כנסו ותגיבו

כנסו ותגיבו

פתחתי סתם לשטות הודעה שירשרתי משהו לשרשור של יניב והוא אמר "אל תנסי להחליף שרשור ביומן" אז אמרתי לעצמי הוא לא רוצה לא צריך אני יפתח הודעה ושלא יכעס שאני פותחת הודעות.. קודם כל אני רוצה לדעת מה מאיה מוציאה רק יומן??? מתי הוא יוצא ובאיזה אזורים הוא מגיע? וכמה הוא עולה בדיוק?? מחכה לתשובות כל מי שרוצה להגיב מוזמן... אני מחכה את דיקוש חחח סליחה דיקלה "המשך יום נעים דיקלה"

מתי מוציאים? לקראת תחילת הלימודים

בטח באוגוסט יהיה אותו על המדפים ובכל מקום מוכרים אותו!!!! זה עולה 40 שקל בטוח

אני לא שואלת אותך ואני לא רוצה לריב

איתך בפורום ואני יגיב כמה שאני רוצה

שוב אתן רבות?

דיקלה אני יסביר לך שוב פעם.........
לנוי מותר להגיב לכל הודעה שהיא רוצה בתנאי שהיא לא קיללה ונתנה פרטים אישיים שלה\של כל משתמש אחר בפורום

חחח דיקלה מה אנחנו נראים לך?סטימצקי

היומן לא מגיע לאזורים....אם יוצא יומן אז הוא בכל הארץ, ובכל הרשתות ובכל החנויות שקונים דברים לבית ספר... וכמה הוא עולה היומנים האלה בדרך כלל עולים בסביבות ה-30..לא ביג דיל...

RaZiK4

New member
../images/Emo3.gif

היא מוציאה יומן שייצא כנראה כמו כל היומנים, לקראת שנת הלימודים תשס"ה-תשס"ו. הוא לדעתי יגיע לכל האיזורים, שוב כמו כל היומנים. הוא יעלה בערך 40 ש"ח אני משער
או 49.99
שמחתי לעזור

אני חייב להגיב!

אוקיי, אז יניב אמר לך לא להחליף את הנושא של ההודעה, אוקיי אז נעלבת והתעצבנת.. אבל אנשים פה לא יהרגו אותך אם תפתחי הודעה חדשה ואת לא חייבת להצדיק את עצמך.. חוץ מזה שדניאל ורז פותחים די בקביעות אופים (
) ואתם לא מנצלים את זה! אם חשבת שאת פותחת הודעה על שטות אז יכלת לשרשר אותה לאוף! בכל מקרה, ענו לך לשאלה.. הגמד.

למעלה