כנסו כולם דחוף1!!!!!!

tt 4 ever

New member
קודם..

נסה להשיג 30 איש לנוער אחר כך תחשוב על 100 XDDD אתם פאקינג לא עושים כלום אבל כלום כדיי לנסות להוסיף עוד בני נוער לתנועה! אתם רק מדברים ומדברים ומדברים כבר יותר משנה. =\

לא יודע אם עושים או לא עושים.

קודם אנחנו עושים יותר ממך. ודבר שני אם לא עושים זה כרגע לא ממש באשמתנו. ואני אישית עושה הרבה בשביל לנסות להוסיף בני נוער לתנועה!

tt 4 ever

New member
אתה אמור לדעת אם עושים או לא עושים

אני לא יכולה לעשות יותר מדי להזכירך אני בצבא, ונהנת מהתפקיד לי ולכן לא עושה שומדבר כי ממש לא רוצה בטעות איכשהו להסתבך קאפיש?! אתם לא אמורים לחכות עד שהמפלגה תזכר בך ובנוער, כמו שאמרתי ואני אמשיך להגיד. אל תצאו לי לפעולה אחת של חלקות פלאיירים ותצפו שיבוא נוער. זה לא יקרה ככה, חייבים להתמיד בדבר הזה. שבוע אחרי שבוע אחרי שבוע ואז זה יקרה. כי אנשים לא יבואו סתם לתנועה של מפלגה שבתאחלס לא בממשלה אפילו ות'אמת לא יודעים אם בכלל יש לה עוד סיכוי בעתיד להיות בממשלה. צריך לגרור את האנשים האלה לתוך התנועה. הם לא יבואו לבד. כן אתה עושה הרבה.. כמה אתם כרגע? 7 אמרת? מכל הארץ. 7. אמ...הרבה אתה עושה מותק:)

אני באמת אמור לדעת

ואני עכשיו יודע שכרגע לא ממש עושים למרות שהתחלנו להתחיל.. וזו לא ממש באשמתנו כי כרגע השלטיה בנוער שינוי היא לא בידי חברי התנועה אלא ברובה ע"י אחראית התנועה. ככה שגם שבחים וגם תלונות אל האחראית. אני יודע שאת בצבא. ואל תדאגי אנחנו גם לא הרבה זמן נחכה ... בקרוב מאוד יתחיל מאבק גדול בעינין הזה. בעינין ההתמדה אני תמיד אמרתי ודגלתי בזה. לא רק שלא בממשלה אלא לא בכנסת. כן בערך 7 , 7 וחצי אנשים אולי שמונה. אני מותק? אתה צוחקת? ממך אני מקבל כזאת מחמאה?

למעלה