כנסו כנסו סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם רק רציתי לראות אם אתם מספיק ערניים שבת שלום לכולם
ש שנהביי New member 2/6/07 #1 כנסו כנסו../images/Emo70.gif סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם רק רציתי לראות אם אתם מספיק ערניים שבת שלום לכולם
ח חולת מנגו New member 3/6/07 #3 ../images/Emo123.gif הבהלת אותי כהוגן חשבתי את בסכנת חיים בפעם הבאה לא מבהילים סתם ככה פולניה עם בדיקת שמיעה שלה נופל לקחתונים מהר מאוד
../images/Emo123.gif הבהלת אותי כהוגן חשבתי את בסכנת חיים בפעם הבאה לא מבהילים סתם ככה פולניה עם בדיקת שמיעה שלה נופל לקחתונים מהר מאוד
ש שנהביי New member 4/6/07 #5 מקסימום נעשה לך הנשמה מפה../images/Emo25.gifלפה../images/Emo25.gif מה שלומך יקירתי
י ישראלי אחד New member 4/6/07 #6 העם דורש שתנשימי אותה מפה לפה. וכהוכחה העם דורש תמונות+סירטון ווידאו!!!! העם סוטה!!!! ובכל זאת העם דורש!!! העם מתחמק מתביעת הטרדה מינית!!! העם ממתין!!
העם דורש שתנשימי אותה מפה לפה. וכהוכחה העם דורש תמונות+סירטון ווידאו!!!! העם סוטה!!!! ובכל זאת העם דורש!!! העם מתחמק מתביעת הטרדה מינית!!! העם ממתין!!
ח חולת מנגו New member 5/6/07 #8 ברוך ה' פסדר ../images/Emo24.gif מה שלומכם אתם? והבונבונית המדהימונת שלך? את יודעת... מאז ששלחת לי תמונות היא גדלה... קצת תמונות מעודכנות לא יזיקו
ברוך ה' פסדר ../images/Emo24.gif מה שלומכם אתם? והבונבונית המדהימונת שלך? את יודעת... מאז ששלחת לי תמונות היא גדלה... קצת תמונות מעודכנות לא יזיקו