כנסו כנסו כנסו

כנסו כנסו כנסו

שמי גבי סלבס ואני עדיין "כאן" כמו שרובכם יודעים אני קיבלתי חסימה לפי בקשתי ואפילו אם זה יסתדר אני שוקל הארכת חסימה כן כן כן קראתם נכון אני שוקל הארכת חסימה..אני לא ניחסמתי בגלל הינהגות לא נאותה והייתי צריך לחכות לחניניה או לקבלת שליש על היתנהגות טובה..או מסיבה כלשהן שלכם שהעלו משמועות....אני ניחסמתי כי הבלוג הפריע לי למהלך החיים ולא הצלחתי לשלב בין הבלוג ולבין מה שקורה מעבר..היה לי נחמד ואילו כייף במהלך כל 10 חודשים האלו אבל בחודשיים האחרונים שהייתי בחופש התמכרות עלתה ועכשיו שצריך שוב לחזור לשירה זה ממש קשה ..הסיבה שאני כאן בפורומים אגב זאת הפעם הראשונה שאני פה אחרי 10 חודשים (תראו כמה מכור אדם שבעצם לא מזיז את העכבר לא ימינה ולא שמאלה)זה כי אני רוצה להודות לכולם על: 1)שגרמתם לי להיות שמח בשניה בדקה בשעה ביום שהייתי עצוב 2)על שעיצבנתם אותי בזמן שהיה לי יום שמח 3)על זה שביזכותכם הנעמתם לי את זמני בזמן החופשה שלי 4)שגרמתם לי להיתמכר בצורה בלתי יאומנת 5)שנתתם לי להכיר את העולם הווירטואלי 6)שהצלחתם לשכנע אותי להגיע למיפגשים למרות ששללתי 7)שלמדתי להכיר את חלקכם באופן אישי 8)שתמכתם עזרתם וכמובן פירגנתם לי 9)על הסבלנות שלכם שהצקתי לכם ביום לא הכי הכי הכי שלכם 10) על הזריקות שלכם כנקמנות או לא בכוונה מהחדרים שלכם או כמנהלים בחדרים 11)כן כן על הסגירות פרטי שלכן או ההיתעלמות שלכן.... 12)צביעות-יש בכל מקום גם פה אבל היסתדרתי עם זה .... 13) על זה שאני כרגע כותב לכם את המסר הזה כי באמת היה לי נחמד וכייףכי אתם אלו שגרמתם לי להיכנס לעיניינים ב10 חודשים. באמת תודה מכל ה-
ועכשיו באופן איש: שוקולד במבה- בת אל זה היה ברור שאת בראש ובראשונה כי בעצם את זאת שהכרתי הראשונה בבלוג את זאת שתמכת פירגת ועזרת בכל המצבים שהיו..על כך אני אודה לך...ותמיד אני אזכור אותך...ולכן אני רוצה לומר פה לכולם שבאמת את מלאך אמיתי...שוב תודה.... נוי בן שושן-בחורה מקסימה ומתוקה עם לב זהב שלפעמים לפי מצבי רוח בוחרת להיתעלם אבל נורא שמחתי להכיר גם אותך באופן אישי ועל כן מגיע לך גם תודה על כל תקופה הזאת המצחיקה בבלוג שלך....נשמה. הדגש|טיפטיפונט-לינוי האמא של הבלוגים יודעת לשמוע להקשיב לפרגן לעזור ולתמוך גם לך תודה נישמתי על כל התקופה הזאת ואני שהיה לי כייף נורא ...תודה נשמה.אגב יש לך ד"ש וסייבר קטן מתמניה וביישנית. לא שמן סתם דוב-ראם בחור מקסים גם מספר בבלוג ברשימה ואם לא לא יעזוב את החדר עד המקום הראשון....גם לך תודה על העזרה על הכייף אצלך בחדר בבלוג..תמשיך להנעים לבלוגיסטים המכורים את הזמן.שירים חדשים אשלח לך..תודה נשמה.| קרנונה ההורסת-קרןןןןןןןןןן גם את מתוקה אוהבת להיות במקום הראשון גם אצלך בחדר מצחיק וכמובן ה-יאאאאא המפורסם שלך מדליק את כל אנשי החדר......גם לך תודה כפרה על ההקשבה העזרה והפירגון כפרה ...... שועלה שחורדינית-מירי בחורה ששקטה יחסית שגם היא מבין הרבעיה במקום הראשון גם לך מתוקה תודה על הכל ועל העזרה אותו יום במיפגש השני...ותמשיכי להיות מקסימה..... שרלילה של בעלי-שרי ..מתוקה הסברססססססס שלך זה בעצם היה נותן לי לזהות אותך מכינויים אחרים כפרה למרות שמיזמן את לא בבלוג אבל יום יבוא אולי תקראי או שהשמועה תתגנב לאוזנייך גם לך תודה כפרה. חתיךך* עם כוכבית בלי כוכבית בשבילי אתה עדיין \\חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךך אתה תמיד הצלחת להצחיק אותי עם התיקון שלך המהיר כמו השעון של הפוליס האוטומטי..