כן
4.מרוצה מהעבודה?אממ בערך 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף?וואי להנות ממנו כמה שאפשר בת"א,תכננתי לקנות גיטרה אבל ההורים שלי הקדימו אותיDDDD: 6.נהנת מהשאלון?דווקא כן 7.היית עונה על עוד 120 שאלות?"עד 120 שאלות" אולי..

Dark and Twisty

New member
עונה../images/Emo3.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין):רוני 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:לא אומרת
3.מזל:דגים 4.רוצה להחליף מזל?לא 5.תאריך לידה:2.3 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?אממ.. לא
7.מאכל אהוב:לא יודעת
8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים:מרכז 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?אממ לא מאכלים: 1.אוהב סושי?כן 2.אוהב ברוקולי?לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?מה?
4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני?נופ 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:אממ.. לא זוכרת
9.מאכל שלא תגע בו בחיים:בצל 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:FISH & CHIPS 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:לא זוכרת, אבל אני זוכרת שאכלתי
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?אין לי מושג על מה את מדברת 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:תירס 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:שוקולד 17.שוקולד אהוב:מריר, חלב, שוקולד תפוז 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?בית של אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"?כן 20.מעדן אהוב:מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?נופ 2.היית עושה את הוגו?הא?
3.והוגואית (אישתו של הוגו)?כנ"ל 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:5500 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?לא 6.מגיע על הלשון למרפק?נופ 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?כן
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?לא יודעת, אני לא עושה את זה 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?ברור 12.נהנת?מאוד
13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?
14.היה כיף?
15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?יאפ
16.נהנים כשזה קורה?לא ממש 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?חח כן
19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?אני לא
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:יוני 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:36 שעות 3.היתרון הכי טוב בכבשים?בשר
4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?בשר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא
6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:לא ממליצה להוריד
. 8.ספורט מועדף?צלילה, שחייה, ריצה 9.צבע אהוב:אדום, שחור 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו?לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?אין לי שירים כאן
2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:כואב לי הגשר, כרגיל
3.על מה אתה חושב עכשיו?על מה אני חושבת עכשיו
4.קר לך/חם לך?חם 5. חרמן/ית עכשיו?נופ 6.מרגיש רצון לנקום במישהו?לא לשם שינוי
7.כועס?לא 8.עצוב?כנ"ל 9.שמח?כנ"ל 10.מדוכא?כנ"ל לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)?ב11.6 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:100 4.הברזת הרבה השנה?באישור של מורים
5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?היסטוריה, תנ"ך 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?הייתי מבריזה למטרות בית ספריות, כך שעדיין הייתי נשארת בבית ספר 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה?יאפ 8.מרוצה מזה?די 9.שיעור מועדף:אנגלית, מתמ', כימיה (למרות שלא לומדים השנה
) 10.היית מאריך את החופש בחודש?לא!####^%$#@!!#^&%$# פעם אחרונה ש: 1.אכלת:לפני 15 דקות בדיוק 2.שתית:לפני 7 דקות בדיוק 3.דיברת:7 דקות 4.הרבצת לעצמך:הרבה 5.השתכרת:נבר
6.בכית:כמה ימים
7.צחקת כמו משוגע:יומיים 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:היום בבוקר 9.התקלחת:אתמול בערב 10:צרחת עד שהיית צרוד:חודש שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?לא 2.החזרת לו אחר כך?ברור 3.הספר הכי ארוך שקראת:חוק הקוסמים הראשון 1100 ומשהו נראה לי 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:לתאילנד, או לארה"ב
5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?ברור 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?קברו אותי
7.אושפזת בביה"ח?נבר 8.נהנת?לא עברתי את זה
9.הזיכרון הראשון שלך:רודוס.גיל שנתיים.המון גשם. 10.היום המאושר בחייך:יש הרבה
לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו?ארוך
2.מרוצה ממנו?כן! 3.יש עבודה?לא
4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון?ברור! שלא
... סתם היה נחמד
7.היית עונה על עוד 120 שאלות?אולי

