כנסו כולם ודחוף!!!!

ודרך אגב...איפה המנהלת?!או המנהל?

מי שזה לא יהיה..ענארף.. הוא גם לא רושם וזה חוצפה! סתם סתם מבינה אותכן.

למנהל יש בעיה קצת...

כי אין לו מחשב, אז ככה שהוא לא יכול להיכנס לפה בדיוק ואין לו זמן גם כי הוא עוזר הפקה של הבנות אבל הוא משתדל להיות פה כמה שיותר והוא נותן את העדכונים לבנות שאדומות בפורום שיעדכנו!

נכון ואני מבינה אותך

וגם הן מעדכנות מצוין!! אבל אני מסכימה איתן, זה לא הוגן שהן עושות פה את כל העבודה.. לעדכן זה בסדר, אבל הן לא צריכות לעשות הכל!! הן לא עובדות של אף אחד.. תעזרו גם אתם!!ואני כבר הגבתי לכם למעלה אז אל תגידו שאני לא עושה כלום!!!

לפי דעתי אורטל צודקת, כנסו...

תראו אורטל צודקת אנחנו לא יושבים כל היום על המחשב ומצפים לכל הודעה והודעה שתירשם פה! חרשתם כבר על העניין הזה אבל כמה כבר אפשר לחרוש עליו? מעין באמת כל הכבוד על כל העבודה שאת עושה בפורום אבל יש אנשים כמוני וכמו עוד כמה מפה שלא נכנסים כל הזמן ומגיבים... ואתם צריכים חלהבין! לא יעזור לצעוק או לשכנע או לא יודעת מה... וזהו!

בואו אני אגיד לכם שוב פעם

ולא בשם מעין או טל אלא בשמי! הן לא ביקשו מכם שתבשו ותחרשו כל היום על המחשב!! אין לי מושג איך אתם חושבות ככה אבל זה ממש לא נכון!! הן סה"כ ביקשו שלמה שכן צריך להגיב,תגיבו ותשקיעו גם בדברים כמו שהן משקיעות!! לפי מה שאני הבנתי, אתן עושות את מעין וטל חסרות חיים,אז אם הן מגיבות על כל הודעה זה אומר שהן כל היום על המחשב או עושות חרישות על הפורום??לא!! הן מגיבות כי אולי הן חושבות שזה חשוב או וואטבר.. ובעיקר עושות את זה בשביל הבנות!! אני נשבעת לכן שאם הייתי עכשיו במקומן פשוט הייתי קמה ועוזבת את הפורום!! לדעתי אתם פשוט כפוי טובה! הן נותנות את הנשמה שלהן בשביל זה ואתם? אתם כאילו לא אכפת לכם..אין להן חיים, זה מה שהבנתי לפי התגובות שלכם!!וכמה הן חרשו עליו?תבדקו בארכיון בפורום ותראו שפעם אחת הן כתבו על זה ועכשיו! אז חרשו??לא נראה לי..וכן כמו שאמרו אם זה יעזור לכם להבין כמה זה חשוב אז יחרשו על הנושא הזה כמה שצריך! תחשבו מה שאתן רוצות,אני כבר נעלבתי במקומן באמת מצטערת.

עוד משהו שיש לי להגיד

זה שאם שמים כאן שאלונים אתם יודעים להגיב!!(ואל תגידו שלא, כי חצי פורום מגיב על זה!) כמה כבר אפשר לענות על שאלונים?? זה בסדר לשים פעם ב..אבל כל הזמן?? זה כבר באמת נהפך לפורום כזה! אתם רוצים לענות על שאלונים?לכו לפורום שאלונים ובאמת שיש כזה פורום!! לכו תענו שם..

עכשיו גם תגידי לנו מה לרשום..

אז סליחה-לא! ותאמיני לי אם חצי פורום עונה על זה,כניראה שזה כיף! איזה ראש קטן ג'יזס.

Britney Boy

New member
טוב יאללה אני רוצה להבהיר משהו!

