כנסו כולםםםם

כנסו כולםםםם

היי לכולםםםםם אני אתחיל בזה שכל הבננות פגשו את מאיוששש אבל כולןן:ליאתי, נויוש,חנוש ויסמינה פגשו ואתה ממש בשעותת האלו..! אני הייתי מתועדת בטלפון ואני דיברתי עם מאיוש בטלפון היא הייתה מדהימהההההההההה ואני מאושרת כוליי!! עכשיו אני נוסעת לשבוע עם חיוך ענקי!! אין אינ חולה עליה.. חח היא כזה עושה לי : נדבר אחר כך" חח ממש דיברה כמו חברה אין עליה נשמה !! ועכשיו כולן הופעה והן מזה נהנווו הן הצטלמו איתה לאיזה עיתון וכיף להן חבל על הזמן בננות אני מאושרת בשבילכן הכישבעולם וליאתי תודה תודה תודה תודה תודה!! אוהבת אותך נשמה שליי זהו עפתי לישוןןן ומחר בבוקר אני נוסעתתתתתתתתתת ביי לכולם אני אתגעגעת הההמוווןןןןןןןןןןן !!! תהיו בקשר.. ביייי אוהבת , דיקלה

תהני המון דיקוש ותחזרי עם חוויות

ואני שמחה שיצא לך לדבר עם מאיה!!!! אני שולחת לך המון נשיקות ושיהיה לך בהצלחה בגדנ"ע אל תעשי שטויות חחח סתםםםם לאב יו מואההה

מאמי שמחה בשבילךך!! מתה עלייך!

ותפסיקי כל היום להודות ליי חח מתה עלייךךךךך!! ואני ממש שמחה ששמחתי אותך ...!! תמיד כאן בשבילך ואני יתגעגע המון המון וואי שבועע דיי תהני המון בגנ"ע הזה מתה עלייך .. ושוב שמחה בשבילך כי כשאת שמחה השמחה משפיעה עליי לאב יוווו!!

דיקושיתתתת ../images/Emo24.gif

וואיי קודם תהני המון בגדנ"ע..תעשי חיים כמה שאפשר.. זה קשה חח אני מזה שמחה שהצלחת לדבר איתההה..את לא יודעת כמה! אין אין היה כייףףף..ואני כבר מתגעגעת אלייה ולעוד כמה פה בפורום..!
קיצר ילדהה.. תהניי תלבשי מדים .. דווקא יתאים לך..חחחחחח מתה עליך! אביבוששש היה כייף לשמוע אותך אתמול נשמה שלי!! התגעגעתייי

דיקושששש אני מתה עלייך

תהני הכי שבעולם שמחה שדיברת עם מאיה לפני כי זה יעשה אותך הכי מאושרת שם אוהבת אותך מאוד נוי מואההה נהיה בקשר יש לי ת'טלפון שלך

למעלה