כנסו כולם

SuPeR GiRL96

New member
כנסו כולם../images/Emo28.gif

אז יש לי כמה דברים להגיד/ להציע ובלעבלע: 1. קודם כל מזל טוף לפורום ולמנהלות הקשיות המושלמות שלנו
2. אני חושבת שצריך לארגן את חוקת הפורום עכשיו או בימים הקרובים, לפני שילדים חדשים חדשים מגיעים ושלא יודעים לשרשר ובלעבלע. אני מצרפת לכם חוקה שעשיתי בזמנו לפורום המורדים [שבסוף לא השתמשו בה כי עשינו אחת יחד] אבל אתם יכולים לנסות לשפר את מה שאני עשיתי ב- זאת שאני מצרפת או שנבנה אחת חדשה
3. שירשורי תמונות- זו רק ההתחלה של הפורום אז הוא לא כזה עמוס, אבל זה דבר גורר דבר. לדעתי צריך להקציב את שירשורי התמונות כדי שלא יקרה מה שקרה בפורום המורדים שהוא בקושי זז מרוב תמונות ועומסים שונים אחרים. 4. אני מציעה שכל נגיד חודשיים פחות או יותר, המנהלות שלנו יחליפו את הסקר, אבל זה לא כלכך פשוט לדעתי לחשוב על סקרים. אז לדעתי כדאי שכל מי שיש לו רעיון לסקר ישלח לאחת המנהלות במסר את השאלה שבסקר וארבעת או י יותר או פחות התשובות לבחירת הגולשים וככה יהיה להם יותר קל להחליף. 5. שירשורי אוף טופיק וכל מה שלא קשור לפלורי- אז ככה: לדעתי צריך לפתוח אחד כל שלושה ימים ואז הוא גם יכול לקפוץ, וכאילו לשם אתם תשרשרו את כל מה שלא קשור לפלורי ואת כל השאלונים ובלעבלע. חוץ מהשאלוני היכרות שצריך לעשות אותם לדעתי- פעם בשנה. כי כאילו.. נגיד זה שירדן פתחה יעלה עכשיו בטח לטאגליינס אז שנה הבאה אחרי שיצטרפו עוד ילדים יפתח עוד אחד אחרת זה יהפוך להיות פורום טופיק
6. איקונים מוסכמים- אני חושבת שכדאי שנעשה בחירות לאיקונים על דברים כמו למשל: [סתם דוגמאות]
= שירשור אוף טופיק
= שאלון
= נ"ש- ניצול שירשור
= הקפצה הבנתם?

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifבסדר....../images/Emo45.gif

אבל אולי ב-נ"ש צריך משהו יותר בולט! ולא לקחת את מה שיש בפורום שלנו!!!

SuPeR GiRL96

New member
חח תקשיבי../images/Emo28.gif

סתם תקעתי איקונים כדי שתראו איך זה לדוגמא, זה לא האיקונים שיהיו אלא אם כן תרצו אותם. אנחנו נעשה בחירה מסודרת אם תחליטו שאתם רוצים ללכת על זה.

גלושש

New member
רעיון יפה

אבל לדעתי צריך לפותח אוף טופיק כל יום... ככה זה יותר מסודר לדעתי בכל אופן

Meitar Rojas

New member
כנסי..

<--- בסמיילי הזה מלא משתמשים כסמיילים "פלורסיינטה"..אז לדעתי אפשר לשים סמיילי אחר.. ויש שם כל מיני סמיילים שהם די שימושיים..ראז אפשר לקחת כאלה שלא משתמשים בהם..כמו
- נ"ש..או משו כזה

B R A Y E R

New member
מנהל
נממ

נחמד אהבתי
אבל העיניין עם הסמיילים לדעתי לא משו
אני לא כ''כ אוהב להישתמש באיקונים זה מעצבן וזה...ואם ני רוצה לנצל''ש או משו אז שלא יקפצו עלי ויהרגו אותי שלא שמתי תאיקון...

B R A Y E R

New member
מנהל
אגב חשבתי על רעיון...

אולי נכין לפורום אומנות השירשור
כמו שיש לפורום דוליז שחצי תפוז מישתמש בו... אולי בסוף זה יתפרסם גם והחצי השני של תפוז ישתמש בו גם

סולדד100

New member
יפה!!! אולו רעיונות מצויינים!

אבל אני חושבת שכדאי להוסיף עוד כמה... נגיד שאם מישהו רוצה לריב עם מישהו אחר או משהו כזה שיריבו במסרים, זה לא אמור לעניין את כל הפורום...

למעלה