כנסו, חשוב

ronen1981

New member
החיים כמו האינטרנט

האינטרנט כמו בחיים כמו שיש חולי נפש בחיים חברים בכת השטן וכד כך גם באינטרנט. ההבדל הוא שבאינטרט אתה יותר ב"קלות" יכול ליפול עליה אם אתה בא מסביבה טובה יחסית כך שבמציאות הסיכוי לכך קטן.

GALI02

New member
רונן????(משפשפת את העיניים)

טוב לראות אותך כאן!!!!!
יש משהו שאני חייבת להגיד(בעצם לצעוק!!!!!): עברתי ת'קורס באלגברההההההה!!!!!!!!!!!!!!! זהו. הוצאתי את זה.

ronen1981

New member
שמעי קטע.

צלצלו אלי היום מסיון הזדמנות שניה לבגרויות או משהו כזה קוראים לזה (ואין לי מוסג בגרוש איך הגיעו אלי וידעו את שמי.) ועניתי והתחילה בחורה בטלפון להציג עצמה וכד..,אני די בהלם מהצלצול אלי ואיך הגיעו אלי לפני שהספיקה לגלול דברי שאלתי בתמיהה האם היא מציעה לי לשפר בגרויות? שכן אם כן ,אגלה לך סוד הממוצע שלי מעל 90 ואין לי כ"כ לאן לשפר תבגרויות בשלב הזה ניתקה השיחה. (שחכתי לציין שאני סטודנט שנה רביעית עוד מעט בטכניון בהנדסת חשמל.) ממש מצחיקים ,איך צלצלו אלי ולמה?

GALI02

New member
כנראה טעות...

יש להן רשימת כתובות אבל הם לא טורחים לעדכן אותה. רונן..... נכשלתי בחדוו"א. ועוד על 54. בא לי לבכותתתתת או להרביץ למישהו מרוב עצבים..... אוף! איזה ייאוש... חשבתי שיהיה לי קצת חופש.

GALI02

New member
אני בסיידר. נחמד לשמוע ממך ../images/Emo13.gif

תודה על המזל"ט. רק חבל שהיום בבוקר נודע לי שנכשלתי בקורס אחר...אבל חפיף. אני מתכוונת להגיש ערעור. ה"חוצפנים" האלו הכשילו אותי על 54... אגב,אני לא זוכרת אם אמרתי לך אבל החתול האפור שבכרטיס שלך נראה בדיוק כמו חתול שהיה פעם לאחותי. קראו לו גרג אבל הוא נדרס למרבה הצער...

ronen1981

New member
לא שמעת על פקטור 54 אני מבין.

כאשר הממוצע נמוך והמרצע רשע ולא רוצה להעביר אנשים אבל חייב להעלות תממוצע הוא פשוט משנה לאילו שנכשלו את הציון ל54 כך שהם עדיין נכשלים אבל הפלא ופלא הממצע עלה. מכל מקרה תגישי ערור אולי יקרה נס.

GALI02

New member
לא שמעתי אבל זה היה מבחן אמריקאי

כך שהציון שלי הוא באמת 54. אתה לא חושב שיש סיכוי שיקבלו את העירעור שלי?(בתור משהו עם "קצת" יותר ותק ממני במוסד הזוועתי הזה) אגב,אני ממש מתביישת אבל שוב אין לי ת'טלפון שלך ודווקא רציתי לדבר איתך. (אני פשוט קצת מפוזרת ועצלנית אז לא הכנסתי מחדש את המספרים לזיכרון...)

למעלה