כנסו כנסו כנסו

סברססססססססס

פיייייייי כמה כתבת מה זה זה לא נשברו לך האצבעות תודה על הד"ש אחי שמור על קשר ותחזור לבקר כפרה נתגעגע חתיךך*

מדהימהה

New member
גבו'ש אני גאה בך:)

קודם כל אני רוצה להודות לך על בד"ש שכתבת לי. . אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! אני באמת גאה בך שפרשת ומקווה שתחזיק מעמד אני יודעת כמה שזה ממכר חח אתה בחור ז ה ב אני שמחה שיצא לי להכיר אותך, שמור על קשר במסנג'ר ביי מאמי מתה עליך (:)

גבי אינעל העולם

א' שיהיה לך בהצלחה נשמה טובה תצליח במה שבחרת לעשות ואשריך איש יקר ... ב' גם אני תמיד שמח לפגוש ולהכיר אנשים טובים בארגז העגבניות הרקוב הזה.. ג' כוס אמו כל המעריצות שילכו לעשות חמוצים אחי אתה ואחרים פה שווים את כל מה שיש פה מבחינת בחורות כי בחורות זה הדבר האחרון שחשוב לנו העיקר זה למצוא את האנשים הטובים עם הלב הרחב והפתוח ואתה בהחלט חלק נכבד מהאנשים האלו.. בקיצור איש יקר שיהיה לך רק בהצלחה וטוב עשית! אני בכל אופן מחזיק לך אצבעות ומקוה שנראה אותך בעתיד ורצית ברכה מהשייח אז קיבלת אחי :) שיהיה לך רק טוב הרבה אושר בריאות והצלחה בכל תהיה בריא ושמח אחי... (יאללה זרוק פה מאה שקל על הברכה) :)

גבייייייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif

אני מזה שמחה בשבילך. באמת!!!! כי נכון זה לא עולם מציאותי בכלל צריך לחיות את החיים האמיתיים שיש! הבלוג זה לא עולם מציאותיייייייייי צריך לצאת ממנו ומהר מאוד!!!!!!!אם אתה יכול לצאת סבבה אח שלי בהצלחה בהמשךךךך ותעשה חיים בעולם האמיתי!!! ותדע לך שכאן יש לך חברים של אמתתת.............. כמוני למשל:) טוב חלאס עם החפירות.........בהצלחהדגש|

פ7ח רעיל

New member
גביייייי.......המלאך גבריאל

בס"ד אז ככה אני ממש שמחה בשבילך שהחלטת לעשות את הצעד הזה וגם אני הייתי רוצה אבל קצת קשה לי אבל גם קצת עצובה שלא תהיה שותף לכל השטויות הצחוקים שהולכים פה במשך היום ...למרות שאני נמצאת פה בזמן האחרון רק כמה ימים בשבועיים בגלל הצבא אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם והרבה הרבה בהצלחה בחיים האמיתיים והלא וירטואליים למרות שהתקרבנו יותר והתחלנו לדבר יותר רק בתקופה האחרונה הצלחתי להתחבר לשטויות שלך ולכל צחוק החחחחחחחחחחח הארוך שלך על כל שטות שאני אומרת או מגיבה ... אוהבת המון מכל
מורןןן

כנס גבריאל

אח שלנו שיהיה לך בהצלחה בהכל נשמה אתה אחלה בחור ואני בטוח שאתה תצליח בכל מקום אליו תגיע אוהב אותך גבר

למעלה