אח שלי תודה גם לך.... יוסי69-יוסי אני לא יודע אם אתה ניכנס לפורומים אבל גם לך אני כותב אח שלי אתה אדם מצחיק באמת מצחיק ותמיד אתה גורם לאנשים לחייך גם אם זה לא מצחיק לפחות ההבהות שלך מצחיקות...גם לך כפרה תודה. חתולה שלך-אך איתך זה כבר היסטוריה אבל לא נזכיר את זה בכל אופן אם אני מוסיף מילה קטנה לגביי הנושא אז זה לא אני אלה המיתחזה שלי...ולעיניין בחורה באמת איכות אחת הבחורות שאישית הערצתי עצם הכבוד העצמי שלך והערכה שכולם נותנים לך...ישר כח והצליחי בכל אשר תפני...מתוקה רצינית. השייח גננה-תן ברכה כפרה עלייך....חחחחח אורן שמחתי להכיר אותך אח שלי כבשת את כל בנות הבלוג בנית לך עולם של מעריצות ואותך שמחתי להכיראישית אח שלי..יש לך לב זהב מי שלא מכיר מומלץ בחום...אורן ד"ש לסימה גם..... חמוד על סטייל- אך יוסי אדם גבר אוהב את כולם עוזר לכולם דואג לעצמו לניהולים אוי למי שלא נותן אחרת הצפה מיוסי מקבל..אח שלי שמחתי להכיר אותך גם.... אזרחית משוקולד- מתוקה אמיתי מצחיקה זורקת הרבה מי שלא ניראה 24 לא24 24 לא24 זה רק היא תדע....אבל דיי באמת דיי את לא חייבת להיתעצבן מהשמועה הנפוצה.....בכל אופן באמתצ תמשיכי להיות כמו שאת וד"ש לאבא אריה.. גילי התותח 23-גילי אומנם כינוי וותיק אבל אותך הכרתי לא מיזמן אצל לינוי בבית בן אדם גבר אתה ותמשיך להיות 10 וכן אח שלי ראית את התגובה שלך לחסימה שלי...אוהב אותך... אוח תשתוק אוח- יניב נשנש לא נשנש אבל בן אדם זהב שבאמת עלייך אין לכעוס כולם בבלוג אוהבים אותך תמשיך להיות ככה כמו שאתה ...תודה כפרה ...לך מגיע .. מואההההההה חתיך ממיאמי-אחלה בן אדם גם לך כפרה תודה על הכל..ושמחתי לפגוש אותך אצל לינוי ...ביי כפרה. בייבי24-יקירה בחורה מצחיקה מתוקה עם לב זה..יקירה אל דאגה כל אחד מגיע בסופו של דבר לזוגיות מושלמת כפרה זרמי עם החיים והכל יהיה בסדר.... קושקושית152-איתך אני ידבר בדיוק עוד 5 דקות נכון אני לא עונה לטלפונים כי אני רוצה לסיים עם המסר הז..אז גם את תמשיכי להיות מתוקה ומצחיקה ואנחנו ניתראה ונישתמע אגמי שלי.... צולי25-בחורה מעניינת ומתוקה שאותך באמת שמחתי להכיר אחרי תקופה ארוכה...גם לך כפרה שיהיה בהצלחה בקורס כמובן..ואנחנו נדבר בערב ב"ה. קופה בסטיל-אומנם את שייכת לאגף המבוגרים אבל גם את מתוקה תודה רבה לך כפרה על הכל ועד עכשיו קפץ לי הלב מבום של בחלון.... מדהימהה-אם לאמא אני מוסר הצלחה אז בטח גם לת...אורטל שיהיה לך הצלחה בחיים ובכל מה שתעשי..ושיהיה לך רק טוב...ביי מתוקה נדבר..... נערה מטריפה-יפיופההההה שיהיה לך בהצלחה אורטלוש אני מקווה לראות אותך במיפגשים אם אני אחליט להגיע אנחנו נדבר כבר..ביי כפרה. אליאב- בחור עצבני הגיע לבלוג ומהר מאוד הישתנה...באמת מכל הלב הצלחה אח שלי ואולי גם ניתראה באחד המיפגשים הקבוצתיים. בחור רע 2- מוטייייייייייייייייייי אח שלי לא שכחתי אותך כפרה...גם לך הצלחה בכל אשר תפנה תישמור לנו על נוי המתוקה האוחת.....ואנחנו נדבר ..ביי כפרה..אוהב אותך. לילוששששששששש-הצלחת לפתוח מועדון ומיפלגה על שם" ממורמרי לילוש" עלי והצליחי בכל אשר תפני במיוחד בלימודים כפרה עלייך......שיהיה לך רק הצלחה..נדבר כבר כפרה.... לירזי בחורה מהאגדות-מלקישועעעעעעעעעעעעעעעעע אותך גם לא שכחתי כפרה המון הצלחה ותמשיכי להיות כמו שאת להטריף אנשים עם קולך הסקסי.....אנחנו כבר נדבר תודה גם לך כפרה. ולכל מי ששכחתי כל המנהלים למניהם ולכל הבלוגיסטים למינהם בהצלחה בהכללללללללל ואני מקווה שקראתם את המסר ותגיבו...כן כן אני יכנס לראות את התגובות שלכם...ביי אנשיים טובים........ ממני באהבה סלבס כאן ( גבי)

