כנסו כולם!!

netaleone

New member
חח איזה קרועים אתם!!

ואיי...יש בניכם שיתוף פעולה שחבל על הזמן!!!--עשיתם לי את היום חחח לכולם מגיע צבע אדום כי אין אליכם!!!! בלי להכיר אף אחד הפכנו לחברוה אחת גדולה חחחחח!!!! סוניה כפרה עלייייייךך !!!!!!!!מואההה

חחח מה עשיתי לך תגידי../images/Emo8.gif

חחח יפיוםפית מקסימה שלי
|משיקה| את צודקת ב-100% אין כמו האינרנט מה הינו עושים בלעדיו! יאללה בואו נאדים אותו! חחחחח אי אפשר להאדים מישהו אחד! כואב הלב להאדים למישהו אחד כשמגיע ל-1321 חחחחחחחח

netaleone

New member
כפרה עלייךךךךךךךךך

מאמי את צודקת חפיף מי צריך את השטיות האלה...העיקר שכולם עוזרים ותורמים לפורום וכולם יודעים את זה לא משנה מהה... כפרות אין עליככםםם אתם סופר גדולים במיוחד את סוניה יפה שלי מואהה אין עלייך בעולם בובה שלי!!!!אוהבת אותך!

netaleone

New member
גמאני יפה שלי!!!!!

אין עלייך מהרגע שהתחברתי בכלל לפורום אמרתי "אין על הילדה הזאת היא פשוט מושלמת"......מתה עלייך בובה ועלל כולםם!!!! כפרה עלייך יש לך אייסי או מסנג'ר????

יואוו יפתי המושלמת!!!!!

איזה נשמה את!! אין אני מתה עליך! זהו את האחות השניה שלי(הראשונה זאת חן חחח) יש לי כבר 2 אחיות! חח עוד מישהי/מישהו????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עליכם! ובמיוחד על נטוש! המושלמת!

netaleone

New member
גם אני עלייך יפתי!!!!!!

סוניה אין עלייך בובה שלי את פשוט מושלמת!!!!!!!אויי כפרה עלייך!! מאמי שלי אני עפתייי לחרווופפ..מחר אני צריכה לקום ב-6..לילה טוב יפה שלי אוהבת אותך מלא נשיקותתת מואהההההההה!!!!!! ולכולם שיהיה לילה טוב במיוחד לך סוניה מושלמת שלייייייי אחותי התאומהה!!

לילה טוב חלומות פאז!

וואי מאמי שתהיה לי בריאה! 6 בבוקר?????????????? מסכנה אחותי!
לילה טוב כוסית!

netaleone

New member
ראית מזה בובית שלי..

החיים קשים חחחחחחחח...... אין עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מושלמתתתתת אחת!!!!-מואהה מלא נשיקות!! אחות קטנה ויפה שליייי מתה עלייך הכי בעולם!!1 מאמי אני מחכה לך כאן!!! ולכולם!!!

netaleone

New member
סוניה מתים עלייך כאן אחותי...

חחחחחחחחחחח כפרוני עלייך יש לך מעריצותתתת סוניה!סוניה!סוניה חחחחח...מתה עלייך בובה שלייי מואהההה.. גם תותי דיקלה וספירוש אתם ננשמווותת שחבל על הזמן!!!!!

../images/Emo12.gif

כולם אחיות שלי
??????????????? בכיף
חחח אנחנו משפחה גדולה ומאוחדת!

Pollitaaaaaaa

New member
יש לי כבר 6 אחיות חח =)

סוניה היפיופה ! תותי המושלמת! נטעלה הבובה ! הילהההההה הסוויט גירל שליי =) ! חנו'ששש (HENO) הברבי ! ו- MRS LEOM - שהיא לאא בפורו היאא הייתה פעםםםם שזאת מורנושש ואני חולהה עליהההההההההההההה =) אז אחיותתתתת שלייייייי אוהבת אותכןןןןןן ותודה שהצבעתן לי =)

למעלה