די נמאס לי, מי שרוצה להגיב שיגיב מי שלא רוצה שלא יעשה טובות ולא יכנס גם! אף אחד לא עושה לאף אחד אחר טובה שהוא מגיב פה, אל תעשו פוזות לא עליי ולא על מעיין ועל טל שהן נותנות את הנשמה שלהן בשביל הבנות ובשביל הפורום וזה יצ'פר אותן בעתיד, אני לא סתם הבטחתי. אף אחד לא דרש והכריח אתכן לעשות שום דבר, גם לא להיכנס לפה 24 שעות ביממה, פשוט ביקשו שתיהיו יותר עירנים למצב ותעשו את המיטב שאתם יכולים בשביל לעזור למעיין ולטל וכמובן בעיקר לבנות בכל המצעדים והכל, מעיין וטל לא עובדות של אף אחד הן פשוט 2 בנות שנותנות את הנשמה שלהן ביחד עם עוד כמה מחברי הפורום הנוספים שעוזרים להן, אז תבקשו מהן לעשות את העבודה כי הן לא חייבות לאף אחד כלום!!! מי שרוצה להצביע שיצביע ויהיה מעריץ אמיתי מי שלא רוצה להצביע לא צריך טובות וכלום! באמת... כאילו מישהו מכריח מישהו להיות פה, מי שלא נאה לו מוזמן לצאת כמו שהוא נכנס, מי שיש לו בעיה אישית לגבי שיפנה אליי במסרים אישיים לא בפורום פומבי, מקווה שהבהרתי את דבריי ותיישמו, שצריך להנות מהערצה ולהצביע וכל זה זה חלק נלווה כי אתן רוצות לראות את הבנות במקומות ראשונים וזה לא מגיע לבד, צריך להתאמץ קצת!

טוב-אני רוצה להרגיע אותך..

קודם כל,אני אוהבת את הבנות-וכן,אני יכולה לקרוא לעצמי מעריצה שלהן פשוט אני מצביעה לאחרים בכל מיני מצעדעם כי הם פשוט יותר טובים. אז דיי דיי להתעצבן!!

"כי הם פשוט יותר טובים"

יואו זה משגע אותי כל פעם מחדששש איך את יכולה להגיד דבר כזה אבל מצד שני אומרת דבר אחר?! את פשוט סותרת את עצמך!!!

אני אמרתי לך מה לרשום??

NOT אז אל תכניסי לי דברים שלא אמרתי!! ואם אתם כלכך אוהבים את זה לכו לשם אני אמרתי את זה כי הפורום אשכרה כבר נהיה פורום שאלונים וזה פשוט מגעיל!!! ואין לך זכות דיבור בכלל אל תקראי לעצמך מעריצה אם את אפילו מודה בזה שאת לא מצביעה להן!!

איך את יכולה להגיד שאת אוהבת אותן

"בדיוק" כמונו אבל בכל זאת חושבת שיש "יותר מהן"? ובכל זאת לא מצביעה במצעדים? מזה השטויות האלו?זה נקרא להעריץ זה?? אם באמת היית מעריצה שלהן, א-לא היית חושבת ככה. ב-היית מצביעה להן. אז די די פשוט די!!!

טוב חאלס.נשבר לי ממך.

לא תגידי את האמת,רוני סופרסטאר לא יותר טובה?!,היא כן. ואת עדיין בפורום,ופעילה,ומצביעה והכל. גם אני חושבת שיש יותר מהן,ותאמיני לי שאני מנסה להשתלב פה. אז די.בואי נירגע וזהו. ילדות גדולות.כבר כיתה ז'.לפחות אני. אז דיי.

גם לי ואני לא חושבת שהיא יותר טובה

להפך. אני אפילו מעריצה את דיימנדז קצת יותר *מודה*. ואת כל הודעה שנייה מזכירה את זה שיש יותר טובים מהן. חאלס הבנו!!! מה אני בדיוק אמורה להבין מיזה?? אבל לא משנה. אני מבחינתי מסיימת את זה כי סתם גרר אותנו פה סתם!

למעלה