אניייי

1.שם פרטי (השאר לא מעניין):הדר 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:15וחצי [אני בת 17:p ] 3.מזל:דגים 4.רוצה להחליף מזל?לא 5.תאריך לידה:12.3 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?אממ לא.. 7.מאכל אהוב:ספגטי 8.למה אתה אוהב אותו?כי זה טעים 9.מקום מגורים:אשקלון 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?לארה''ב חח מאכלים: 1.אוהב סושי?לא 2.אוהב ברוקולי?לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?אממ כן 4.זה היה כיף?ממש ביי 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?העפתי אותו מהפה 6.צמחוני?לא 7.טבעוני?לא חח 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:לא אוכלת דברים מגעילים 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:כל אוכל יפני 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:עוגה 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:לא עולה לי לראש.. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?בורגראנ'ץ 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?חחח שיהיה קשה וחם לתפוס את זה :O 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?בורגראנץ' 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:וופלים 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:אין אחד כזה 17.שוקולד אהוב:שוקולד חלב 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?אוכל של אימא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"?כן 20.מעדן אהוב:מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?לא 2.היית עושה את הוגו?חחחח לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?
אולי 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:פייי פאזל..איזה ישן זה 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?חחחח כן ! 6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?חחח כןןןןןןןןןןןןן! 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?לראות אם יש יהלומים 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?כן!
10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?חחח לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?כן בטח 12.נהנת?כאב לי יותר 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?חח כן 14.היה כיף?מצמרר 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?כן 16.נהנים כשזה קורה?לאא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?כן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?חח כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?כןן חח 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?וואי כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:אתמול חזרתי משם! 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:כל הלילה 3.היתרון הכי טוב בכבשים?אממ 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?ביד,חח סתם שרה 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:פי יש מלאאא 8.ספורט מועדף?לרקוד 9.צבע אהוב:אין אחד כזה 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו?כן ב9.8 שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?שומדבר 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:ברגל 3.על מה אתה חושב עכשיו?שתיכף אני צריכה לעוף מפה 4.קר לך/חם לך?נחמד לי 5. חרמן/ית עכשיו?לא חחח 6.מרגיש רצון לנקום במישהו?לא 7.כועס?לא 8.עצוב?לא 9.שמח?סבבה לי 10.מדוכא?לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)?כן 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:90 4.הברזת הרבה השנה?אפשר לומר חח 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?תנ''ך ולא זוכרת מה עוד 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?יושבת עם חברותצ 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה?כןן:) 8.מרוצה מזה?כןןן 9.שיעור מועדף:חופשי 10.היית מאריך את החופש בחודש? יש מצב..חחח אין לי זמן להמשיך נכנסת השבת..אז שתהיה לכולם שבת שלום!:)

nataliii

New member
זה חופר אבל אני יענה בכל זאת...

