כנסו כולם!!!1

כנסו כולם!!!1

שלום אנשים!! יש לי הודעת פרידה קטנה למה אני נוסעת מחר בבוקר לקורס מזרחנים(משו עם המודיעיןוהצבא) ליומיים וחוזרת בחמישי בערב.. ככה שאני לא פה ביומיים הקרובים אז אני חוזרת לשישי שבת ראשון ואז בשני אני נוסעת לטיול שנתי של 4 ימים ואני חוזרת שוב בחמישי בבערב ואז שיש שבת נחה והכל .. בקיצור אני לא אהיה הרבה בפורום בתקופה הקרובה.. כשתיגמר התקופה הזאת של הטיולים יש הפתעה בעזרת השם חח שאותי אישית משמחת מקווה שגם אותכם.. אבל לא מספרת חח =) בינתיים תהנו כולכם ביומיים האלו..ולא לשכוח לעודד את מאיוש על הזכיה במקום החמישי והמכובד שלה!! וכמובן שימו לב מחר באיזה מקום היא במבוקשים!! ותצביעו!! אני אתגעגע לכולכם!! נשיקותת בה ביייייייי

וואי דיקלה מאמי......

תהניייייי ונתגעגע אליך המון וההפתעה הזאת זה על מה שאני יודעת אם את מבינה למה אני מתכוונת?

חחח חנוש

את האמת אין לי מושג למה את מתכוונת.. אבל את נראהלי יודעת זה בקיצור לא להגיד מילהה..=) הפתעה זאת הפתעה חח!! נסעתייייייי!!! יום מקסים לכולם!! בה ביי

../images/Emo187.gif../images/Emo6.gifתהני נשמה ... ../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

ומה השאלה ברור שתהיי חסרה ...
אני גם הייתי בגדנ"ע מזרחנים ... היה כיף , טיפה מעייף ומרדים אבל כיף מטורףף אז תהני נשמה ...

דיקושששששש..

יאא אני יתגעגעעעע.. מתה עליךך תהני נשמההה כמה שאת יכולה.. ואם ההפתעה זה מה שאני חושבת אז זאת באמת הפתעהה.. גדולההההההה..
טבב קיצרר.. תהנייי ותחזרי לפה מהרר..

תהני המוןן אני מתה עלייך!!

חומד לא כ"כ מובן לי ת'אמת על מה ההפתעה אבל אני עוד יסחוט אותך חחח אני כבר מתגעגעת המוניםםם אז מחר אני כבר ידבר איתך מתה עלייך נשמתי ותזכרי מה אמרתי לךךךך ...

k a b o o k

New member
דיקו'ש../images/Emo24.gif

מקווה מאוד שתהני, ותעשי חיים מאמי
נתגעגע בטירווווווווווווווווווף
תשתדלי בין לבין להיכנס

למעלה