כנסו זה דחוףף

כנסו זה דחוףף

מישו יודע להכין משו כמו: $$$_____$$$_$$$____$$$___$$$__$$$__$$$$$$$$$$$$ $$$____$$$__$$$____$$$____$$$_$$$__$$$_________ $$$___$$$___$$$____$$$_____$$$$$$__$$$_________ $$$__$$$____$$$____$$$____$$$_$$$__$$$_________ $$$_$$$_____$$$____$$$___$$$__$$$__$$$______$$$ $$$$$$______$$$____$$$__$$$___$$$__$$$______$$$ אני חייבת לפחות אחד דומה!! בבקשה זה כל כך דחוף!! אם מישו יודע להכין שיכין לי בבקשה וישרשר את זה להודעה פה:) תודה רבהה

MahazotZemer

New member
אלוההייםם יששמממוווורר !!

בשביל מה תפוז המציאו את ה -

MahazotZemer

New member
לא נראה לי מישהו ייתן לך עם יכולת

שרשור כזאת
..וגם אם זה הכי חשוב בעולם -מ-נ-צ-ל-ש-י-ם-! יש פה הודעות שהכי קשורות ללירז והן מ-נ-ו-צ-ל-ש-ו-ת-!

OmErLoLa

New member
הנה:../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

אבל פעם הבאה לשרשר!!!
____##########*_______________________ __*##############______________________ __################_____________________ _##################_________**##*______ __##################_____*##########___ __##################___*#############__ ___#################*_###############*_ ____#################################*_ ______###############################__ _______#############################=__ ________=##########################____ __________########################_____ ___________*####################=______ ____________*##################________ _____________*###############__________ _______________#############___________ ________________##########_____________ ________________=#######*______________ _________________######________________ __________________####_________________ __________________###__________________ ___________________#__________________

באאאאאמת איפשר לשרשר פה???

את יכולה גם לשרשר את יוודעת ,,, לא תמותי אם תשרשרי ,

פסדר תרגיעו

פעם הבאה אני אשרשר.. אבל אני עדיין חייבת (כמו ה"מואה" ששמתי בהודעה הראשונה שלי...)!! וזה ממש דחווףףף!!!

לולי 180

New member
קחי.

____########______########_______ __############__############_____ __##########################_____ __##########################_____ ____######################_______ ______##################_________ ________##############___________ __________##########_____________ ____________######_______________ ______________##_________________ _________________________________ רק פעם הבאה תשרשרי.

למעלה