חחח פרוטקציונרית ותודה על התשובה ;)
N nofnof12 New member 16/1/06 #13 פרטים בשקה... איפה זה איך אפשר להגיע מה צריך לעשות וכל שאר הדברים אני רוצה ללכת לשם...
ה הדסי מתה על אגמי New member 17/1/06 #25 כנסי../images/Emo26.gif זה באולפנים של הרצליה.. את יכולה להגיע עם אוטובוס או עם ההורים שלך מונית וכו' מה שתרצי.. ואת לא צריכה לעשות כלום..., רק לוות שיכניסו אותך
כנסי../images/Emo26.gif זה באולפנים של הרצליה.. את יכולה להגיע עם אוטובוס או עם ההורים שלך מונית וכו' מה שתרצי.. ואת לא צריכה לעשות כלום..., רק לוות שיכניסו אותך
ח חולה על רונוש New member 17/1/06 #16 מה ב-2.2../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לא הגיוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תגיד לי שאתה צוחק עלי באיזה שעה אני כנראה לא בבית
מה ב-2.2../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לא הגיוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תגיד לי שאתה צוחק עלי באיזה שעה אני כנראה לא בבית
ה הדסי מתה על אגמי New member 17/1/06 #27 אני בת../images/Emo9.gif ואני לא צוחקת עליך לויודעת איזה שעה.. זה בטח כמו תמיד מ-1:30 עד הערב כזה... ותקליטי... ובטוח יהיה מתישהו שידור חוזר..
אני בת../images/Emo9.gif ואני לא צוחקת עליך לויודעת איזה שעה.. זה בטח כמו תמיד מ-1:30 עד הערב כזה... ותקליטי... ובטוח יהיה מתישהו שידור חוזר..
א אייללוש New member 17/1/06 #17 ישששששש כנראה שאני הולכת עם.... הדססססססססססססססססססססססססוש אם משהי תרצה גם נקבע אפשהו ונלך יחד...(אם זה אפשרי )וזהו לבינתיים...
ישששששש כנראה שאני הולכת עם.... הדססססססססססססססססססססססססוש אם משהי תרצה גם נקבע אפשהו ונלך יחד...(אם זה אפשרי )וזהו לבינתיים...
ח חולה על רונוש New member 17/1/06 #18 אני רוצה../images/Emo70.gif איך מגיעים../images/Emo35.gif איפה זה יש לך מסנג'ר שאני אדבר איתך
ה הדסי מתה על אגמי New member 17/1/06 #21 אם נדע איך להגיע לשם../images/Emo122.gif ואם נדע איפה זה כלום עדיין לא בטוח...
א אייללוש New member 17/1/06 #35 כפרה מה את ערסית../images/Emo35.gif../images/Emo3.gifסתם שתדעי שמשנהו ברר מזה לא הבנתי מזה אבל זה לא טוב זה מילה שעושה משו לא טוב...
כפרה מה את ערסית../images/Emo35.gif../images/Emo3.gifסתם שתדעי שמשנהו ברר מזה לא הבנתי מזה אבל זה לא טוב זה מילה שעושה משו לא טוב...