טוב יאללה אני רוצה להבהיר משהו!
די נמאס לי, מי שרוצה להגיב שיגיב מי שלא רוצה שלא יעשה טובות ולא יכנס גם! אף אחד לא עושה לאף אחד אחר טובה שהוא מגיב פה, אל תעשו פוזות לא עליי ולא על מעיין ועל טל שהן נותנות את הנשמה שלהן בשביל הבנות ובשביל הפורום וזה יצ'פר אותן בעתיד, אני לא סתם הבטחתי. אף אחד לא דרש והכריח אתכן לעשות שום דבר, גם לא להיכנס לפה 24 שעות ביממה, פשוט ביקשו שתיהיו יותר עירנים למצב ותעשו את המיטב שאתם יכולים בשביל לעזור למעיין ולטל וכמובן בעיקר לבנות בכל המצעדים והכל, מעיין וטל לא עובדות של אף אחד הן פשוט 2 בנות שנותנות את הנשמה שלהן ביחד עם עוד כמה מחברי הפורום הנוספים שעוזרים להן, אז תבקשו מהן לעשות את העבודה כי הן לא חייבות לאף אחד כלום!!! מי שרוצה להצביע שיצביע ויהיה מעריץ אמיתי מי שלא רוצה להצביע לא צריך טובות וכלום! באמת... כאילו מישהו מכריח מישהו להיות פה, מי שלא נאה לו מוזמן לצאת כמו שהוא נכנס, מי שיש לו בעיה אישית לגבי שיפנה אליי במסרים אישיים לא בפורום פומבי, מקווה שהבהרתי את דבריי ותיישמו, שצריך להנות מהערצה ולהצביע וכל זה זה חלק נלווה כי אתן רוצות לראות את הבנות במקומות ראשונים וזה לא מגיע לבד, צריך להתאמץ קצת!