כנסו כלום בבקשה !!!!

anahi y rachli

New member
כנסו כלום בבקשה !!!!

אוקי יש לי כמה דברים לומר . לשני כמה ימים פתחתי הודעה חדשה שאני חדשה פה בפורום וכל זה , יום למחרת אני פותחת את הפורום רבלדה ואני מחפשת תגובות עם רשמו לי וכל זה , ומה אני מגלה שמה שרשמתי לא נמצא , אני ממש נעלבתי מזה על קבלת הפנים היפה שמחקו לי את ההודעה זה ממש אבל ממש לא יפה , אני חולה על רבלדה ואני רוצה להיות חלק מהפורום אבל יכול להיות שזה נמחק בטעות אני יכולה להבין אבל זה ממש לא יפה אני מבקשת להחזיר את השרשור הזה בשבילי אני רק רוצה לראות עם באמת זה חשוה לכם !!!! ואני באמת לא רוצה לעשות ריבים פה על זה אני באמת רוצה להיות חלק מהפרום יש לי פה חברות שמאוד אוהבות להיות פה אז סימו לב פעם הבאה בבקשה . טובה אז אני ינצל את זה שכבר פתחתי הודעה אז קוראים לי rachli ( רחלי ) אני חולה אבל ממש חולה על אנהי הנשמה שלי , ואני אוהבת את הלהקה שלהם כמו שכול אחד רואה רבלדה אז ברור שכן , ואני אוהבת את אלפונסו הררה חתיך . יש לי חלום שיום אחד זה התגשם שאנהי ואלפונסו יהיו זוג ושאני יפגוש את אנהי . טוב רשמתי הרבה חחחח אז יאללה ביי בינתיים מצפה לתגובות מכם כי לא סתם רשמתי אה יאללה אוהבת אותכם רחלי

eveligne406

New member
חחחח חמודה..

לא מחקו לך את ההודעה, פשוט שרשרו אותה לשרשור של חדשים וחדשות... חחחח.... וגם אני סופר מעריצה של אנהי...

Ripelll

New member
עונה ושואלת

למה שרשרו את השרשור שלה לאנשים אחרים? זה כ"כ מבלבל! גם לי זה קרה פעם, ולא הבנתי לאן נעלם מה שכתבתי... אני יודעת שאם פותחים סתפ הודעה צריך וחובה לרשר אותה למשו הנכון, אבל היא פתחה הודעה לגיטימית של "אני חדשה" והרבה אנשים הגיבו לה. אני מכירה את אומנות השירשור, אבל אני לא מבינה את הרעיון של לשרשר שרשור ענק לשרשור ענק אחר.

eveligne406

New member
היא לא עשתה שום דבר פסול...

כנראה יצא מצב שנפתחו הרבה הודעות של "אני חדש\ה"באותו זמן, אז כדי לחסוך מקום קיבצו את כולם יחד...

anahi y rachli

New member
יש לי שאלה ???

יש לכם אתרים של רבלדה יש פה משהוא שבנה אתר על רבלדה בבקשה עם כן אתם יכולים לעשים קישור? אני מתה לראות , ונכון יש פורום של אנהי במקסיקו למי יש אותו ? ואני רוצה כמה אתרים של מקסיקו על רבלדה בבקשה אתם יכולים לעלות את זה בבקשה בבקשה אוהבת anahi y rachli רחלי

netaleone

New member
רחלי...

למה מחקו לך את ההודעה? לא נראה לי תבדקי בעמודים אחרים אולי... או שתשאלי את גבי או ברונו..|(המנהלים)... אין להם סיבה למחוק לך את ההודעה..!! וגם אני חולה שאני ופונצ'ו יהיו זוג ושאני יפגוש את אנהי המלאך הזאת אני שרופה עליהה!!!

brunu

New member
אם נמחקה לך הודעה ודאי יש סיבה לכך

רצוי לקרוא בתקנון ואז בטח תביני איפה הייתה טעותך ברוכה הבאה ותהני בפורום המדהים הזה לכל שאלה או טענה אני כאן

anahi y rachli

New member
אתה מכיר אתרים של רבלדה<? ו....

לא הבנתי למה זה נמחק ? כאילו אין מצב שאפשר להחזיר את זה? ועם זה עדין נמצא בפורום יש מצב לקישור כי אני רוצה לראות את זה ולא ניראה לי שזה הודות של חדשים

ג ב ש ו ש

New member
רחלי כנסי בבקשה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

תהיי בטוחה שלא מחקנו את ההודעה שלך
בטוח שירשרתי אותה להודעה של כל החדשים שהיו באותו יום,כי כשיש כמה חדשים ביום אחד אני מכניסים את כולם להודעה אחת
אין מה להעלב מותק
בכל אופן ברוכה הבאה לפורום
אני גבי
נא לקרוא את התקנון

anahi y rachli

New member
קראתי את התקנון ושאלה קטנה??

ואני מאוד שמחה להיות חלק מהפורום. והשאלה? יש לכם אתרים של רבלדה בבקשה של הארץ ושל מקסיקו בבקשה אני רוצה את זה ממש . ואני רוצה במיוחד של אנהי הנשמה שלי חולה עליה

ג ב ש ו ש

New member
אממ תסתכלי למעלה בפורום יש../images/Emo88.gif

"קישורים" תכנסי לשם ויש שם קטגורייה של "אתרים של חברי הפורום" כנסי לשם
זה על רבלדה

למעלה