כנסו כולם!!!!!!

חופשי

New member
כנסו כולם!!!!!!

כעיתונאי אני יכול לומר לכם חד משמעית, שאילון בן-יוסף (עליו עלה דיון בפורום), הוא איש מקצוע מהיותר מוערכים במסדרונות העיתון. עיתונאים רבים אף נפגשים איתו, וכמו שכבר אמרתי הוא "חותך" את הלקוח לשתיים!!!

ענת מ.

New member
כעיתונאי אתה בטח מכיר ביכולתיה של

מערכת יחסי ציבור משופשפת. לאילון אכן יש כמה וכמה מעלות, וגם אני ציינתי כאן שהתרשמתי מיכולותיו אבל בא לא נתעלם מהעובדה שהאיש אשף ביחסי ציבור. ראיתי אותו בהולמס פלייס.. מתחכך בהוס אנד הוס.. למה אתה חושב??? זה מביא אותו לחשיפה.. אילון שאמר לדוגמנית ולחש על אוזנה של השחקנית וייעץ לכוכב ההוא וכו´ וכו´ וכו´. ככה זה גם עובד עם עיתונאים. הם מקבלים קו חופשי אל האיש, משלמים גרוש או שניים במקום מאות שקלים, מתרשמים עמוקות כי אכן יש בו "את המשהו הזה" והופה.. גם הם הופכים לחסידיו. זה שאתה עיתונאי לא אומר בהכרח שמה שאתה אומר הוא חד משמעי. מי אתה שתעריך את מקצועיותו? אתה בסך הכל עיתונאי. אדם שניחן ביכולת מסויימת (כשרון כתיבה וסקרנות - אני מקווה.. יש הרבה עיתונאים בלי זה ובלי השני) האם אתה יכול להעריך את מקצועיותו ברמה אובייקטיבית בהתאם לכישורים אחרים שלך? בהתאם לניסיון? המקסימום שאתה יכול לעשות זה להגיד, שמעתי, ראיתי, התרשמתי. זהו.

ענת עזבי, לפי ההתלהבות המשוחדת

ובעיקר לפי חוסר הנימוקים המשכנעים, אלא רק סיסמאות חוזרות ונשנות נראה לי שיש לנו עסק לא עם עיתונאי אלא עם איש פרסום. חופשי: דיון אמיתי, עמוק, מעניין, מלמד עדיין מצפה לך. הרי לך אתגר

חופשי

New member
גברת בן טובים

אינני יודע מה מניע אותך לכתוב מה שכתבת, אבל האמת היא שאינני מתיימר להבין. אינני איש פרסום, אם כי בעברי ייעצתי למספר לא מבוטל של פוליטיקאים. מי שמכיר קצת את עולם העיתונות מקרוב, יודע לבטח כי שם "חותכים" אנשים בשיחות מערכת. אין הכוונה לניתוח אנשים אלא: להעברת ביקרות בוטה וקשה על כל מה שזז או מתבטא לא כמו שצריך. אי לכך, מר בן יוסף עבר את המבחן הזה בהצלחה. חוצמזה כשאת כותבת "איש פרשום", מה נראה לך שאילון בן יוסף שלח אותי כדי לעשוץ לו לובי. תאמיני לי הוא מצליח גם בלי זה. אמנון

חופשי

New member
אני רוצה מאוד לשלוח כתב יד

רק שבבית אין לי סקנר, ובעיתון יש רק בגרפיקה... אנסה מחבר...

למעלה