כנסו ותענו

רותם654

New member
כנסו ותענו

זה סקר על העונה הראשונה של האלופה או יותר נכון שאלון (לא משנה...) לקחתי את זה מפורום האלופה מקווה שתענו: טוב, בואו תחשבו קודם שבחיים שלכם לא דיברתם על העונה הזו לא חוויתם את דעתכם עליה וזו האפשרות שלכם לחוות את דעתכם בפעם השנייה: תיבחרו דמותראשית אחת מהבנים של העונה הראשונה: סער תום רני ג'וזף תיבחרו דמות ראשית אחת מהבנות של העונה הראשונה: מיטל ליאן מילי סיגי אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנים) תכונות טובות: תכונות רעות: אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנות) תכונות טובות תכונות רעות: תיבחרו שחקן אחדשאתם אוהבים: עופר שכטר יהודה לוי מייקל לואיס ליאור שמש תיבחרו שחקנית אחתשאתם אוהבים: לירז צ'רכי עדי הימלבלוי מיכל גבריאלוב לירון ויסמן למה אתם אוהבים את השחקן הזה למה אתם אוהבים את השחקנית הזו תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקן הזה: תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקנית הזו: אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) תמונה של השחקן/נית שאתם אוהבים חובה לשים

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה.

תיבחרו דמותראשית אחת מהבנים של העונה הראשונה: סער
תום רני ג'וזף תיבחרו דמות ראשית אחת מהבנות של העונה הראשונה: מיטל
ליאן מילי סיגי אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנים) תכונות טובות: תכונות רעות: לא יודעת. אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנות) תכונות טובות: נחושה,עקשנית,חזקה,חכמה.. תכונות רעות: אובסיסיבית.. תיבחרו שחקן אחדשאתם אוהבים: עופר שכטר יהודה לוי
מייקל לואיס ליאור שמש תיבחרו שחקנית אחתשאתם אוהבים: לירז צ'רכי
עדי הימלבלוי מיכל גבריאלוב לירון ויסמן למה אתם אוהבים את השחקן הזה? לא יודעת,מבניהם אותו הכי. למה אתם אוהבים את השחקנית הזו? אני צריכה לפרט?
תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקן הזה: לא יודעת..אמ..חבר של נינט?
תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקנית הזו: רק אחד? בת 29.. אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) בערך,אני שונאת את סער בתחלה,רק שהוא השתנה התחלתי לאהוב אותו. אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) התכוונת שחקנית,כן? אז כן,כי היא דמות חזקה,היא לא כזאת שבוכה כל הזמן..היא חכמה,זה סוג הדמויות שאני אוהבת. תמונה של השחקן/נית שאתם אוהבים חובה לשים- חובה?
טוב...

עונה

ליאן מילי סיגי אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנים) תכונות טובות:סער שהוא רומנטי ומתוק ורגיש אבל רק מתי שהוא עם מיטל תכונות רעות:ערס ברמות שאין לתאר והוא חושב בעיקר על עצמו אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנות) תכונות טובות:מיטל כי היא מהממת והיא רומנטית מאוד ורגישה ומתוקה אבל רק עם סער תכונות רעות: שהיא ביצ'ית שאין לתאר ושהיא הייתה זונה בעברה תיבחרו שחקן אחדשאתם אוהבים: עופר שכטר יהודה לוי
עדי הימלבלוי מיכל גבריאלוב לירון ויסמן למה אתם אוהבים את השחקן הזה:כי הוא חתיך והוא משחק טוב למה אתם אוהבים את השחקנית הזו תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקן הזה:כי היא כוסית על והיא שחקנית טובה תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקנית הזו: היא נשואה לזיו קוזו היא בת 29 אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות)כי הוא תמיד שולט וכי הוא כוסון ומאוהב מעל הראש במיטל אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות)כי היא ביצי'ת אבל לפעמים גם רגישה ועם סער היא בעננים תמונה של השחקן/נית שאתם אוהבים חובה לשים