1.שם פרטי (השאר לא מעניין):נטלי 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:חחח... חמש עשרה וחצי נראה לי חחח.... 3.מזל:סרטן 4.רוצה להחליף מזל?לא... 5.תאריך לידה:2.7.90 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?לא ולא טוב לי אם התאריך שלי... 7.מאכל אהוב:פיצה 8.למה אתה אוהב אותו?כי הוא טעים 9.מקום מגורים:תל אבי יפו 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?לניו יורק מאכלים: 1.אוהב סושי?לא טעמתי אבל נראה לי טעים 2.אוהב ברוקולי?לאאאאאאאאאא......... 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?כןןן .... איכס זה היה מגעיל 4.זה היה כיף?לאאא... 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?זרקתי 6.צמחוני?לא... 7.טבעוני?לא.. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:פסטה כשרה לפסח עם שמנת ופיטריות 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:ארנבת או כלב (יש עמים שאצלהם זה אוכל ברגיל ) 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:אממ... לא יודעת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:רגל קרושה חחיחחח... 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?בורגראנץ' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?נחמד וטעים למה לא 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?בורגראנץ' 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:עוגה שאמא שלי מכינה 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:פיצה 17.שוקולד אהוב:תמיד אתך שוקולד פרה 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?ביתי של אמא למרות שלא יוצא לי לאכול אותו הרבה 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"?מההה..? 20.מעדן אהוב:לא אוהבת מעדנים......... שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?כן שפת אם 2.היית עושה את הוגו?צריכה לחשוב על זה ... 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?אני לא לסבית 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:די גדול לא יודעת כמה... 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?חיחחחחחחחחחח... 6.מגיע על הלשון למרפק?בקושי 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?כן... חח... 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?אוככככ... שונאת כאלה 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?כמעט.... 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?אוווחחח... כןן... 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?יאאפפפ.. 12.נהנת?לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?כןן... 14.היה כיף?לא ומה זה השאלות המפגרות האלה 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?חחחח... 16.נהנים כשזה קורה?דייייייייייייייייייייייייייייייי 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?חחחחח... כןןן... 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?כןןן... 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?לא ממש... 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?כן... סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:שנה שעברה אבל מחר אני נוסעת שובב 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:כמעט יממה 3.היתרון הכי טוב בכבשים?לא יודעת... 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?אוישששששששש 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא נראה לי... 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?אויש השאלות האלה כל כך סוטות אוי ווי זמיר... 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:הרבה... 8.ספורט מועדף?ריצה 9.צבע אהוב:שחור 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו?לא... שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?כלום ביקשו ממנילא לעשות רעש... 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:שום כאב תודה לאל... 3.על מה אתה חושב עכשיו?מתי השאלות הזה יגמרץץץ 4.קר לך/חם לך?לא ולא .. 5. חרמן/ית עכשיו?הנוער של היום... 6.מרגיש רצון לנקום במישהו?כן כן כן 7.כועס?קצת 8.עצוב?קצת 9.שמח?קצת 10.מדוכא?קצת לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)?אפשר לומר 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:95 4.הברזת הרבה השנה?בערך... 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?לא זוכרת נראה מטמטיקה או אנגלית... 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?הולכת הביתה... 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה?לא יודעת נראה לי שכן 8.מרוצה מזה?לא אכפת לי 9.שיעור מועדף:ספורט 10.היית מאריך את החופש בחודש?ברוווווווווווווווווווווווווווווווווור פעם אחרונה ש: 1.אכלת:לפני כמה דקות עוגה 2.שתית:לפני כמה דקות 3.דיברת:גם לפני כמה דקות 4.הרבצת לעצמך:כלא זוכרת 5.השתכרת:לא זוכרת 6.בכית:בטח מתישהו השבוע 7.צחקת כמו משוגע:היום נראה לי 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:חחחחחחח.... כרב מזמן לא 9.התקלחת:אתמול 10:צרחת עד שהיית צרוד:אתמול שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?כמעט... 2.החזרת לו אחר כך?כןן.. 3.הספר הכי ארוך שקראת:אממממ... 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:כמובן שלאילת איזה 5 שעות... 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?כןןן... שהייתי קטנה 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?כןן גם כשהייתי קטנה 7.אושפזת בביה"ח?כןןן... 8.נהנת?לא... 9.הזיכרון הראשון שלך:אמממ.. 10.היום המאושר בחייך:21.6.06 לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו?נחמד... 2.מרוצה ממנו?ככה ככה 3.יש עבודה?כןן.. 4.מרוצה מהעבודה?בערך 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף?חלק לבזבז וחלק לחסוך... 6.נהנת מהשאלון?קצת חופר אבל בסדר נהנתי... 7.היית עונה על עוד 120 שאלות?לאאאאאאאאאאאאא.... אויש השאלון היה חופר אבל יצאתי בחיים ממנו...

Dark and Twisty

New member
נטלי, תראי

אני יודעת שחפרו לך על זה כבר, אבל את לא משרשרת נכון. כדי לשרשר לתגובה הראשית, את צריכה לבחור את התגובה הראשית וללחוץ על הוספת תגובה אליה, לא להודעה האחרונה.. ככה עובדת מערכת ההודעות של תפוז.

nataliii

New member
מהההה לא בסדר באיך שהגבתי?

תמיד הגבתי ככה בתפוז ולא אמרו לי כלום וגם על ההתחלה כשרק נרשמתי כשקראתי את ההסברים הבנתי שאם רוצים לשלוח הודעה בשרשור מסוים לוחצים על הוספת תגובה בתגובה האחרונה באותו השרשור לאיזה הודעה אני צריכה לשרשר לא הבנתי תמיד הגבתי ככה כמו שאני מגיבה עכשיו לא אמרו לי כלום .... סורי אם זה לא נכון אבל אני לא מבינה מה לא בסדר....

Dark and Twisty

New member
תראי, את צריכה ללחוץ על הוספת תגובה

לשרשור הראשי, להודעה הראשית, לא להודעה האחרונה

רבההה

New member
חח אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור ../images/Emo13.gif

כשאת רוצה להגיב להודעה כלשהי, את הולכת להודעה ולוחצת על הוסף תגובה. נגיד את רוצה להגיב להודעה הראשית (כמו בשרשור הזה), אז את הולכת להודעה הראשית ולוחצת על הוסף תגובה. את לא הולכת להודעה האחרונה בשרשור, ולוחצת שם על הוסף תגובה. ואם את רוצה להגיב לאחת מההודעות בשרשור, לאו דווקא להודעה הראשית, אז את הולכת לאותה הודעה בשרשור, ולוחצת על הוסף תגובה. אני מקווה שהבנת, ושיהיה בהצלחה!

nataliii

New member
אהה... טוב אני אדע להבא....

