כנסו ותעזרו

tigerleopard333

New member
כנסו ותעזרו

אני בן 15 אני מנגן כבר 9 שנים על פסנתר וקלידים ואני מנגן בהרכב עכשיו בהרכב יש נגנים ממש ממש טובים אבל חוץ מהמתופף כאלה אנשים מגעילים שחבל על הזמן לא רציניים בכלל בקושי עובדים משטלטים תחרותיים וכל מה שלא בריא למהלך תקין של להקה אני מנגן איתם מתחילת השנה וחשבתי שבסדר אז פה הופעה בבצפר של הופעה קטנה אבל עכשיו הציעו לנו לטוס לתחרות להקות של אירופה בחו"ל ובזמן באחרון יש לנו ממש הרבה חזרות לתחרות הזאת וזה ממש סיוט לא זורם שומדבר כל אחד רואה רק את עצמו לא מקשיב לאף אחד ואני מזה רוצה להרביץ הופעה(במיוחד שזאת ההופעה הגדולה הראשונה שלי בחו"ל) ולפי איך שהחזרות הולכות על שואו רציני על לא לצאת בפאדיחות גם אני ממש מיואש אנחנו נבחרנו כי אנחנו הנגנים הכי טובים שמרכז למוזיקה בחר אבל ככה אפילו הנגנים הכי טובים בעולם לא היו מצליחים לעשות כלום אני אשמח עם מישהו שקצת מבין בהתנהלות של להקות או גם מישהו שלא כל כך ייתן לנו טיפ שיוציא אותנו מהבוץ תודה מראש אופיר

ttg

New member
אתם מנגנים לבד?

או שיש מישהו שעוזר לכם בהפקה/ניהול מוזיקלי מטעם המרכז? אם אין אחד כזה דאג שיהיה. אדם שיגיע לחזרות ויקדם דברים. אחרי הנסיעה תפרדו ותמצאו אנשים שמתאים לכם לנגן איתם. עד אז, תעבדו להוציא את המקסימום. מדריך להרכב עם ניסיון והערכה מצד חברי ההרכב יוכל לעזור מאוד.

orguy

New member
אופיר....

אני מאוד מזדהה עם הסיפור בצורה קצת אחרת, אני חושב שאתה צריך לקחת את העניינים לידיים, תגיד לכולם לפתוח את כל הקלפים, להגיד מה שהם חושבים ואז בסוף תגיד להם מה אתה חושב אבל מהמקום שלך, איך אתה מרגיש כל חזרה, מה עובר עליך ולא ממקום של הם אשמים אלה ממקום שזה פוגע בך ולדעתך גם בלהקה שיש אווירה כזאת, אחרי ההופעה בחו"ל פשוט תעשה קאט רציני בלהקה ותחליט מי יישאר בלהקה ומי יילך אם אתה יכול לעשות את זה או שתבהיר את הדברים שאתה חושב שבונים להקה, תעשו פעילויות שונות ומגבשות ביחד, תכירו אחד את השני, תצאו לבלות ביחד, תעשו הכרה יותר מעמיקה יכול להיות שזה יכול לחזק אתכם אם תבחר בדרך הזאת..... שווה לנסות! בהצלחה! אור גיא

למעלה