לירז53

New member
עונה

תיבחרו דמותראשית אחת מהבנים של העונה הראשונה: סער - סער תום רני ג'וזף תיבחרו דמות ראשית אחת מהבנות של העונה הראשונה: מיטל - מיטל ליאן מילי סיגי אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנים) תכונות טובות: יפה חמוד תכונות רעות: ערס אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנות) תכונות טובות מהדימה יפה חמודה ועוד תכונות רעות: נקמנית תיבחרו שחקן אחדשאתם אוהבים: עופר שכטר יהודה לוי יהודה לוי מייקל לואיס ליאור שמש תיבחרו שחקנית אחתשאתם אוהבים: לירז צ'רכי - לירז צ'רכי עדי הימלבלוי מיכל גבריאלוב לירון ויסמן למה אתם אוהבים את השחקן הזה חמוד יפה למה אתם אוהבים את השחקנית הזו חמודה יפה מצחיקה מהממת טובה מדהימה ועוד תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקן הזה: חברה נינט תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקנית הזו: שהיא זמרת אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) כי היא בטוחה בעצמה והיא יפה וחמודה תמונה של השחקן/נית שאתם אוהבים חובה לשים

מהממת 6

New member
עונה =]]

ליאן מילי סיגי אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנים) תכונות טובות: הוא חתיך!!!! תכונות רעות: הוא מניאק [חחח...] אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנות) תכונות טובות : היא די עצמאית תכונות רעות: היא רעה!!!! תיבחרו שחקן אחדשאתם אוהבים: עופר שכטר יהודה לוי
עדי הימלבלוי מיכל גבריאלוב לירון ויסמן למה אתם אוהבים את השחקן הזה :כי הוא חמוווווווד וחתיך..!!! למה אתם אוהבים את השחקנית הזו :היא מאמי..!!! תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקן הזה: הוא חבר של נינט
תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקנית הזו: היא נולדה ב-31.5 אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) הוא מנמניאק!! והוא חתייייייךךךךךך!! אוהבים את הדמות שהשחקית הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) היא רעה..! היא חמודה =]] תמונה של השחקן/נית שאתם אוהבים חובה לשים

עוונה :)

תיבחרו דמות ראשית אחת מהבנות של העונה הראשונה: מיטל
אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנים) תכונות טובות: יפה, חתיך, מהמם, מדהיםD: תכונות רעות: מזיייןן כל מה שזזD: אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנות) תכונות טובות : יפה, מוכשרת, מדהימה מהממת D: תכונות רעות: אין P: תיבחרו שחקן אחדשאתם אוהבים: יהודה לוי
תיבחרו שחקנית אחתשאתם אוהבים: לירז צ'רכי
כן| למה אתם אוהבים את השחקן הזה כי הוא מדהיייםםם וחתיךךך למה אתם אוהבים את השחקנית הזו ^^ D: תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקן הזה: הוא נולד ב-29.6 D: תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקנית הזו: היא נולדה ב-31.5 D: אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) כי הוא חתיךD: אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) כי היא יפפפהD: תמונה של השחקן/נית שאתם אוהבים חובה לשים

../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

אנבלווש

New member
עעונה [קצת באיחור ../images/Emo3.gif אבל בקטנה חח.]

תיבחרו דמותראשית אחת מהבנים של העונה הראשונה: סער -
תום רני ג'וזף תיבחרו דמות ראשית אחת מהבנות של העונה הראשונה: מיטל -
ליאן מילי סיגי אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנים) תכונות טובות: רומנטיקן
ויפה תכונות רעות: אגואיסט :-\ נפוח ועררררס אני חושב על הדמות הראשית הזו שהיא....(בנות) תכונות טובות: מההמת [זה קום כל חח] עקשנית, שאפתנית, מרדנית, חכמה, מתוחכמת תכונות רעות: נותרת טינה תיבחרו שחקן אחד שאתם אוהבים: עופר שכטר יהודה לוי
עדי הימלבלוי מיכל גבריאלוב לירון ויסמן למה אתם אוהבים את השחקן הזה : כי הוא משחק לדעתי ממש טוב וסתם כי אני מעדיפה אותו הכי על פני השאר חח למה אתם אוהבים את השחקנית הזו: כי היא פשוט מושלמת תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקן הזה: חבר של נינט [?] תיכתבו דבר אחד שאתם יודעים על השחקנית הזו: בת 29.. אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) את סער אני אוהבת בגלל שהוא מאוהב מעל הראש במיטל והוא משחק מעעולה אוהבים את הדמות שהשחקן הזה משחק למה (לפחות 2 סיבות) ואת לירז אני מאוד אוהבת כי היא יפה ומהממת משחקת מושלם- יכול להיות שבהתחלה היא טיפה רעה וביצ'ית אבל היא מתרכחת בסוף ואת סוג הדמות ממש מתאים לה לשחק
תמונה של השחקן/נית שאתם אוהבים חובה לשים אין לי כוח לשים חחחחחחח

למעלה