כנסו כולם!!

HEN0121

New member
אני לא הכי ותיקה פה

קודם כל תודה שהזכרת אותי.. ואני חושבת שכן כדאי לבחור על ותיקות כי הרי הם אלה שהכי היו בפורום והקימו אותו אז רעיון מעולה לבחורררר על ותיקותתתתתתתתת

legalyblond

New member
חח אני פה פשוט..

עסוקה בלימודים ואין לי זמן ממש להגיב ולהעלות תמוונות.. אבל אני מקווה שיתחיל להסתדר לאט לאט ואני אחזור..

bigmomentom

New member
ויקוש-קחי הכל בקלות נשמתי ../images/Emo24.gif

גם אני עכשיו עסוקה בעבודה אז אני מבינה אותך כל כך.

סוכריה16

New member
לדעתי

עיינת
וסוניה

סוכריה16

New member
והילה../images/Emo68.gif

ויש עוד כמו שאני ממש מרגישה נוכחות- למשל חן, ופוליטה חחח כאילו באנלגית

Pollitaaaaaaa

New member
וואי תודה מתוקים! חולה עליכם!

ולדעתיייייייייייייי: עינת סוכריה 16-דקלה! סוניוש הבוביתתתתתתתת חני (HENO) תותיייייי ונטעלהההההה=) אוהבת אותכןןןןןןןןןןןןןן אחיותתתתתתתתתתתתתתתתתת ואתתת כל הפורו =)))

HEN0121

New member
חח תודה לכולן מתה עליכןןןןן

אתם אחלה של ילדותתתתתתתת מואההה

Pollitaaaaaaa

New member
אבל אני חושבת שהכי הכי מגיע ל..

עינת bigmomentom סוניה sonia la rebelde ודקלה - סוכריה 16 ! ממשש ככהההההה באמת אפילו יותר ממני הם הכי ותיקות והם בין אלה שהכי תורמים לפורו ! זאת דעתי =) אבל גם כל מי שרשמתיייייייייי מגיע לוווו!!!!וגם מי שלאאאאא חחחחחחחח כולם תורמים באיזה שהיא צורהה!!!!!!!1

חח תודה!

יש כאן בפורום את האנשים הכי הכי ראשונים שהם: אני את עינת הילה אלמוג ונראה לי לילך! זה הכי הכי הכי ותיקים שהם כאן מהרגע הראשון! אני יבדוק מני באמת הכי הכי ותיק! כבר בודקת

בדקתי מי הכי הכי ותיק(מאלו שנשארו)

ויש כמה שחבל על הבדל הדקה: תותי,עינת,דיקלה ואני! אלו ארבעת הראשונות שההבדל בנינו הוא כמה דק'! אז... מנהלים... תראו איך תשתמשו בזה! (למרות שלדעתי אפשר להחשיב גם את אלו שהיום כאן בכל הימים הראשונים!)

חחחחחחח....

עזבי אני יותר מדי אדומה;-9(לא בפורום חח) ובכלל האדום מרזה אותך מאוד

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאמ... אני אומרת........

התחלתי לכתוב שמות וראיתי שזה לא נגמר..
אז עדיף שאני לא אגיד כלום

למעלה