כנסו כולם

כנסו כולם../images/Emo3.gif

טוב יהיו כמה שירצחו אותי שפתחתי על זה הודעה אבלל
בקרוב תיהיה את השלישייה הלא ידועה ששירלי לילו משתתפת בה
ראיתי שלא מתלהבים ממנה בפורום
אז רציתי כי חבל לבזבז כזה כישרון להאיר לכם קצת את העיניים..
אני נותת לכם את הכתובת של העמוד שלה ב- my music (כי לא יודעת לתת קישורים
), תכנסו תקשיבו ובבקשה תחשבו טוב טוב
לפני שאתם מצביעים, כי באמת היא בין ההכי מוכשרים שמה ואסור לפספס אותה..
כנסו ל: "אודישן של שירלי לילו שלב ב'.." ואלה בניכם שאומרים שצריך גם אופי טוב כנסו ל: "מאחורי הקלעים של התכנית- 15.5 שמעון שירלי והראל מויאל" והינה כמובן הכתובת: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=stars/item.can&id=119 ואין לי שום אינטרס לפרסם אותה או משו חוצמזה שהיא באמת מוכשרת כי פשוט היא לא קיבלה ממש חשיפה כמו שסשה והראל סקעת או חנה קיבלו והיא ממש לא פחות מוכשרת מהם וחבל עליה (ולפי דעתי היא לוקחת אותם בגדול..
) אז לא לתקוף תקשיבו לפני שאתם רושמים לי שהיא לא מוכשרת ושאני סתם פתחתי הודעה חדשה על כלום וכו'
.

קמילההה

New member
כנסי

לפי מה שאני ראיתי דווקא כן מתלהבים ממנה בפורום. השאלה היא מי תהיה השלישיה שלה.. יש עוד מתמודדים טובים וצריכים לשמוע את הסולואים לפני שמחליטים למה את חושבת שלא יצביעו לה???????? ולדעתי היא דווקא קיבלה הרבה חשיפה יחסית למתמודדים אחרים!

כתבתי את זה בגלל שראיתי שבראש בראש

של הפורום בחרו הרבה בסשה וזה אומר שלא שמעו הרבה את שירלי כי היא מדהימה אי אפשר לא לבחור בה...אז רציתי שלפני שיש את הראש בראש שלה...לא משנה עם מי היא תיהיה היא פשוט מעולה

Jason2

New member
שמענו את שירלי

הורסת את "נוסעת בעקבות האהבה". זה פשוט לא!

Jason2

New member
וקצת פחות תקיף

היא שרה את "נוסעת בעקבות אהבה" באודישן וכנראה שלא הבינה את משמעות השיר, היא עלתה במקומות שלא צריך וחלק מהזמן סתם צרחה, יכול להיות שהשיר לא מתאים לה, אולי היא צריכה דברים קצביים יותר. מומלץ להריץ חיפוש באחת התוכנות האסורות ולמצוא את ורדינה כהן בביצוע המקורי ולהשוות, עולם אחר ממש.

perrinat

New member
בעיני היא דווקא ממש בסדר../images/Emo103.gif

צריכיםראות באיזו שלישיה היא תהיה...

rabbit1

New member
כמו שכבר "רמזתי" כאן לפני יומיים

היא כנראה בשלישיה עם שירה חן ועדי כהן. לדעתי - הקרב האמיתי כאן יהיה בין שירה ושירלי...

rabbit1

New member
לפי מיטב ידיעתי אלה השלישיות:

1.מיכל רשף-אלון ליטבק-יעל שחר 2.שמעון טפטה-יעל פנדריך-הראל סקעת 3.הראל מויאל-חנה גור-אתי וקנין 4.לירון לב-מיקה שדה-ציפי משהיד 5.אוריאל שאלתיאל-אחים צנחני-חגית נדרי 6.שירה חן-שירלי לילו-עדי כהן 7.סשה גרישקוב-שירי אלקבץ-ג'קי טולדו. המידע הזה נאסף חלק מכל מיני פורומים וחלק בדרכים אחרות , אל תתפסו אותי במילה אבל יש סיכוי גדול מאוד שככה זה ילך.

rabbit1

New member
אכן אוף רציני...

כי גם שירה וגם שירלי הן פייבוריטיות שלי... ואני אפילו לא יכול להתנחם שאחת מהן אולי תחזור בגלגל הצלה כי משם אני רוצה להחזיר את מיכל רשף..

ayaliar

Well-known member
בדיוק השלישיה הבעייתית מבחינתי

גם עדי מדהימה. לא רוצה לבחור ביניהן

הלוואי שזה יהיה ככה כי אז כל הפייבו

הפייבוריטים שלי ומיכל שנחזיר אותה יהיו בחצי גמר
(מיכל כי נחזיר אותה, הראל מויאל שלוקח בשישי, ציפי שברור שתיקח, חגית שגם ברור שתיקח, שירלי שתיקח
כי אנשים ידאגו לזה אחרי הסולו שישמעו מי באמת שווה, וסשה מין הסתם לוקחת בהליכה..)
ישש

Jason2

New member
לפי פנאי פלוס

אוריאל שאלתיאל יהיה בשלשה האחרונה, הוא שומר שבת והוא יופיע לאחר שהתוכנית תעבור ליום רביעי.

נטלישו

New member
או שפשוט--->

רוצים לגרום לנו לסבול עוד קצת! שיט!!!!!!!!!! באסה!!!!!!!!!!! למה לא יכלו לשים את אלון (כי איכות וכשרון זו לא מלה גסה בכלל!!!) בשלשה האחרונה ולהעיף אותו כמו שהוא עף- אבל לא על השבוע הראשון! אבל את הקוף הנטול כשרון הזה משאירים!!! חוצפה!!!!!!!!!!!!!

דווקא לדעתי הקרב יהיה בין עדי כהן

ליבן שירלי לילו!! ושירלי לילו לוקחת עדי תיהיה בגלגל ההצלה - ובגלגל ההצלה תיקח מיכל רשף!!

נטלישו

New member
הקרב בין שירלי לעדי יהיה על מקום 2!

כי שירה תקח! כאילו, דאאאאאהההההההההה!!!!!!!!!!!

למעלה