נראה לי שאותי אתה שכחת להזכיר,

אבל אני לא כועס עליך,כי אולי אתה שכחת בטעות להזכיר את השם מישתמש שלי

ואלה סלבס אוהב אותך

אח שלי ואלה אתה בחור טוב ומגיע לך רק טוב אחד הבחורים שבאמת אני לא יכול להגיד עליהם מילה רעה בבלוג הזה ואח שלי תמיד תזכור אותנו למרות שאני חושב ובטוח שאתה עוד תחזור אז אח שלי בנתיים שאתה בעולם הפתוח תשמור על עצמך כי זה עולם שאתה ניפגע בו ]פיזי ולא מילולית אז כל צעד שאתה עושה תעשה שיקול פעם אחר פעם אבל גם טוב תמיד תזכור שאתה בוחר לעצמך תדרך ואני מאמין ודי בטוח שאתה בחור מספיק חכם כדי לדעת תדרך דיה מה טוב לך אז מה נותר לי להגיד הרבה אושר ואשר ולא ליומולדת לדרך שבחרתה בה לך איתה עד הסוף ובכל הכוח כי אני לפחות כל דבר שאני בוחר לעשות הולך עם המטרה עד הסוף ובסוף אני משיג תמטרה>>>>>>>>>>>>>>>>>תעלה והצלח חבר... ...............בתודה אליאב אוהב אותך אח יקר!

יאאאאאאאאאאאא גבי :(

כפרההההההה המון המון בהצלחה בחיים ובהכל נשמה וחבל שלא ידעת לשים את הגבול בבלוג.... בכל אופן מאמי רק בהצלחה בהכל מכל הלב ואתה יודע נהיה בקשר לא לשכוח אותי אהה..:)

rachli06

New member
גבי אתה מספר 1 ../images/Emo13.gif...........

טוב אני לא יודעת מאיפה להתחיל בכלל אז אני פשוט יגיד את זה בקיצור גבי אתה הבנאדם הכי נשמה שהכרתי בחיים שלי אני שמחה שהכרתי אותך וגם שאתה לא בבלוגים עכשיו תמיד תשאר מספר 1 בשבילי אני כבר מתגעגעת לבלוג שלך אבל אולי זה יעשה לך טוב .... ותזהר להעלם לי חסר לך אני רוצה לשמוע ממך כל יום טוב אמרתי בקיצור נסחפתי קצת חחחח.... בקיצור אני חולה עליך אתה המלאך השומר שלי ומיד תישאר עם בלוג ובלי בלוג!!!!