פשוט תמיד הייתי מגיבה ככה ואף אחד לא אמר לי שזה לא טוב , בסדר להבא אגיב בצורה שהסברתם לי....

1ניקי1

New member
למה לא D=

1.שם פרטי: שני 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 12 וחצי נראה לי 3.מזל: תאומים 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 21/6 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? ב-14/2 נראה לי מגניב=] 7.מאכל אהוב: גומייי
8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעיםםם 9.מקום מגורים: ת"א 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אולי לארה"ב.. מאכלים: 1.אוהב סושי? נוופ 2.אוהב ברוקולי? ממש לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא :-O 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? ממש לאP= 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא זוכרת, לא משו מזעזע.. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: מאכלי ים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא זוכרת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זוכרת 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדונאלדס? מקדונאלד'ס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ'? שיקפצו לי, לא אוכלת המבורגר
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדונאלדס או ברגרקינג? מקדונאלדס!!! 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: לא זוכרת 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: מילקייי 17.שוקולד אהוב: לא מתה על שוקולד, אבל אם כבר אז פרה לבן עם עוגיות 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי=] 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? כן.. 20.מעדן אהוב: מילקייייייייייייייייי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא 2.היית עושה את הוגו? בטח 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: אין לי סבלנות לזה 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא, אבל התחלתי כדורים! 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? דווקא לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי זה טבע האדם 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן! 16.נהנים כשזה קורה? ממש לא! 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: כיתה ה'
2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: הרבה.... משו כמו 20 3.היתרון הכי טוב בכבשים? כבשים? יענו כיבשה? שהן עושות מהה? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? כ"כ לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לא יודעת 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: הרבה.... 8.ספורט מועדף? טניס 9.צבע אהוב: כחול 10.הולך להופעות בניצנים? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Iris- The Goo Goo Dolls 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: כאב בטן 3.על מה אתה חושב עכשיו? שכואבת לי הבטן=[ 4.קר לך/חם לך? קר 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? ככה 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 4 שנים
3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 90 ומשו 4.הברזת הרבה השנה? לא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? הלו! אני ילדה טובה! 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? - 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? כן 8.מרוצה מזה? כן 9.שיעור מועדף: אנגליתת 10.היית מאריך את החופש בחודש? בחודשיים אפילו! פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני 20 דקות 2.שתית: לפני 20 דקות 3.דיברת: כמה דקות 4.הרבצת לעצמך: לא זוכרת 5.השתכרת: אף פעם 6.בכית: לפני שבועיים-שלושה 7.צחקת כמו משוגע: לא זוכרת 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: כל הזמןP= 9.התקלחת: שעתיים 10:צרחת עד שהיית צרוד: במחנה קיץ... אבל לא הייתי צרודה
[אני מהדפוקים שצורחים מהבטן] שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? ממש לא 2.החזרת לו אחר כך? בטח 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא קוראת
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: בדצמבר, למיאמי ואז לקאריביים 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: מה? 10.היום המאושר בחייך: לא זוכרת לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? קצר 2.מרוצה ממנו? כן 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אין כסף! א-י-ן כסף! 6.נהנת מהשאלון? כן 7.היית עונה על עוד 120 שאלות? לא

