כנסו, חשוב

Alexco

New member
כנסו, חשוב ../images/Emo34.gif

בפורום 'שאל את הרב', הודיע בחור על כך שהוא נמשך לבני מינו, והוא מתלבט מה לעשות. מנהל הפורום איים כי אם ישורשרו הודעות נוספות הוא ימחק אותן, שזאת בעיה. אפשר לעקוף אותה על ידי שימוש במסרים אישיים. http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=681&msgid=19838391

vogue15

New member
באמת שרשור חשוב! ../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

אני ממליץ לכם לקרוא את התגובות... אני חושב שהבחור טעה בפורום- הרי זה היה ברור שהרב וחבריו יידחו וישללו את הרעיון הזה בכלל "להוציא את הדיבוק ולהתגבר על היצר הרע" (Should I Be Scared Now?
) אני אישית שלחתי לאותו אדם מסר אישי ובו הפנייה לפורום הזה+לפורום זהות מינית+לפורום גייז דתיים...

vogue15

New member
בעעעע ../images/Emo5.gif תיקון טעות ../images/Emo80.gif

להפתעתי מצאתי הודעות אחרונות אצל הסקס איינג'ל שלנו... אמממ וזה מה שהוא כתב בפורום נשים בלבד... כוסיות!!!!!!!..........מה המצב? מאת: SexAngelו 26/08/03 | 18:27 מה קורה?...אז נכון שהפורום נקרא "נשים בלבד", אבל תקבלו גם גברים? כאילו, אני דו-מיני..ככה שחברה הייתה לי-חבר לא! אני פעיל גם בפורום "זהות מינית" ודי נהנה לתמרן בין שני המינים, אז מה אתן אומרות, התקבלתי??? אהההה.....אני לא יודע אם יעשו לי פרוטקציה, אבל אני בחסות שודדת ולי נותר לשאול- הא?!?!? איפה הנער הדתי הפחדן שלא קיבל את עצמו ופנה לרב לשאול שאלה חשובה?! "נהנה לתמרן בין 2 המינים"??! חה! מישהו יודע איך מבטלים שליחת מסרים?

TwelveEyes

New member
ראיתי את השרשור הזה...

סה"כ גם אם הבחור לא באמת דתי, הוא מעלה סוגייה חשובה. מה שכן, התפלאתי מאוד על תגובה אחת די חמה שם... אגב, קלטו את הפורומים הנוספים

adamsplit

New member
האדיוט

הוא אדיוט ואין על כך שום ערעור הופך את הפורום למקור בידור על ידי מניפולציות אך אין כפרה על התגובות שהוא קיבל מאותם אנשים(חלקם, לא כולם) וכן רצוי ומחייב לפנות ל"רב המהולל" בעשרות מסרי מחאה אישיים לא נוכל לשתוק על אדם שקורה לנו אחוזי דיבוק,שדים רעים,ועוד כינויים שמקומים את כולנו עד עמקי נפשנו

Human Nature

New member
וזה יעזור? |טל| †

אנשי דת הם בדרך-כלל צרי-מוחין. הם גודלו מאמינים שמשיכה לבני-מינם היא דבר רע, אסור. יש להתמודד עם זה על-ידי התעלמות או על-ידי תפילה לאלוהים הגדול שמנסה לבחון אותם או קשקוש בסגנון. אם אתה תשלח לו מסר, סביר להניח שזה לא יעזור. אנשים כאלו גדלו בסביבה שמרנית וחונכו בצורה כזו. באמת שמסרים, גם אם מחמישים אנשים, לא יעזרו.

resputin

New member
האמת היא..

ששלחתי לאפרת מסר עם קישורים להודעה של הנער ושל הרב, כי ההודעה שלו השאירה לי מרמור כלשהו עם נעילת השרשור וסתימת הפיות ע"י מחיקת ההודעות "מנקודה זו והלאה" כי השרשור לא נראה לרוחו ו"עלול לגרום לפן מוחק אצלו באישיות להופיע". ביקשתי שתקרא את ההודעות ותראה מה היא יכולה לעשות, אבל אני חושב שהרב הזה זקוק לנזיפה -בתור מנהל הוא אמור לדעת יותר טוב, גם אם האמונה שלו היא X. אפשר להסביר את זה מבלי להשמיץ את הכותב או להתחיל לסתום פיות "בל הודעות ימחקו".

Human Nature

New member
|טל| †

אכן, יש לדאוג שמנהל פורום יהיה יצוגי. אני לא חושב שהוא יקשיב לעצות מפני אנשים ש"השטן השתלט עליהם" (ע"ע פורומי הגאווה ב"תפוז") או וואטאבר. מלבד זאת, יצוגיות מעין זו לא תשתלט עליו בחיים האמיתיים.

resputin

New member
בגלל זה הלכתי לאחת ממנהלות הפורומים

להלן, אפרת :). רק שהם נורא עסוקים שם היום עם אירוחים, אז היא לא חזרה אליי. ייצוגיות זו אומנם לא תשתלט בחיים האמיתיים, נכון, אבל חייבים להתחיל מאיפשהו. זה שיש לו את אופציית המחיקה לא אומרת שהוא יכול לסיים דיון רלוונטי שלא ירד מהפסים, רק כי זה "לא נראה לרוחו לפי אידיאולוגיה". זה טופיקי, זה לא פוליטי והתפלספותי- זה נער שמבקש עזרה. לדעתי הוא צריך לפחות נזיפה ובתקווה שמשהו ישפיע עליו מהתגובות, אבל כל עוד התגובות נאותות וטופיקיות, עם נושא ולא "סתם שם", למחוק? הוא סך הכל המנהל, ואם מנהל סורח, מטפלים בו.