גביייייייייייי כנס

נשמה שלי בהצלחה בכל תחום שתלך נחמד שהלא הזכרת אותי בכלל שם חחחחחחחחחח אבל נבליג בהצלחההההה בהכללללללללללללללללל ותהיה בקשר חסר לך ולאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ביי נשמה מתה עליךךךך

מלשיקועעעע אתה מהפרטי ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

מאמי שלי כל הכבוד על ההחלטה שלקחת,ואני יודעת שעם כל הקושי שבהתחלה, להגמל,אתה תצליח,כי הבנת שבכך שאתה מכור לבלוגים אתה באיזשהו מקום הורס לעצמך את החיים. למרות שהמלצתי לך לנסות להקציב לך זמן,ידעת שלא תעמוד בזה... {מכור לא?!?!} בכל מקרה מאמי גם אם אתה לא בבלוגים,אתה אצלי במסן,איתי בפון,ובליבי! כי הכרתי בחור זהב,טוב לב,חמודי,ומצחיקול! חולה עלייך מאמי!

כפרעליךךך מאמוששש

מאמי שמחתי להכיר אותך את בן אדם מדהיםםם אני מקווה שאני ימשיך להכיר ולמרות החסימה בבלוג תיזכר בי לפעמיםם ולמרות שהכרחת אותי לכתוב פההה מתה עליך כפרותתת מממווואאהההה

../images/Emo25.gifגבייייי

עכשיו ראיתי את ההודעה נורא התרגשתי מתוכן ההודעה ובפרט מהפרידה ממני קודם כל אני שמחה שהתמזל מזלי להכיר מישהו כמוך שמחתי להיות שם כל יום איתך כשרק נכנסת למרות שמהר מאוד מצאת את עצמך שם עם הרבה חברים
ידעתי מההתחלה שלא תהיה לך ממש בעיה להתחבר
אתה מקסים ואני חושבת שכרגע זאת בחירה נכונה בשבילך לעשות קצת הפסקה
הלוואי ואני הייתי יכולה כמו כולם גם אני מכורה למקום
עם זאת אני מקווה שתחזור לעצמך בעבודה ובחיים ותחזור אלינו מהר בלי להתמכר קשה אבל אפשרי
אוהבת אותך חולה עליך נגעת לי ללב עוד בימים הראשונים
זאת לא פרידה זה להתראות
נ.ב אתה מוזמן תמיד למפגשים אל תשכח זה לא מחשב זה לצאת כולנו נשמח לראות אותך

../images/Emo24.gifגבי כנס מאמי'לה..

מאמי שיהיה לך המון הצלחה בדרכך החדשה.. אבל אתה יודע מותק אתה לא נעלם לנו.. אנחנו פה במסנ .. בפון.. חסרררררררר לך שתעלם לנו מאמי.. היה כייף ונחמד ונעים להכיר אותך אתה בן אדם מדהיםםםם ברמות אני שמחה שיצא לי להכיר בן אדם כמוך.. אוהבת המון המוןןןןןןןןןןןןןן

אח שלי היקר נעים זמירות...

גבי מהמעט שאני מכיר אותך ניתן לומר שאתה בחור במילה 1 נ ד י ר שמח לראות אותך כל פעם בבלוג שאני נכנס אומנם אני לא בקשר אם אנשים פה בבלוג כי אני חושב שצריך להפריד בין חיי מחשב לחיים פרטיים בזמן ששרתי אצלך בבלוג וראיתי איך אתה מתחבר למילים ולשירים במיוחד לשירים של זוהר ארגוב הבנתי בתוכי איזה בחור נפלא אתה בחור שיש לו מה לומר מהלב בלי תחפושות וחומות לסיום התוכן שלי אני מאחל לך רק טוב בחיים והכי הכי חשוב ב ר י א ו ת כי את השאר כבר נקנה בכסף :) אוהב אותך אח יקר (נירו א ק ס פ ר ס )

מדהימהה

New member
גבו'ש מאמי גאה בך:)

גבי נשמה,קודם כל אני מודה לך שכתבת אותי ברשימת הדשים שלך.. אני מאחלת לך ב ה צ ל ח ה .. וגאה בך על ההחלטה הנבונה שלך לפרוש אני מקווה שיגיע היום שבו גם אני אוכל חח אתה בחור ז ה ב ,ואני מקווה שתציל בכל מה שרק תרצה!! אוהבת מ ל א אורטי=מדהימהה :-*

למעלה