haley17

New member
במילא משעמם אז למה לא ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): גל 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 וחצי 3.מזל: בתולה 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 18.9.90 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא .. 7.מאכל אהוב: קובה 8למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים 9.מקום מגורים:דרום 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ברור - ארצות הברית !! מאכלים: 1.אוהב סושי? כן 2.אוהב ברוקולי? בחיים לא טעמתי
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? חחח כן 4.זה היה כיף? זה דוחה 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי 6.צמחוני? ממש לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: עמבה 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חזיר 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא זוכרת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לאא זוכרת 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? יש כזה דבר
.. חח 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אין 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצה
17.שוקולד אהוב: לבן 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ברור ששל אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"?על מה אתם מדברים ? 20.מעדן אהוב: לא אוכלת שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? חח לא 2.היית עושה את הוגו?חחח בארור 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:1000 חלקים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?חחח הכי כיף 6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?חחחחח כן
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?מגעילים 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?כן... 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?כן 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?כן 12.נהנת?לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?לא 14.היה כיף?- 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?כן 16.נהנים כשזה קורה?לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?חחח כן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חח תמיד סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: באוקטובר 2006 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 24 שעות
3.היתרון הכי טוב בכבשים?- 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?בשר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?שרה 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:הסוד שלי ממך 8.ספורט מועדף?שחייה 9.צבע אהוב:תכלת 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו?אביב גפן ועברי לידר שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? הסוד שלי ממך 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:בגב קצת 3.על מה אתה חושב עכשיו? בא לי לשבור את הטלויזיה בגלל כוכב נולד ! 4.קר לך/חם לך?נעים לי 5. חרמן/ית עכשיו?לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו?לא 7.כועס?לא 8.עצוב?לא 9.שמח?כן 10.מדוכא?לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)?חח כן 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:85 4.הברזת הרבה השנה?לפחות 50 פעמים 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?אנגלית 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?חוזרת הבייתה 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה?לשמחתי לא ! 8.מרוצה מזה?כן 9.שיעור מועדף:אף שיעור 10.היית מאריך את החופש בחודש?כן פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפי שעה וחצי 2.שתית:כנ"ל 3.דיברת:חצי שעה 4.הרבצת לעצמך:- 5.השתכרת:לפני שבועים 6.בכית:לא זוכרת 7.צחקת כמו משוגע:לפני שבועיים כשהייתי שיכורה 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:היום 9.התקלחת:היום 10:צרחת עד שהיית צרוד: כוכב נולד בתחילת שנה שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?לא 2.החזרת לו אחר כך? - 3.הספר הכי ארוך שקראת:הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:לצפון 5 שעות 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?ברור 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?כן 7.אושפזת בביה"ח?לא 8.נהנת?לא 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך:המון לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? עובר מהר 2.מרוצה ממנו?כן 3.יש עבודה?הייתה 4.מרוצה מהעבודה?מאוד 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? כל מיני 6.נהנת מהשאלון?היה ארוך ! 7.היית עונה על עוד 120 שאלות?

haley17

New member
אוי בטעות נפתח שתיים כי רציתי לסדר משו אז ..

מנהלים אם אפשר תמחקו את הראשון

haley17

New member
במילא משעמם אז למה לא ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): גל 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 וחצי 3.מזל: בתולה 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 18.9.90 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא .. 7.מאכל אהוב: קובה 8למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים 9.מקום מגורים:דרום 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ברור - ארצות הברית !! מאכלים: 1.אוהב סושי? כן 2.אוהב ברוקולי? בחיים לא טעמתי
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? חחח כן 4.זה היה כיף? זה דוחה 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי 6.צמחוני? ממש לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: עמבה 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חזיר 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא זוכרת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לאא זוכרת 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? יש כזה דבר
.. חח 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אין 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצה
17.שוקולד אהוב: לבן 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ברור ששל אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"?על מה אתם מדברים ? 20.מעדן אהוב: לא אוכלת שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? חח לא 2.היית עושה את הוגו?חחח בארור 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:1000 חלקים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?חחח הכי כיף 6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?חחחחח כן
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?מגעילים 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?כן... 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?כן 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?כן 12.נהנת?לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?לא 14.היה כיף?- 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?כן 16.נהנים כשזה קורה?לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?חחח כן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חח תמיד סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: באוקטובר 2006 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 24 שעות
3.היתרון הכי טוב בכבשים?- 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?בשר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?שרה 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:הסוד שלי ממך 8.ספורט מועדף?שחייה 9.צבע אהוב:תכלת 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו?אביב גפן ועברי לידר שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? הסוד שלי ממך 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:בגב קצת 3.על מה אתה חושב עכשיו? בא לי לשבור את הטלויזיה בגלל כוכב נולד ! 4.קר לך/חם לך?נעים לי 5. חרמן/ית עכשיו?לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו?לא 7.כועס?לא 8.עצוב?לא 9.שמח?כן 10.מדוכא?לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)?חח כן 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:85 4.הברזת הרבה השנה?לפחות 50 פעמים 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?אנגלית 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?חוזרת הבייתה 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה?לשמחתי לא ! 8.מרוצה מזה?כן 9.שיעור מועדף:אף שיעור 10.היית מאריך את החופש בחודש?כן פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפי שעה וחצי 2.שתית:כנ"ל 3.דיברת:חצי שעה 4.הרבצת לעצמך:- 5.השתכרת:לפני שבועים 6.בכית:לא זוכרת 7.צחקת כמו משוגע:לפני שבועיים כשהייתי שיכורה 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:היום 9.התקלחת:היום 10:צרחת עד שהיית צרוד: כוכב נולד בתחילת שנה שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?לא 2.החזרת לו אחר כך? - 3.הספר הכי ארוך שקראת:הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:לצפון 5 שעות 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?ברור 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?כן 7.אושפזת בביה"ח?לא 8.נהנת?לא 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך:המון לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? עובר מהר 2.מרוצה ממנו?כן 3.יש עבודה?הייתה 4.מרוצה מהעבודה?מאוד 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? כל מיני 6.נהנת מהשאלון?היה ארוך ! 7.היית עונה על עוד 120 שאלות?

