כנסו כולם!

כנסו כולם!

אני עוברת ביצפר ואני רוצה להיות כזה משו בסיגנון סטייליסטית ואני רוצה בגדים יפים בעיקר-גי'נסים שיושבים יפההה וזה...משו בסיגנון לי קופר אבל במחירים יותר זולים! ומי שיכול להגיד לי כמה איפה יש לי קופר באיזור ת"א

Shir cp

New member
גם אני גם אני ../images/Emo70.gif

אני עולה לכיתה ח' והייתי רוצה למצוא בגדים כאלה ממש יפים... כמו סטייליסטית כזו....כמו התאומות אולסן... למישהו יש רעיונות או חנויות

טוב אני לא בטוחה אם זה לי קופר או

דיזל אבל בנמל ת"א הישן יש חנות עודפים או יותר נכון חנויות עודפים אז אם את רוצה מחירים שווים אז כדי... בכל מקרה ראיתי שבלי קופר בעזריאלי ואיילון יש מבצעים [יכול להיות שזה בכל הסיניפים אבל באיילון ועזריאלי ראיתי ממש בכל הקניון כל מיני דברים שיוצאים מהתקרה על זה] בכל מקרה מומלץ ללכת
אם את רוצה עוד עזרה בנוגע לעוד דברים אני אשמח לעזור

מה המחיר בערך לג'ינס?ממוצע

ואאאאאא איפה יש גופיות יפות כאלה כי בשוק ובשינקין לא ראיתי כלום!

גופיות ראיתי אחת מושלמת בקסטרו

והיא גופיית שכבות כזאת [קצת יקרה-130] והיא נראת סוף עם ג'ינס גם גופיות סבא זה אחלה... יש בקסטרו עודפים [אלנבי] מבצע של 5 ב-100 אבל אין צבעים שווים אבל ד"א עכשיו יש בקסטרו 3 ב-100 בנו ניים יש כל מיני גופיות פשוטות שממש יפות עם ג'ינס וכאלה במחירים סבירים. וכמובן אם יש לך תקציב קצת יותר גדול כדי ללכת להיינס למרות שבתחילת שנה [אפילו קצת לפני] מתחילים מבצעים מעולים לחברי מועדון [וגם אם אין לך כרטיס את יכולה לעשות על חברה או מכר אחר שיש לו כרטיס] איפה עוד חולצות
וכמובן כדי לך להסתובב באלנבי-קינג ג'ורג' יש כל מיני מציאות זולות... זהו אני חושבת אם אני יזכר בעוד דברים אני יוסיף בהמשך... מחיר ג'ינס עכשיו הוא 200

אני מתלבטת על 2 ג'ינסים שראיתי

בהרצליה ש-3.4 שלוש ת'רבע עולה 120 וארוך 130 ש"ח הם יפים והכול והם לא מותגים זה איזה סתם חברה ואיזה סתם חנות שמוכרת הוא מוכן לעשות לי את שתיהם ב-220 ש"ח זה מחיר נורמלי ללא מותג?

אני חושבת שאם הם יושבים עליך יפה

אז זה הכי חשוב... אז אני חושבת ש-220 לשני ג'ינסים זה מש סבבה

למעלה