מוכן! כנסי-
ק קורינושש New member 22/3/06 #17 אהבתי ../images/Emo13.gif את יכולה להכין לי? 196567194 :] ובקשר למשחק אז סבבה
ג גיושש LOVE אושרי New member 22/3/06 #20 אז את יכולה להכין לי חתימה הינה האיסי שלי : 313938320 אני רוצה חתימה של אושרי
1 1danidin11 New member 22/3/06 #23 גם אני רוצה חתימה אפשר? אני רוצה של ערן ושת התמונות המועדפות עלי אני אצרף... עדיף רקע בגוונים של כחול תכלת-כהה כזה... אם אפשר לכתוב: "כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהבת... -danielle סליחה אם זה הרבה בקשות-תודה מראש...
גם אני רוצה חתימה אפשר? אני רוצה של ערן ושת התמונות המועדפות עלי אני אצרף... עדיף רקע בגוונים של כחול תכלת-כהה כזה... אם אפשר לכתוב: "כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהבת... -danielle סליחה אם זה הרבה בקשות-תודה מראש...
א אור love אדם New member 22/3/06 #27 אהפתי ת'רעיון.. תכיני לי חתימה של אדם.. שיהיה כתוב "כך נכנסת אל הלב אל האוויר שנשמתי"... טוף מאמי?!
א אור love אדם New member 23/3/06 #57 ווווווואיי!! איזה מושלם!! תודה מאמי!! איזה יפה!! חבל על הזמן!!!
א אור love אדם New member 23/3/06 #59 כנסי שנייה.. את יכולה להכין לי עוד חתימה רק של שרון?! אני אשים לך ת'תמונה שאני רוצה ותכיני.. אם בא לך.. טוף?!
כנסי שנייה.. את יכולה להכין לי עוד חתימה רק של שרון?! אני אשים לך ת'תמונה שאני רוצה ותכיני.. אם בא לך.. טוף?!
ש שרון והגיים בויז New member 22/3/06 #30 רעיונות טובים ..... ../images/Emo45.gifתגידי מתי מ תחילים .... כי בא לי להזמין ולשחק