כנסו כנסו

Coolioo

New member
כנסו כנסו../images/Emo58.gif

הארי פוטר מת בספר השביעי!!! הוא מת הוא מת הוא מת הוא מת!!! אחרי הספר השביעי, גל של התאבדויות של מעריצי הארי פוטר חחח

Coolioo

New member
JK סיפרה לי..

סתם לא אבל אני יודע שזה באמת יהיה בספר,הארי פוטר מת..הסוף. סוף עצוב אבל מה לעשות שנמאס לJ.K רולינג מהארי פוטר ,כסף זה לא הכל בחיים צריך להמשיך הלאה, אולי שתתחיל לכתוב ספרים חדשים..

אנה92

New member
ממש לא.. למה אתה אומר סתם?

זה ממש מעצבן אותי שאומרים שהוא ימות כי כלום עוד לא ידוע ואני ממש ממש מקווה שלא.

The T Shirt

New member
כן, כן.. ודמבלדור זה רון שחזר בזמן

ואני ופרופסור מקגונגל יושבים על כוס קפה כל יום שישי בצהריים.

wine forever

New member
../images/Emo46.gifלא נכון!

אני יושבת עם פרופסור מקגונגול כל יום שישי בצהריים!!!

Lord Of Dark

New member
תאמת אתה צודק |ספויילר|

כולם יודעים שהארי ימות בסוף הספר השביעי ורק מתדיחים את המחשבה על כך. רולינג הרי מסיימת את הסדרה ואיך אפשר לסיים אם הארי הרג את וולמורט ונשאר בחיים? "והם חיו באושר ושלווה עד עצם היום הזה" ?!! בכך שהיא תהרוג את הארי לא ישארו שאלות, כי הדמות הראשית מתה וגם דמות הרשע מתה. סתם דוג': כמו בסדרה מרחק נגיעה, אם רוחלה הייתה בוחרת בבחור אז היו צריכים לעשות עוד פרקים כדי לראות את מסע הבריחה שלהם מהבית, ואת החיים אחרי. אבל בכך שהיא בחרה במשפחה הסוף סגור ואין שאלות.

Silly LoveSong

New member
חח ממש לא

למרחק נגיעה הולכת לצאת עונה שנייה... אז הסוף לא סגור ולא נעליים.

אם אני לא טועה

היא אמרה איפשהו שבסוף הספר השביעי יהיה כתוב מה קרה לכל דמות אם היא שרדה את ה"מלחמה". די עלוב, אבל אפשר להשוות את זה לעונה השישית של קטנטנות
ככה שבכל מקרה לא תהיה דרך ליצור המשך. ואם כל מה שאמרתי למעלה זה קשקוש מוחלט, אני מסכים שרולינג מספיק יצירתית

Jemma7

New member
אני קרועה../images/Emo10.gif

מצד אחד אני מתה כבר לקרוא את הספר ולגלות שסנייפ טוב למרות שתמיד ידעתי את זה, אבל אחרי זה לא יהיה יותר הארי פוטר. רק סרטים מעיקים שיוציאו מהם את כל הסצנות שאני אוהבת. וזה יהיה מדכא
מסכימים איתי שיש פיתרון אחד לקונפליקט? ספר שמיני

פרסי555

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול אני איתך, אם הארי פוטר מת אני מתאבד!

אוי!!!! i have an idea!!!!!

בואו נאיים על ג'וקר שאם היא הורגת את הארי כולנו מתאבדים!!! יאללה!?

למעלה