כנסו כולםםםםםםם

כנסו כולםםםםםםם

נחשו מה??? עשיתי משהו שאני לא חושבת שנעשה בכל ההיסטוריה של תלמה ילין במשך ארבעים שנה. הישגתי מבחן חוזר בלי פרוטקציות! ולא לסדנא אלא למונולוגים!!! אני כל כך מאושרת שאתם לא יכולים לתאר לעצמכם... :)

CheRy LipS

New member
גם אני רוצה

זה לא פייר למה רק את??? אני גם רוצה גם אני יכולה??

מצטרפת לביטויי הקנאה.

איזה כיף לך!
(וסתם אני מוסיפה פה אייקונים בלי קשר)

actress

New member
סתיוווו מתוקהההה בהצלחההההה

מזל טוב!!!!!! איזה נהדר!!!!!!! בגלל שיש לך אי סי 2001 יש שם בעיה בעברית ככה שיוצא סימני שאלה אז אני לא מתקינה 2001 כי זה עושה המון באגים לגבי ערן יופה אני מכירה אותו מפורום שואוביז באתר אחר ש אני גם שם וזהו המון המון המוןןןןן בהצלחההההה

CheRy LipS

New member
סתיו.......

זה לא פייר אני גם רוצה עוד הזדמנות!!! מגיע לי להיות בתלמה ילין!!!!!!!!!!!

לכל מי שגם רוצה

אני יודעת שגם אתם רוצים. אתם יודעים מה אתם צריכים לעשות? לכתוב מכתב ערעור לארתור קוגן או למר יצחק נתן, להסביר למה אתם חשובים שמגיע לכם מבחן חוזר, ואז אולי גם אתם תקבלו מבחן חוזר... תלחמו למען החלומות שלכם! זה רק מוכיח שאם לא מוותרים ניסים יכולים לקרות.

just4fun

New member
המונולוגים-מפתח לכניסה לתלמה?

שמישהו יסביר לי.....איבדתי אתכם!

CheRy LipS

New member
כדי להתקבל לתלמה ילין יש כמה שלבים

שצריך לעבור: 1. מונולוגים- שני מונולוגים ושיר 2. סדנא קבוצתית 3. פגישה עם המנהל סתיו לא הולכת ישר לסדנא, אלא מקבלת עוד הזדמנות לשלב הראשון. הבנת??

ואותי מעניין

איך את מתכוננת למבחן כלומר מי עובד איתך איך עובדים איתך איזה תהליך את עוברת ,,,, מונולוג זה שיחה עם עצמך שבמקרה יש לה מאזינים
מציצנים אקטביים שגם לוקחים מהם,,,,,

אורי היקר!

אני עובדת על זה עם תלמידים מתלמה עצמה ועם המורה שלי לדרמה, אני עונה על השאלות של אוטה האגן וכל מיני תרגילים אחרים, ממש בונה לי בן אדם. זה תענוג לא נורמלי!

למעלה