כנסו כולם!!

netaleone

New member
כנסו כולם!!

תקשיבו יש מלא שעוזרים לעשות את הפורום פי אלף יותר טוב אבל: ברוב הפורומים יש צג אדום שמי שהכי תורם ועוזר יכול לקבל אותו בהחלטת המנהלים... אני חשבתי שכדי שנעזור להם עזיף שכל אחד יביע את צעדו שמי צריך לקבל את הצד...מה אתם אומרים???שווה לנסות... (ברונו וגבי אל תכעסו..)

netaleone

New member
לדעתי:

או סוניה כפרה עלייך...!!!!! או ספירוש..!!! או תותי!!! או דיקלה!!! הם הכי עוזרות לדעתי כולכם צריכות לקבל נשמות!

s h a r o n 7

New member
לדעתיייייי...../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

אין לי ממש מושג בשמות, אבל כינויים: bigmomentom Pollitaaaaaaa

s h a r o n 7

New member
כי אני שונאת אותך../images/Emo123.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

חחח סתם לא
גם לך מגיע
חחחחחחח יאללה את לכייי כונף

bigmomentom

New member
לדעתי

מספיק שיש 2 מנהלים והם שניהם נכנסים לפה כל יום ועושים עבודה טובה ("ברונשוש" לא להסמיק!
) אבל אם בא לכם להאדים מישהו, מי אני שאתנגד...

להאדים זה סתם!

רק על ותיקות ותרומה! זה לא עוזר מנהל או משגיח או משהו כזה! הוא לא יכול לעשות כלום!

חחחחח

אני הייתי רוצה אבל מעדיפה שלא! כאילו אני רוצה! אבל לדעתי יש עוד אנשים שמגיע להם לכן זה יהיה קשה! אם תהיה פעילות אני ישתתף בה אבל לא בטוחה בכלל שאני יזכה בה!

לדעתי

חן(406) דיקלה עינת בסי נטע הילה אלמוג לילך(SOY REBELDE) ויקה חן השניה(012 עם המס' האלו) ונראה לי שזהו! אלא הכי הכי זכורים לי! אותם אני הכי זוכרת.. כנראה יש סיבה לא?

HEN0121

New member
../images/Emo8.gif

לדעתי צריך להאדים את כולנו כי כולם פהההההההההההההההה תורמים וחמודיםםםם חחחחחחחחחחחח אתם אחלה של ילדים

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

נראה לך???? חחחח איזה קרועה! חחחחח צריך אחד או אחת בהכי ותיקים או אפילו אם לא ותיקים הכי משקיעים ותורמים! לדעתי כל אחד יכול להתאים! כי כאן כולם משקיעים! אז כדי לבחור על ותיקות! הכי ותיקים כאן זה אני אלמוג דיקלה בילה עינת חן ולילך! אבל זה ממש קשה לבחור על ותיקות כי זה לא הוגן! אז הכי טוב לעשות תחרות! משהו שגבי מבטיח לנו כבר הרבה זמן חחח.... וגבי יש לי משהו מזה דחוף לדבר איתך! בקשר למשהו שאמרת לי לא מזמן!

natali61

New member
סוניה אני צריכה דחוף את האיסי שלך

אני צריכה לדבר איתך וזה לא לפורום טוב נשמה

bigmomentom

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הפורום מצליח כי כולם תורמים- יש פה עבודת צוות פשוט מוצלחת!

למעלה