כנסו כולם

DIRRTY

New member
כנסו כולם

לכל מי שיש ידיעות אחרונות יכול לפתוח בעמוד 19 שםיש כתבה מזעזת על ילדה שניסתה לשים קץ לחייה בגלל ששנה לפני זה נאנסה הילדה בת 14 בלבד ריגש אותי מאוד הניסוח שלה לגבי הרגשות שלאחר מה שעברה והיום שאונס הוא דבר נפוץ בארצנו כמעט כל יום יש כתבה אבל במקום שנקרא וננסה להשתתף בצער הקורבן אנחנו מעבירים דף ואומרים מסכנים. הילדה ניסתה לשים קץ לחייה אם גלולות אך אמא אצילה אותה ושלחה אותה לבית חולים, בנתיים היא חיפשה סיבה למה עשתה זאת ומצאה יומן אם הפרשיה המזעזעת קבלו פיסקה מהיומן: צד אחד מת בתוכי, צד אחר בוכה ורצה למות...... זה סוד הנורא שאשאר איתו עד שאמות" עוד פסקה שינוי דרסטי קרה בחיי - ובכיתי. בכיתי עד אובדן מחשבות. בקשה קטנה לבורא עולם, היוצר חיים של בשר ודם: שקם את חיי, שיעברו הצרות וילכו לדרכן. הענש את האיש - קח את חייו, ואת חיי שלי השב לי האין זה מזעזע

this is me then

New member
מזעזע ביותר...

לדעתי ניתן למנוע 50$ ממקרי האונס אם תיהיה ענישה יותר חמורה לאנסים, אני בטוח שאם העונש יהיה סירוס הרבה אנסים פוטנציאלים יימנעו מלאנוס...

this is me then

New member
מזעזע ביותר...

לדעתי ניתן למנוע 50% ממקרי האונס אם תיהיה ענישה יותר חמורה לאנסים, אני בטוח שאם העונש יהיה סירוס הרבה אנסים פוטנציאלים יימנעו מלאנוס...

DIRRTY

New member
תה יודע שראית תוכנית על אנסים ובאיר

ופה פשוט מי שאונס או נחשד באונס נפרד בניתוח אם כלי האונס (המבין יבן)

למעלה