כנסו חמודות שילי

כנסו חמודות שילי

טוב אני לא בארץ אני כרגע בנו-יורק כיף לי כאן וסבבה לי אני אשאר כאן עד לתחילת חודש מאי .. זה לא בדיחה אתמול ב6 בערב הגעתי לשדה עכשיו אני בחדר כולם ישנים .... חבלשקר פה קצת אבל אמרו שבצהרייםיהיה חם ונוכל ללכת לבריכה פה אני יפסיד את הלימודים אבל רק קצת .... אני אוהבת אותכם ואת הגיימבויז! פורום_____ שולט חחחחחחחח בנות יש לי שאלה, אתן אומנם לא מכירות אותי ממש אבל אני רוצה שתכירו אוית ושאני יהפוך לאחת מה"חברה" טוב אז הינה קצת מידע עלי שאותו תוכלו למצוא גם בבלוג שלי:שהכנתי את מיתרוש יוסף שזה הכינוי שלי בתפוז אבל יש לי סוד. השם משפחה שלי לא יוסף , אלא לאור אבל מפני שאני חולה על הגיימבויז ובמיוחד על אדם אז אני קוראת לעצמי מיתר יוסף ... אז ככה רוצים לדעת עלי עוד קצת ועל היום שלי עברו קדימה!! שמי:מיתר שם משפחה:לאור תכונה חיובית:קשובה לאחר ותמיד חברותית תכונה שלילית:קנאית.... הסדר יום הרגיל שלי הוא:להוריד את הכלב המאמי שילי (שעה 6:00 בבוקר) אחר כך לאכול ארוחת בוקר(6:30 בבוקר) ב7 להתלבש לביצפר ב7 וחצי לצאת מהבית עד רבע לאחד להיות בביצפר לחזור לאכול לגלוש בקומונה לעדכן אתרים שלי עוד פעם לאכול לראות טלוויזיה וללכת לישון חחחח! הלבוש האידיאלי שלי ליום הוא: ג`ינס גופייה שחורה/אדומה שיער אדוף בקלפס או בקוקו צמוד גבוה ומגף שחור(בוקרים) תחביבים:לרקוד ולשיר. אני מעריצה את להקת...:הגיימבויז את השחקן:בראד פיט את השחקנית:- את הזמר:אדם יוסף את הזמרת:שירי מימון,בריטני ספירס יש לי חיה בבית?כן הרבה יש לי כלב חתול 5 אוגרים ו21 דגים! שאני אהיה גדולה אני אהיה:מפורסמתת!! החלום שלי הוא:להכיר מקרוב את הלהקה המושלמת בעולם (הגיממבויזז) וזהו היום אחד באפריל מתיחות מהנות אתן לא יודעעות מה אני מתכננת למשפחתי שנהיה בבריכה !!! חחחחחחחחחחחח צ'או אוהבת אותכןן

למעלה