כנסו כולם

Azar Azar

New member
כנסו כולם

נכון סוף השבוע בMTV זה הדיוות אז אני יודע שבריטני לא דיווה אבל אשנטי כן כאילו אשנטי דיווה מישהו יכול להסביר לי למה בריטני לא נחשבת דיווה אם כמעט כל זמרת כן נחשבת ומה זה דיווה בכלל?

Let Me Be

New member
ואני אצטרף לאזר אזר ואשאל:

למה לעזזאל קיילי מינוד היא דיווה??? מילא מריה קארי, וויטני יוסטון, וכריסטינה אגילרה *מחמיצה פנים*...

../images/Emo41.gif גם אני חשבתי על זה..../images/Emo12.gif

ואין לי תשובה..

פיית

New member
הסברים פה

אוקי 1. דיוה זאת זמרת ששרה בטונים ממש גבוהים (כמו:מריה,כרסטינה,וויטני....) ורוב השירים שלהם זה הקולות המוזרים האלה שהן מוציאות מפיהם (אם יש לכם הגדרה יותר טובה אז תשרשרו) 2. בריטני לא דיוה בגלל שהיא שרה פופ נורמלי ואומרת את כל המילים שבשירים שלה ולא מגזימה כל כך עם הקול שלה ואני לא מנסה לרדת על אף אחת מהזמרות האלה כי אני אוהבת את שני הסוגים הדיוות ולא דיוות... מקווה שעזרתי.....

Azar Azar

New member
הבנתי ,תודה

לאשנטי אין קול גבוה יש לה קול בסדררר והיא נחשבת דיווה וגם קיילי מינוג נחשבת לדיווה

Let Me Be

New member
רגע לא הבנתי משהו../images/Emo70.gif

למה ג´סטין לא נכנס לסוף-שבוע דיוות??? *מתנצלת לפני כל מעריצי ג´סטין, זה לא אישי*

../images/Emo41.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

TetiBETTY

New member
*נקרעת*....../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

*איך שאני
להדחף לשרשורים שלכם....
*

™baMba

New member
לעזאזל../images/Emo70.gif גזרת אותי../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo184.gif

אנשים כמוך תורמים לפורום *סקילה של מעריצות ג´סטין* השיר החדישן שלו באמת נשמעה ז*ו*ו*ע*ה *מחמיצה פנים גם כן...*

TetiBETTY

New member
ד"א-

איך הדיסק שלו
מישהו שמע
אני הולכת מחר(אני מקווה שיצא לי) לחברה שלי לצרוב אותו ממנה.... (במקרה שלו אני מעדיפה לשמור את ה 80 ש"ח לדיסק החדש של בריט).

הדיסק של ג´

לי יש את הדיסק. הוא חביב אבל לא יותר מזה. כבר יש לי כסף שמור לדיסק של בריטני (שיגיע כבר....!) CRY ME A RIVER זה השיר הכי יפה בו. יש בו עוד כמה נחמדים אבל הוא בכלל לא כמו הדיסקים של אן סינק.

תשובה לסוף שבוע דיוות

יש בריטני בסוף שבוע של הדיוות. היו כמה קליפים בשבת, ויש ביום ראשון ב19:30 ביקומינג בריטני. חוץ מזה זה לא קשור שאשנטי דיווה ובריטני לא, פשוט אין להם חומר חדש של בריטני שהם יכולים לשים. לדוגמא:שנה שעברה היה סוף שבוע של ילדות רעות ובריטני היתה שם די הרבה. כשהיה השנה סוף שבוע של ילדות רעות-בריטני בקושי היתה שם. זה תלוי כמה היא פועלת באותב השנה.

פיית

New member
יש קשר....

הסוף שבועה של ילדות רעות זה היה על הלבוש שהזמרות לובשות והלבוש של בריטני,ליטל קים,כרסטינה,מיה,פינק.... הוא חסוף וכו´ והסןף שבועה שיש עכשיו של הדיוות הוא על הקול שהזמרות מוציעות מפיהם. למשל אתם לא יכולים לומר לי שהקול של בריטני והקול של כרסטינה אותו הדבר, בריטני שרה בטונים (סורי שאני אומרת טונים כאין לי איך להגיד את זה) נמוכים יותר משל אשנטי, ואשנטי שרה בטונים קצת יותר גבוהים יותר משל בריטני, וגם אני לא יודעת איך לומר את זה ...היא יאנו שרה מהלב שזה יאנו מוזיקה של "נשמה" הבנתם? אז אל תגידו לי שאין קשר לבין שבריטנילאלבין שאשנטיכןדיוה....

i4britney

New member
בריטני לא דיווה?!

טוב יש לכך שני הסברים , מה שאמרתם עד כה זה נכון בריטני לא שרה בקולות ובטונים גבוהים אבל השירים שלה ממש ממש יפים לפי דעתי יותר משל אשאנטי קיילי מינוג כריסטינה אגילרה ובגלל זה היא הצליחה עד היום יותר מהם ומקווה שתמשיך כך.... הסבר ראשון : בריטני עד כה שרה סגנון פופ רגיל שלא דורש ממנה לעלות עם הקול לטונים גבוהים יותר אך נראה לי שבאלבום הבא היא תעשה זאת כי יש לה אפשרות לעלות לקול גבוה עם מישהו שמע את התוכנית על בריטני בהופעות שהייתה קטנה או כל מיני שירים שלא הושמעו בסינגלים ובשירים שהיא הוציאה הקול שלה שם ממש שונה מהקול שבשירים הרגילים שלה, למרות שאני אוהב את הרגיל יותר (בלי הקול הדיווה). הסבר שני : בריטני היא מיוחדת ובעלת שירים שונים משל שאר הזמרות , היא מתוכננת לקהל יעד שונה ולכן רוב מי שאוהב אותה זה הנוער כי השירים שלה מיועדים יותר לנוער !!! בקיצור לפי דעתי גם אם בריטני לא דיווה היא זמרת מעולה!

למעלה