עצבים ושאלה אחת....

מחקו לי את ההודעה שלי, אני לא יודעת בכלל אם הוא הספיק לקרוא אותה, הרב כתב במקומה "כאן נמחקה הודעה". למנהל שכאן- בקשר לכל הפנייה שלך לאפרת, האם כמו שלך מותר למחוק הודעות הומופוביות לו מותר למחוק הודעות שנוגדות את רוח הדת?!?! זה נשמע די הגיוני...לא? בכל אופן, הבחור הזה במילא נראה סתם מתחזה שמחפש חברים ברשת. לא שזה מצדיק את כל התגובות לנושא, אבל זה היה צפוי.

resputin

New member
הממ

למרות שיש לי את האופציה למחוק הודעות הומופוביות, לרוב אנחנו דווקא משאירים אותם. אני חושב שאם מישהו משועמם עד כדי להכנס לפורום, ללחוץ על הודעה חשובה, למצוא ניק חלופי או לכתוב בשלו ובאמת להקליד את ההודעה ההומופובית, שיקבל את החצי אדם שיגידלו שהוא אדם צר מוחין וחשוך, וש"יצא גבר" בפני עצמו. -כאן, שמים אותם לקלס. אם ההודעה שלך הייתה בעלת טעם (שפה יפה וכללי נימוסין בסיסיים), אך עדיין נמחקה את יכולה להתלונן על המחיקה שלא מוצדקת, למרות שהיא נוגדת את רוח הדת. הם יכולים לא להסכים איתם, אבל סתם למחוק זו חסימת פיות. אם היה להודעה נושא חוץ מנגידת רוח הדת כמובן. זה נשמע הגיוני- אם הוא היה מוחק הודעות פוגעות כאחת. תגובה להודעה, תסחרת תוכן, שאומרת "רדוד מדי בשביל להגיב.." -דבר כזה היה צריך להמחק, אם כבר. והוא גם לא רק מחק את ההודעה שלך, אלא הודיע על "נעילת" השרשור, הודעות נוספות בנושא ימחקו.

אני הייתי מאוד מנומסת...

ואני מאוד בעד הדת, ואפילו שיבחתי את הרב ובלה בלה בלה. אני הרי דתייה במקור... אמרתי רק שצריך לחשוב אם זה שמטאטאים את הבעיה מתחת לשטיח אכן יפתור את הנושא, כי לדעתי זה מה שגורם לזה להתפרץ בשלבים מאוחרים יותר כסטייה פדופילית( ועל זה-הוא הסכים בהודעתו), וכתבתי שהוא בתור רב שאחראי לקהילה מסוימת צריך לתת את דעתו לעניין הזה כי זה לא הולך ונעלם. אני בכלל לא מבינה מה הסיפור שלו.

resputin

New member
אז את יכולה לשאול בפרטי למה הוא מחק

את ההודעה, לקבל ממנו הסבר (בפרטי אני מתכוון כמובן במסר :)) ואם לא תהיי מרוצה מהתשובה שתקבלי, תוכלי להתלונן בפורום משוב.

adamsplit

New member
וזה יעזור!

אם נפנה אל הבן אדם בצורה הפגנתית אבל הגיונית ומכובדת הוא יקשיב בסוף

Human Nature

New member
הממ.. |טל| †

זה אולי יגרום לו להתנצל, אבל לשנות את דרכיו בכנות? הלוואי

adamsplit

New member
לא,אבל..

זה יגרום לו לחשוב זה מה שאנחנו רוצים לגרום לאנשים לחשוב הדרך היחידה לשנוא אותנו זה להישאר עם דעה מקובעת עלינו תבטל את הקיבוע תבטל את הדעה

adamsplit

New member
אני לא רוצה (להמשיך)להישמע כמו X

מלקולם אקס אם לא הבנתם אבל אני שואל ברצינות אם אתם מתכוונים לשלוח לו מסרים ולא מסרים מלאי נאצה ותיעוב מסרים עניניים, עם תוכן, ודעה שמובעת בדרך לא אלימה ו\או אגרסיבית האדם הזה הוא אדם שאנשים מקשיבים לו הוא מנהיג דעה אם נתעלם המצב יחזור אם נילחם בכוח המצב יורע אבל אם נפתח את הפה,ולא למען קללה נפתח את הפה למען יראו אותנו נוכל לעשות שינוי שינוי אמיתי הגיע הזמן להפסיק לברוח אנחנו יושבים פה כמו עכברים בחור ולכן יכולים להגיד עלינו שאנחנו עכברים בחור לא בחרב נכבשה הארץ אלא בעט זכותנו לחיות וזכותנו לחיות באור יום התחילו את השינוי פה באיש אחד והוא ימשיך אז השאלה היחידה שלי היא: האם תחכו לגואל שלא יבוא,או שתגאלו את עצמכם? מי איתי?

אין לך זכות לבקר אותו ככה

מהסיבה הפשוטה שאתה בכלל לא מכיר אותו. הוא לא נער דתי פחדן, וזכותו להציב הודעה בכל פורום שהוא. אם תקרא הודעות שהוא כתב בפורום זהות מינית, תדע שהוא לא שטחי כמו שאתה חושב.

האמת..

שהתגובות של הדתיים/חרדים/וואטאבר פשוט הגעילו אותי. "ועוד אמרו חז"ל שה' יתברך ברא יצר רע אבל הוא גם ברא תורה-תבלין אז בעזרת התורה תצליח להתמודד עם היצר הרע ולנצחו". שיפתחו כבר את העיניים ויראו את המציאות. לפני שבוע לערך היה פיגוע באוטובוס של אנשים שחזרו מהכותל. איפה האלוהים שהם מדברים עליו כל הזמן?!

למעלה