כנסו כולם רגע לפה --------

tsipi35

New member
כנסו כולם רגע לפה --------

תראו בעוד שנה לרותם יהיה בעזרת השם רישיון הילד כנראה חולה הגה. ממש קשה לו עכשיו שהוא לא יכול לצאת בלי אוטו ובלי רישיון. אז אני, בתור אמא טובה החלטתי לקחת את הדברים בידיים ולהקדים קצת את מועד הרישיון של רותם. אז כבר קניתי לילד אוטו. ואני נוסעת איתו לכל מקום כי בתור נהג חדש הוא צריך מלווה.

tsipi35

New member
קבלו תיקון

איזו פוסטמה אני - כנראה זה בגלל גילי המופלג (מתקרבת ל - 98 בצעדי ענק) האוטו לעומר - בני היחיד. ורותם אל תתבאס לך אני כבר יתן מתנה אחרת. נחשוב על משהו כבר.

אני אישית נפגעתי

זקנה זקנה אבל אימא יש גבולות החלטית שאני בורח מהבית סופיתתתתתתתתתת ולא חוזר יותר אני בורח לדודה אלין היא יותר נחמדה ממך אימא אני מטפלת בי ולא מתבלבלת ביני ובין רותם :(

tsipi35

New member
עומר - אנא משי כפרה עליק

לא. ילד שלי. תסלח לאמא. גם אמהות טועות לפעמים מצטערת
אם לא תסלח לי אני שורפת את האוטו ואת המועדון

עומר נשמה- הנה השם שביקשת../images/Emo95.gif

בלי חוף הים רק ילדה שהים אוהב איך זה ?? יפהיותר נשמה? לפי הבקשה שלך אח שלי היקר נשמה דוד שלי סליחה דוד הבן של אחותי ציפי היקרה. אז שלא תגיד שאין לי מילה- בויינה עומר יש לך חופשי השפעה עליי אה???. אוהבת תמיד ושבת שלום נשמה >>>>>>>ילדה שהים אוהב>>>>>>>> אלין.

ווייייא כפרה מיליונרית נהיית לנו אה

אני לא רוצה את כל העולם נשמה לא רוצה שתיקני לי כלום- מספיק לי שתהיי קרובה אליי תמיד ותמיד תהיי מאחרויי ותחזיקי אותי כמו שאת עושה זה שווה את כל ההון שבעולם, אבל מ צלמה למחשב אני חייבת לקנות לך אחות יקרה שלי רק בשביל הקטעים שתעשי לנו כאן - איך שאני מחכה לזה רכבר אילו רק ידעת....... שבת שלום נשמה שוב החלפתי שם וזה סופי!!! עומר ביקש ממני להוריד את המילה "חוף" אז נשארתי רק ילדה שהים אוהב. >>>>>אחותך האוהבת<<<<<<< ילדת שהים אוהב(ממש שרשרת אה?) אלין

למעלה