כנסו כולםםם!!

כנסו כולםםם!!

עכשיו שהמנהלת פה (כי רעות בכלל באה פעם בחודש ויודעת להגיד "בנות התגעגעתי אליכן.." .. אז רעות? אולי תהיי אדומה?.. ככה תהיי מודגשת..) אז קיצר אולי נראה לאופק עכשיו שצריך להוסיף לפורום 2-3 מנהלות נוספות!!! מי שבעד שיעשה

zlilosh13

New member
../images/Emo45.gif אני בעד אבל למה זה היה עכשיו ?

רק דיברנו את כבר פותחת שירשור ?

../images/Emo45.gifמסכימה בהחלט ולשנות גישה..

פירוט איפה שכתבתי לאופק שמה בשרשור שלה.

וואיי בנות קלטו כבר..!!!

המנהלות הן מי שהן ,הן נבחרו לנהל .. אז דיי כבר..אתן לא יכולות להחליט במקומם שצריך עוד מנהלות פה.. יש 3 אומנם הן עסוקות כי יש להם דבר כזה שנקרא ..אממ... ח=י=י=ם!!!!! והן לא דבוקות כל היום לפורום!!

zlilosh13

New member
זה נכון צריך עוד מנהלת

ואני חושבת שזה חובה לפורום שתיהיה עוד מנהלת אני לא יודעת מה איתכם

ירדוששש

New member
הממ תשמעייי

לרעות יש חייםםםםםםם אבל היא מנהלת טובה והיא כן עוזרת לאופק שתייהן מנהלות מעולות נכון שאופק נמצאת פה יותר , ועושה את רוב העבודה בפורום , אבל גם רעותתת אז לא להזניח את רעות היא פה מנהלת גםם רעות ואופק , אתן מעולותתתתתת ביחד [[=

shoshishoosh

New member
נכון היא צודקת! אתן טובות

ולכל אחת פה יש חיים וכמו שנוי אמרה הן לא יכולות להיות פה כל הזמן...כי גם להן יש חיים משלהן! וכל מנהלת שתהיה בפורום הזה תיכנס פעם ב...

אני בעד להוסיף מנהלות אבל בקשר ל

רעות אז יש לה חיים באמת היא לא חייבת להיות פה המון זמן ותאמת אני מתה לנהל הפורום כול כך חשוב לי הוא כבר חלק מהחיים שלי הרבה בנות רואות פה שאני פה כול יום!

דורין מאמי כנסי..

את רוצה לנהל את הקומונה של הפורום?! רוב הבנות שם.. ואני גם עושה שם את תחרות "מלכת הגיים בויז".. את גם מוזמנת להצטרף לתחרות! אם בא לך לנהל שם..בכיף.. שם אנחנו דואגות לסדר ולאירגון..וממש כיף שם (= הנה הקומונה: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=18032

למעלה