כנסו ותראו..

בובה 141

New member
כנסו ותראו..

אני לא יודעת עם חזרתי בתשובה אבל.......התחלתי לשמור שבת, ולהתפלל, ולהדליק נרות וכל זה לפני חצי שנה..אבל אני עדיין לא חושבת לשים חצאיות..... אני לא יודעת מה לעשות כי אני שמה ג'ינסים נמוכים כי זה הכי נוח ושמתכופפים רואים הכל.... וחצאית אני לא ישים כי אני בביצפר חילוני וזה כזה מוזר עכשיו להתחיל לשים חצאיות....

תגובה:

את יכולה להתחיל ללבוש בהתחלה מכנסים צנועים, ולאט לאט לשים חצאיות רק בשבת קודש,,ככה לאט לאט להרגיל את עצמך לרעיון ,עד שתשימי באופן קבוע. את לא צריכה להלחץ מהעניין ה' רואה איפה את עומדת את הנסיונות והקשיים שלך! אדרבא את צריכה לשמוח ועל זה נאמר במקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד שם! והחשוב מכל ! תפילה בשפה שלך לה' ית' שיעזור לך בענין הצניעות... ובנתיים-רק שמחה!

אופירA

New member
מנהל
כשתהיי מוכנה ללבוש חצאית

תלבשי חצאית. לפני שתהיי מוכנה ללבוש חצאית - אל תלבשי חצאית. בינתיים אפשר לעשות דברים אחרים בנוגע לצניעות, שאולי להם את כן מוכנה. אפשר ללבוש מכנסיים רחבים שהם לא ג'ינסים נמוכים (שהם בכלל לא נוחים, אלא בגלל ההרגל). אפשר ללבוש חולצות ארוכות שנכנסות טוב לתוך הג'ינס הנמוך, או שמכסות אותו מלמעלה עד הירכיים, ואז יכולים להתכופף בלי להתבזות לעיני כל. אפשר ללבוש חולצות פחות צמודות. אפשר ללבוש חולצות פחות חשופות - עם שרוולים ולא כתפיות. תקבלי על עצמך איזו אפשרות מהסוג הנ"ל, שגם תתרום הרבה לצניעות וגם תהיה אפשרית מבחינת מה שאת מוכנה אליו במסגרת ביה"ס החילוני.

למעלה