כנסו כולם!

כנסו כולם!

אני בדר"כ לא מדברת עם בנים וכאילו קשה לי להגיד אבל אין לי ידידים והכול..אז אתמול הלכתי עם 2 חברות שלי לאיזה מקום והכרנו איזה כמה בנים.בהתחלה הייתי בישנית ואז כזה נפתחתי והכול ואז חבר של חברה שלי ניפרד ממנו והוא רצה לדבר איתי.ואז הלכנו לאיזה מקום או משו וא כזה דיברנו אבל דיברנו רק עלייה וזה..אין לי על מה לדבר עם בנים כזה..ובגלל זה אין לי ידידים........כאילו אפחד בחיים מהבנים לא אהב אותי והכול..ועכשיו אני עוברת ביצפר ואני חייבת לעשות רושם טוב.אני יודעת שתגידו תהיי את אבל לא!אולי בתחלה תתנו לי כאלה דברים לשאול אותו והכולל............ואז אני ינסה להיות טבעית אי בתת 14

אני בת 14

ולפעמים בא לי לחקות את חברה שלי שהיא צחיקה וכולם אוהבים אותה ויש לה מלא ידידים והכול...מה לעשות?אני ניכנסת לביצפר החדש ו....?לשדר מלא ביטחון,ואז זה יראה כמו התנשאות או מה?לחקות אותה רק בהתחלה ליצור רושם טוב ואז להיות אני?

enjoi butterfly

New member
שלום לך....../images/Emo140.gif

דבר ראשון את בת 14 רק...הגיל שכלום מתחילים לראות ולגשש בצד השני ולראות מה אנחנו רוצים...מי אנחנו וזה בסדר שאין לך ידידים אני בטוח שבשלך מסויים יהיה לך... וסליחה שאני אומר לך את זה..אבל תיהיה את כי תחשבי עם לא תיהיה את אז בשלב מסוים הבן אדם שאת מדברת איתו ירגיש שזאת לא את ..ועם מישהו רוצה אותך זה ביגלל מי שאת לא ביגלל מי שאת לא..תיהיה אמיתית.. תדברי עם אנשים או שתחפשי אנשים בבית ספר עם אותם תחביבים שיש לך... וככה יהיה לכם על מה לדבר.. ובאמת על תתגאי בנוגע לידידים הם יבוא...
שיהיה המון בהצלחה..

K a R n O n A

New member
תראי

כמה אני הייתי בדיוק כמוך...אפילו יותר גרוע...!.. ואל תדאגי כי את לא צריכה לחשוב על מה תדברי כי זה כבר יבוא לבד...ויזרום.. למרות שאת לא רוצה לשמוע את זה- את צריכה להיות את..אבל אם שינוי קטן...תפסי טיפה בטחון ושימי פ=ס על העולם... דברים לשאול אותם?שאלי מה שבא לך לראש כי בעצם את עוברת ביצפר אז לא תדעי כלום על האנשים שתכירי שם ככה שיהיה לכם מה לדבר..ואזה כבר יבוא מעצמו... מקווה שעזרתי...!

sh53

New member
מצטרפת למה שאמרו לך כאן כולם

היי את עצמך, ספרי על עצמך, אם את רוצה לספר בדיחות ויודעת לספר בדיחות ספרי בדיחות (אחרת מי שלא יודע לספר בדיחות - כמוני - ומספר בדיחות, לרוב הוא הורס אותן). אל תפחדי להיות את עצמך, אם מישהו ירצה להכיר אותך - הוא ירצה להכיר אותך ולא את החברות שמסביב, כך שלא צריך ללכת ולחקות אנשים אחרים אם זה לא את, אלא להיות את עצמך.

נינושש

New member
תיראי...

אני לא אגיד לך כמו כולם להיות טיבעית.. אבל אני לא אגיד לך לעשות הצגה שלמה ולהציג את מישאת לא..! פשוט תנסי להיות יותר משוחררת ולהיפתח לאנשים.. ליזום שיחות.. אם מדברים איתך תפתחי לאנשים... ולא יותר מזה.. אל תנסי להציג אדם שהוא לא את..!

למעלה