כנסו כולם

כנסו כולם

אוקיי אני יודעת ששיגענו אותכם קצת,אני ותמוני ישבנו וחשבנו [במקום לריב..] איזה מקום יהיה נוח ומלא אטרקציות לכולם. וראינו שהרבה אנשים רצו בריכה אבל יש כמה שלא יכולים להיכנס למיים בגלל תקופת בין המצרים לכן חשבנו על פארק שיש בו גם בריכות וגם מתקנים ונחשו מה? מצאנו :) מה דעתכם לקיים מפגש ב27.7 בפארק שפיים? ובחייאת יש מישהו שמתנדב לעזור באירגוןןן ולדבר עם המקום? אני לא טובה בבירורים כאלה ואני גם ממחר לא פנויה כלכך עסוקה בסידורים לנסיעה. יאללה מקווה שתאהבו תרעיוון והעיקר שיהיה מפגש שכולם יהנו בו. אוהבת הגר

אמיר

טנקס מותק אני יעדכן אותך שאנשים יגידו לי אגב אמיר עם אנחנו מארגנים מפגש גדול ומקבלים תבמה תשמח לטקלת לנו?

שפיים זה טוב

וואלה הגר שפיים בא טוב מאמי וזה גם במיקום טוב\ אהבתי טרוררררררררררררררררררררררררררררררררררר

רגע יוני שאני אבין...

מה אתה מעדיף?? להיכנס למים עם רצון.. או בלי רצון? ואת רואה הגר.. כבר יש תגובות חיוביות חה חה חה

אממ חחחחח

האמת מה שתחליטו אני יקבל אני רק הצ-ע-ת-י אוקיי אשמח ביומיים\ יום וחצי שאני בארץ לעזור באירגון אבל יותר מזה אני טסה יום שישי חוזרת יום לפני המפגש ומה שתחליטו ישמח את ליבי [טחחח] קיצר מה שתחליטו עד אז אני יכנס ב25.7 יראה מה החלטם ולאן הכל התפתח ויחליט עם אני באה או לא :) בנתיים אני באה רק שיהיה מקוווווווום ושעה :)

:O

מה אתם עושים צחוק? מה ההבדל בין שפיים ולימית 2000? אם הסיבה זה שאי אפשר להיכנס למים? וטוב ששפיים זה לא בסוף העולם שמאלה עד הסוף.!@#$% טוב יאללה הוצאתם במלא ת'חשק אני ירדתי תהנוווו איפשלא תהיו =]

אני אגיד לך מה ההבדל...

ימית 2000.. פארק עם בריכות?! שפיים.. פארק עם בריכות ומוטוריקה... (ועוד כמה שטויות)

למעלה