hila halevi girl
New member
כנסו כולם ודחוף!!!!
קודם כל אני באה להגיד שאני ממש לא רוצה לדרוש צומיי.. ותחשבו מה שאתם רוצים!!! אבל זה כבר מרגיז!! וזה כ"כ הרגיז אותי שאני כותבת לכם את זה.. קודם כל בקשר להצבעות במצעדים!! חפרנו עם הנושא הזה נכון, מיצנו אותו כמה שאפשר אבל באמת אי אפשר שלא!! תראו הבנות השנה לא נכנסו השנה לף מצעד פשוט לאפאחד! ואתם יודעים למה??בגלננו כן!! כל אלה שלא הצביעו ושיחקו את עצמם מצביעים!! רק אם היינו דואגים להשאיר אותן במבוקשים הרבה זמן "לא זה לא" ו"רוצה אל החופש" היו עכשיו להיטים!! היום ראיתי את התוכנית המצעד של בקי גריפין ופשוט כ"כ התאכזבתי שאפילו למקום 20(שזה האחרון ד"א הן לא נכנסו
) ראיתי את סקעת שצעד במצעד הזה חצי שנה והוא כ"כ התרגש מהמעריצים שלא שזה באמת אי אפשר לתאר המעריצים האלו נקראים מעריצים אמיתים,דואגים להצביע לו בכל מצעד,להיות איתו בכל מקום,לעשות בשבילו הכל רק שיהיה טיפה יותר שמח!(אני יודעת שאין להשוות בין המעריצים של סקעת למעריצים של הבנות אבל פשוט תראו מה הם עושים בשבילו!! אם רק כל אחד מכם היה דואג שככה גם הבנות יהיו זה היה שונה לגמרי!!! זו הייתה יכולה להיות השנה של הבנות, באמת אבל הכל בגללנו!!(אני לא מכלילה את אלה שכן הצביעו שדאגו,מי שלא הצביע פשוט יודע וייקח את זה לתשומת לבו!) ותחשבו שאם זה מה שאני הרגשתי ככה, אז איך מרגישות הבנות?
אני בטוחה שכפליים ממני!!! ועכשיו בקשר לפורום פשוט רע לי לראות את עצמי מציפה את הפורום שכולו אדום באמת!! בלי להתנשא או משהו אם אתם ככה רוצים לקרוא לזה רק אני וטל דואגות להפעיל אותו!לטייל בפורומים שונים ולדאוג למשחקים!! אתם?דואגים רק להגיב וגם זה בקושי!! אם אתם כ"כ אוהבים את הבנות אז תעזרו במשהו גם אנחנו לא צריכות לעשות פה את כל העבודה למרות שאנחנו עושות את זה מכל הלב וזה בגלל ההערצה שלנו לבנות אז תחשבו אם אתם אוהבים אותן כ"כ תתחילו לעשות גם משהו!! מקווה שכל אחד מכם ייקח את זה לתשומת לבו כי לי זה כבר נמאסס!! ותגיבו להודעה הזאת או לא, רק אם לא תגיבו ואני רוצה לראות שלא תגיבו אני מבינה באמת עד כמה הבנות "חשובות לכם"! עוד משהו דיברתי עם טל בקשר לזה וזה מה שיש לה להגיד מכיוון שכרגע היא הלכה לישון אז היא לא יכולה להיות במחשב אז הנה ההודעה שלה: "אנשים, באמת תקשיבו עכשיו, זה כלכך פוגע מה שאתם עושים.. למשל היום - אף הודעה לא זזה חוץ משל מעין.. היא זו שצריכה לדאוג לפורום?? וגם בקושי שלה זזה! מה יקרה אם כמה פעמים אתם תפתחו הודעה חדשה? ואני לא באה לאף אחד ספציפי ולא אומרת שאתם לא פותחים.. אבל בקושי.. ותודו שמעין אדומה ורוב הפורום מוצף אדום.. וזה לא כי היא כותבת מלא.. זה כי אתם לא כותבים בכלל אז פשוט רואים את ההודעות שלה כי היא כותבת הרבה יותר ממכם ובמקום שתגיבו לה הרבה והפורום יתמלא גם בהודעות שלכם - ההודעות האדומות הן אחד אחרי השני.. באמת, זה נמאס כבר.. אני לא באה כאן לדרוש תשומת לב, ולא לאיים חס וחלילה על אף אחד.. אבל אנחנו הפורום הכי שונה מכל הפורומים בתפוז! ואני לא רוצה שהפורום הזה יהיה שונה כי הוא כבר נהיה חלק ממני.. ועם כמה שאני ומעין מנסות להחיות אותו הוא לא מצליח.. אם רק תעזרו קצת.. למשל במבוקשים.. אם רק הייתם מצביעים אפילו עוד כמה הצבעות מכל אחד היינו מגיעים למיקום גבוה.. אבל פשוט זה בלי כח רצון.. עכשיו בשמנו(בשמי ובשם טל), תעשו עם ההודעה הזאת מה שאתם רוצים אנחנו את שלנו אמרנו!!!
קודם כל אני באה להגיד שאני ממש לא רוצה לדרוש צומיי.. ותחשבו מה שאתם רוצים!!! אבל זה כבר מרגיז!! וזה כ"כ הרגיז אותי שאני כותבת לכם את זה.. קודם כל בקשר להצבעות במצעדים!! חפרנו עם הנושא הזה נכון, מיצנו אותו כמה שאפשר אבל באמת אי אפשר שלא!! תראו הבנות השנה לא נכנסו השנה לף מצעד פשוט לאפאחד! ואתם יודעים למה??בגלננו כן!! כל אלה שלא הצביעו ושיחקו את עצמם מצביעים!! רק אם היינו דואגים להשאיר אותן במבוקשים הרבה זמן "לא זה לא" ו"רוצה אל החופש" היו עכשיו להיטים!! היום ראיתי את התוכנית המצעד של בקי גריפין ופשוט כ"כ התאכזבתי שאפילו למקום 20(שזה האחרון ד"א הן לא נכנסו