כנסו כולם-דחוף!=]

כנסו כולם-דחוף!=]

היי,מה שלומכם?!=) בקיצור יום שבת הזה 20.1 יש את מבחן האינטואיציה בתוכנית"אורי גלר-מחפש את היורש" בתוכנית ביום שבת קווי ההצבעה למתמודדים יפתחו..למשך שבוע שלם(עד יום שבת הבא) כולם מצביעים אהוד שגב!!! כי רק לו מגיע לזכות... לאהוד יש קומונה..=>http://communa.tapuz.co.il/ehudsegev אתם מוזמנים להיכנס... אהוד שגב ה-מ=ל=ך
תודה לכל מי שקרא..בבקשה תצביעו לו.. המשך יום טוב לכולם

LiranTheWizard

New member
אני אגלה לך סוד קטן

כולם גרועים באותה מידה. כל הקסמים שם מאוד מאוד צעקניים שלא לצורך. חסרה איכות מסויימת שפעם הייתה קיימת והיום הכל יותר מדי (לא יודע איך להגדיר את זה). גם הקסם שלו עם התנ"ך לא היה יותר מדי טוב. הוא עשה טעות כאן - הוא שילב מחשב נייד וזה כבר "הורס" את הקסם כי יש אנשים שחושבים שאפשר אולי לתנת משהו וכו' ולכן, לא טוב שהוא עשה כן. המתמודד הכי טוב לדעתי בכל התוכנית הוא כל מי שאיכות היא בראש מעייניו ופשוט לא נרשם לתוכנית. יום טוב לנו.

מי שהסכים והופיע בתוכנית הוא גרוע.

לכן אין דבר כזה "לבחור את הטוב יותר". מי שיש לו קצת כבוד עצמי, היה יוצא מהתוכנית (וחושף את הבלופים של אורי גלר) ולא עושה מופע קסמים שמתאים ליומולדת של ילד בן 6.

הוצאת לי את המילים מהפה.

חוסר האיכות בתוכנית הזו זה דבר שפשוט זועק לשמיים, אני זוכר שראיתי בעבר הופעות של קוסמים בעולם שפשוט תענוג לצפות בהופעה שלהם, הכל נעשה בטוב טעם, בצורה מרשימה ואיכותית, ההופעה היתה כל כך מרשימה. בתוכנית "אורי גלר מחפש את היורש" לעומת זאת, הכל נעשה בצורה צעקנית, הכל כל כך רדוד, כמו הקטע המטופש של שבירת הצלחות על הריצפה, זה היה כל כך מטופש, והקטע שהוא ניסה לשיר ולנגן את השיר שכביכול חשבו עליו, הקטע הזה נראה פשוט מגוכח, אין לבן אדם הזה טיפת חוש מוזיקלי וכשהוא שר הוא כל כך מזייף שזה עשה לי צמרמורת, אתה באמת חושב שזה עושה רושם על מישהו? קוסם צריך לדעת לא רק לעשות קסמים אלא גם לתת Show טוב, וכל המועמדים שראיתי בתוכנית עד עכשיו נתנו Show גרוע ביותר, ובנוסף גם טריקים די עלובים שחוזרים על עצמם מתוכנית לתוכנית כל פעם עם כיסוי אחר, ממש עלוב.

LiranTheWizard

New member
מה אני יכול להוסיף?

רק בגלל שהנושא המרכזי של התוכנית הוא קסמים אני צופה בה. אחרת שכולם שם ילכו לכל הרוחות... אני די מתפלא שאנשים הולכים שבי אחרי כל מיני דברים היום - איפה החשיבה העצמית? היכן חוש הביקורת? (ייתכן שאורי גלר כופף אותו...). בכל מקרה, אתה יודע כמוני שבשביל רייטינג, הזכייניות גם יעשו מעשים הרבה יותר שפלים... וכן, המופעים אינם ברמה גבוהה ומס' קסמים אכן הוצגו שוב בתחפושת אחרת.

למעלה