כנסו..... כן כן תיכנסו........

כנסו..... כן כן תיכנסו........

טוב זה בא מתוך שעמום אמיתי...... מה אתם עושים בחופש!? יש מישהו שיורד לאילת?! ואגב, עוד 25 ימים הטכני מתחיל

AL3X

New member
אני יורד לאילת...

אני יורד לאילת. נוסע ב 15.08 ומגיע אחרי 5 ימים ונשאר באילת יומיים! (אבל איך זה קשור לשוחרים?? P: )

אממ זהו ש....

לא ממש קשור.. סתם רציתי לדעת לאן אתם יוצאים..... והפורום ממש מתתתתתתתתתתת הייתי חייבת לציין את זה

Prince Yoni

New member
את יודעת מה עושים..../images/Emo8.gif

אני ממליץ, כמובן למי שאוהב הופעות וכל מיני אקסטרים ושטויות... לבוא ב11,12 להופעות של סלקום בחוף הסטודנטים בחיפה(כניסה חופשית), וב25 לעיר הנוער גם בחוף הסטודנטים.. תאריכים נוספים להופעות, מסיבות וכדומה יתקבלו בברכה

dogli3

New member
מה עושים? ../images/Emo12.gif

אני אהיה בהופעות האלה.. לפחות בחלקן.

Lifes Music

New member
אני רוצה פרטים על עיר הנוער..

מי יהיה שם? איזה שעות? אולי אניאבוא...כמה עולה?

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

כרגע מי שיהיו שם(האומנים) עדיין לא סגור... כשיהיה סגור הכל אני ארשום לך.. שעות... אם אני לא טועה מ7 או 6 בערב... עד איזה 5-6 לפנות בוקר. לגבי עלות - עוד לא החליטו בכלל אם ייגבו כסף או לא. סופ"ש נעים

אפשר בבקשה להפסיק לספור

את הימים שנותרו מהחופש...? תנו להנות ממה שנשאר (ונשאר הרבה) ואל תזכירו את הסוף.

יאוו מסכנים

כמה אפשר לספור? עוד 25 ימים מתחיל הטכני אצלי זה עוד 25 ימים מתחיל בית ספר בתקווה שלא תהיה שביתה ואני חוזר כל יום ב-1 ומצייר כל השיעור אבל אני בטוח שבטכני שאווה יותר חחח סתםם לא נסבאס אתכם עוד יותר!! הסיבה היחידה שהייתי רוצה להיות בטכני זה כדיי להיות עם טל אבל אז הייתי צריך להשאר כיתה טוב נו לא נורא לא יזיק לי לעבור שוב את י' כאילו שלמדתי השנה...

טוב.........

אני גם לא בידיוק לומדת....... אבל השנה אני הולכת להשיקע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן נכון...... חחחחחחחח לא עכשיו רציני... שנה חשובה אני חייבת להשיקע!

למעלה