עונהההההD:

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): לירז 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 11 3.מזל: טלה 4.רוצה להחליף מזל? לא! 5.תאריך לידה: 14.4.94 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? ממש לא! 7.מאכל אהוב: שקשוקה! 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים=// 9.מקום מגורים: מרכז 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אולי ללונדון:) מאכלים: 1.אוהב סושי?לא 2.אוהב ברוקולי?לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כע=// 4.זה היה כיף? בטחח! ברור שששששששלא! 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי=] 6.צמחוני? בטיולים כע כי האוכל מגעילD: 7.טבעוני? לא.. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: דג=/ 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: ריבה 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא זוכרת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זוכרת 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלס
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ' 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: חצילים נראה לי.. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצהההההה 17.שוקולד אהוב: לבן! 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ברור של אמא:) 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מההההההההה?!?! 20.מעדן אהוב: מילקי:) שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לאא חחח 2.היית עושה את הוגו? נממ.. לא! 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? ברורר אני לסבייתת!! ברור שלללללללללא! 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: נראה לי 1000 חלקים=/ 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חח הייתה תקופהה:) 6.מגיע על הלשון למרפק? לא יאח! 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לאא=/ 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? דוחים! 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כעע=/ 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? אממ... כעע 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כןן:) 12.נהנת? ממה? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא.. 14.היה כיף? לא יודעת:/ 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן 16.נהנים כשזה קורה? בהתחלה כןן:) 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?כןן:) 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]?כהה חחח 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חח זה כיפפ מלעשותת!? 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כןן ( זה מעצבןן=/) סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: נראה לי שנה-שנתיים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 3 ימים 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הצמר:) לא סתם אממ.. לא יודעת=/ 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? בשרר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא=/ 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? הכלל! 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: i believe 8.ספורט מועדף? כדרועף ושחיה 9.צבע אהוב: ורוד 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא=/ שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? i believe 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: לאא 3.על מה אתה חושב עכשיו? על כלוםם 4.קר לך/חם לך? נעים לי.. 5. חרמן/ית עכשיו? לאא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא! 7.כועס? לא! 8.עצוב? לא 9.שמח? לא שמחה ולא עצובה 10.מדוכא? לאא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? כככככן:) ברוךך השםם! 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? ------------------ 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 4.הברזת הרבה השנה? לאא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ספורט! 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? מתחמק מהמורהה לספורטט או לאותו שיעור כל היום:) 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? הלוואיי שכהה אבל ל'דעת=/ 8.מרוצה מזה? ------------- 9.שיעור מועדף: שיעור חופשששששי! 10.היית מאריך את החופש בחודש? ברור פעם אחרונה ש: 1.אכלת: עכשיו?!? 2.שתית: לפני שעה 3.דיברת: לפני דקה=/ 4.הרבצת לעצמך: שלשום 5.השתכרת: אפעם! 6.בכית: לא זוכרת 7.צחקת כמו משוגע: היום:) 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לא יודעתת 9.התקלחת: לפני שעה.. 10:צרחת עד שהיית צרוד: אתמולל,בטיול! שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לאא 2.החזרת לו אחר כך? אפעם 3.הספר הכי ארוך שקראת: קיץ אחד ביחד:) 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 4 שעות בערךך.. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן.. 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? זה כיפפ! כן! 7.אושפזת בביה"ח? לא זוכרת נראה לי בגיל 10=/ 8.נהנת? אתמול:) 9.הזיכרון הראשון שלך: כששיחקנו אני ואחותי בברביות( לכל אחת הייתה התקופה הזאתי) 10.היום המאושר בחייך: אתמוול! לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? מעולהה 2.מרוצה ממנו? בערךך--הרבה ש.ב לחופש=/ 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? --------------------- 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? ----------------- 6.נהנת מהשאלון? כןן:) 7.היית עונה על עוד 120 שאלות? ל'דעת=/

רבההה

New member
נאמ.. ללמוד לשרשר ../images/Emo3.gif

ואם את לא יודעת איך, אז יש בשרשור הזה הסבר קצרצר...

למעלה