כנסו כולםםם!!!!

כנסו כולםםם!!!!

וואי בנות\בנית הגזמתם תיראו איזה מקום אנחנו במבוקשיםם!!!! אני פשוט בהלםםםםםםםםםם!!!! 1. מקום ראשון שרית חדד בין כל הבלאגן (בהופעה במצעד) 2. הראל מויאל - סימנים (בהופעה במצעד) 3. עידן יניב וליאור דטאוקר (בהופעה במצעד) - חושב עליה 4. אביב גפן - בשבילך 5. שירי מימון - לאן שלא תלכי (בהופעה במצעד) 6. ילדות רעות - ילדות רעות 7. שחר אבן צור - רוק'נרול 8. לירן טל - הישאר 9. טיפקס ועלמה זק - פרח השכונות (בהופעה במצעד) 10. Game Boys - אשמור את ליבי מקום 10!!פשוט בושההה!!!אז עכשיו כולם להיכנס לאתר הזה ומהר!!! http://www.music24.co.il/ ולהתחיל להצביע!!!!

אולי השיר נימאס אבל הם לא.!

והםם בטחח רואיםם אתת זה שהם במקום 10 והםם מאוד מאוודד עצוביםם כי איכזבנוו אותםם רצחח!! וזה מראהה שאנחנוו בכלל לא מעריצות!! כי מעריצהה אמיתית היתהה מצביעה!!!!!!!

אבל נשמה תביני יש שירים חדשים

אז השיר הזה לפני 5 חודשיים 4 חודשים והוא ממש ישןןןןןןןןן!

Baruush

New member
בנות, תקשיבו!

א. השיר ממש לא מיושן! אולי אולי מלפני כמה זמן אבל הוא ממש יפה ! ב. שהבויז יראו את זה הם באמת יתאכזבו ויחשבו שאנחנו לא מעריצות אמיתיות! ג. תקשיבו- זה הגיים בויז! אוקיי? כאילו אנחנו, בתור מעריצות, צריכות לעשות ה=כ=ל כדי שהם ישארו תמיד מקום 1 ! צריך להראות לעולם מי הם הגים בויז! אם הם יעפו מהמבוקשים הם סתם ידרדרו ולא ישמיעו אותם יותר.. זה מה שאתם רוצות?! חייבים שהם יהיו תמיד בפסגה! וגם שהזמרים שבמבוקשים יראו מי הם ה- gameBoys ושאפ'חד לא יכולה עליהם! תצביעוווווווו! אתם קולטים מי עקף אותם? שרית חדד, אביב גפן, טיפקס, ילדות רעות, שירי מיימון ועודד.. אנחנו נחזיר אותם למקום הראשוןןןןן !

צודקת.. בתכלס נמאב לכולם ממנו

לנו לא כי אנחנו אוהבות אותם ואת השיר אבל לכל להשאר נמאס! חכו הקליפ לכמה אהבה יצא הם יהיו מקום 1 בכל המצעדים וגם במבוקשים!

סבבה אבל עד שנחכה הם ירדו!

וגם זה קורה בגלל שכל ההשקות שלהםם מתבטלותת והקליפים מתעקבים! הקליפ שמחה היה אמור לצאתת מזמן!! הםם סתם מורחיםם אתת הקליפיםם ובגלל זה הםם יורדים!! מקום 14 במצעדד!!ה''''

כהה ו 10 במבוקשים!!!!

זה כמו שהיה עם הראל מויאל פתאום השיר אמצע הלילה בכפר ירדדד לא'דעת זה לא הגיונייי =/ זה משהו בערוץ אין מצב שהוא ירד ככה ואותו דבר עם אשמור את ליבי! הנה עכשיו הראל היה במצעד הוא שר את השיר החדש שלו והיום הוא נראה לי מקום שני או שלישי במבוקשים! לא יודעת זה בכלל לא נראה לי הגינוי

Oshri siso

New member
''כמה אהבה'' לא יוצא בסוף!

במקומו יצא ''שמחה'' שכבר צולם (=

למעלה