SuPeR GiRL96
New member
כנסו כולם../images/Emo28.gif
אז יש לי כמה דברים להגיד/ להציע ובלעבלע: 1. קודם כל מזל טוף לפורום ולמנהלות הקשיות המושלמות שלנו
2. אני חושבת שצריך לארגן את חוקת הפורום עכשיו או בימים הקרובים, לפני שילדים חדשים חדשים מגיעים ושלא יודעים לשרשר ובלעבלע. אני מצרפת לכם חוקה שעשיתי בזמנו לפורום המורדים [שבסוף לא השתמשו בה כי עשינו אחת יחד] אבל אתם יכולים לנסות לשפר את מה שאני עשיתי ב- זאת שאני מצרפת או שנבנה אחת חדשה
3. שירשורי תמונות- זו רק ההתחלה של הפורום אז הוא לא כזה עמוס, אבל זה דבר גורר דבר. לדעתי צריך להקציב את שירשורי התמונות כדי שלא יקרה מה שקרה בפורום המורדים שהוא בקושי זז מרוב תמונות ועומסים שונים אחרים. 4. אני מציעה שכל נגיד חודשיים פחות או יותר, המנהלות שלנו יחליפו את הסקר, אבל זה לא כלכך פשוט לדעתי לחשוב על סקרים. אז לדעתי כדאי שכל מי שיש לו רעיון לסקר ישלח לאחת המנהלות במסר את השאלה שבסקר וארבעת או י יותר או פחות התשובות לבחירת הגולשים וככה יהיה להם יותר קל להחליף. 5. שירשורי אוף טופיק וכל מה שלא קשור לפלורי- אז ככה: לדעתי צריך לפתוח אחד כל שלושה ימים ואז הוא גם יכול לקפוץ, וכאילו לשם אתם תשרשרו את כל מה שלא קשור לפלורי ואת כל השאלונים ובלעבלע. חוץ מהשאלוני היכרות שצריך לעשות אותם לדעתי- פעם בשנה. כי כאילו.. נגיד זה שירדן פתחה יעלה עכשיו בטח לטאגליינס אז שנה הבאה אחרי שיצטרפו עוד ילדים יפתח עוד אחד אחרת זה יהפוך להיות פורום טופיק
6. איקונים מוסכמים- אני חושבת שכדאי שנעשה בחירות לאיקונים על דברים כמו למשל: [סתם דוגמאות]
= שירשור אוף טופיק
= שאלון
= נ"ש- ניצול שירשור
= הקפצה הבנתם?
אז יש לי כמה דברים להגיד/ להציע ובלעבלע: 1. קודם כל מזל טוף לפורום ולמנהלות הקשיות המושלמות שלנו