כנסו כולם.

הקטע שלי הוא לעזור לכם.

כי המצב שלכם מדרדר. להקשיב לי אתם צריכים רק בגלל שאני בן אדם, בדיוק כמוכם-רק שאני מנסה לעזור לכם, ובמקום להגיד תודה ופשוט להקשיב, אתם מתנפלים.

just adiki

New member
זה נורא קל לבוא ולהעביר ביקורת../images/Emo4.gif..

אנחנו לא יכולים לכתוב סתם דברים על שירי ואני לא יכולים להכניס כתבות לא אמיתיות. לפחות גם בתקופה של יובש הפורום הזה עדיין חי
שיש מה לעדכן אנחנו נעדכן. כמה אפשר כבר לדרג 12 שירים של שירי ולשאול במה אנחנו חושבים שהיא צריכה לעסוק? את חושבת שזה פשוט, את מוזמנת להרים את הפורום.

אוקי,

אבל אני לא מבינה למה פתחו על כל מפורסם פורום. אם את רוצה, אוכל להרים קצת את הפורום, אבל כביכול את זאת שצריכה לעשות את זה, כמנהלת.

sapiri5

New member
למען האמת אנחנו לא רוצים "שתרמי את הפורום"../images/Emo70.gif

וחוץ מזה את מנהלת של פורום או משהו כזה שאת מחליטה להעביר על הפורום שלנו ביקורת

just adiki

New member
../images/Emo26.gif

א.אני לא יודעת אם את מנהלת או לא-אם לא, אין לך זכות להעביר עליי ביקורת כמנהלת. אם כן, כדאי שתקראי את תקנוני תפוז ואם יש לך בעהי לגבי צורת הניהול שלי את מוזמת לפנות אליי במסר ולא על גבי הפורום או להנהלת תפוז. ב.אני לא קוסמת. אני לא יכולה לעשות פוף ולמצוא דברים על שירי. אני גולשת בדיוק כמוך ואני מחפשת מידע באינטרנט בדיוק כמו כל אחד אחר. שיש לי משהו לחדש אני עושה את זה. ג.אני את תפקידי כמנהלת עושה, הפורום נשאר מסודר ובסה"כ אנשים נהנים פה. שוב, זה שאני מנהלת לא משפיע על מיד כזה או אחר שאני מקבלת יותר משאר הגולשים. אם שירי תתחיל להיות בכותרות ואז עדיין הפורום ישאר כמו שהוא ואני לא אעשה כלום, תעבירי ביקורת על צורת הניהול שלי. ד.אני חושבת שעצם העובדה שהפורום פעיל למרות חסרונה של שירי בכותרות כבר קרוב לשנתיים[!!] זה דבר מצויין. לא כמו פורומים אחרים שנעלמים. עצם העובדה שהרבה אנשים נשארים פה לא רק בגלל שירי אלא גם בגלל החברה מוכיחה על משהו. הפורום נועד לפטפוט ולמפגש של קבוצת אנשים בעל אהבה משותפת שאפשר לדבר עליה כאן. ה.אל תעצבני אותי, גם ככה במצב רוח שלי מתחת ל-0.

sapiri5

New member
עדידיייי לכי על זההה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

כל הכבוד או איך שאת אמרת פעם :"תשובות כלבבי"

כנסי.

1-אני בדיוק כמוך, מנסה להפעיל את הפורום שלי ולתרום כמה שיותר. אני יודעת שזה קשה. אני יודעת שלפעמים דברים נכשלים. אבל בכל זאת, אני חושבת שצריך לנסות, פשוט לנסות. 2-אני לא מתנפלת על סגנון הניהול שלך! לכל מנהל יש את סגנון הניהול שלו, גם לי יש אחד כזה. אני גם לא מנסה לעצבן אותך, באמת שלא! אני מנסה רק לעזור.

linoy7

New member
אבל מה לא מובן?!?!?!?!../images/Emo41.gif

אנחנו לא צריכים שום עזרה! יאו, איזה נעל! עדי, אולי תמחקי את השרשור?

just adiki

New member
את לא יכולה לבוא פתאום ככה

אחרי שאת לא כתבת פה הודעות ולא כלום ולטעון שאנחנו צריכים עזרה. אם משהו לא משתנה כנראה שטוב לנו ככה. תפעילי את הפורום שלך ותהני איתו.

sapiri5

New member
../images/Emo45.gifיאללה לכי הביתה../images/Emo70.gifמה את רוצה מאיתנו../images/Emo35.gif

אוקי.

איזה יחס, אלוהים .. אתם לא יודעים מה זה כבוד, לא פלא שהפורום במצב כזה. לא רוצים אותי? לא צריך. שהפורום שלכם ישאר במצב כזה, לי כבר לא אכפת, כי הבנתי שאתם אלה שמונעים מזה. אני לא מפסידה כלום אם אני לא עוזרת, אבל אתם אלה שמפסידים, תאמינו לי. תהנו לכם בפורום, במיוחד את עדי, שצריכה להיות נגד הספאם בפורום. להת'

just adiki

New member
מה שתגידי,

את רוצה לעזור, יש דרך לעשות כל דבר. תכתבי לי מסר, תפתחי משחק אם את רוצה. אל תתקפי. יש דרך לעשות כל דבר. יש לך ביקורת עליי, תתלונני בתפוז, תעשי מה שאת רוצה, אנחנו נהנה

למעלה