כנסו דחוף!!!!

כנסו דחוף!!!!

מה נבהלתם סתם משעמם לי חחחחחחחחחחחחח נגמר סוף סוף הצום שתהיה גמר חתימה טובה לכולם!!!!! אה וכמעט שכחתי הזונעעעע שלי חוגגת יום שבת יום הולדת שלומיתושששש דלת הזזה שלי מזל טוב קשישה שלי גדלת בעוד שנה חחחח סתם כפרעעעעעעע אוהבת אותך המוןןן נ.ב מתי את עושה אותי שוב!!!!!!!!!!!!!

סבטלנהההההההההההההההההה

כפרה על סבתא שלי אני מתה עליךךךךךךךךךך שיהיה לך מזל טוב ככהההההההההההההההההההההההההההה גדולללללללללללללללל אני צריכה הצעות למנה יאאלה תתחילו להציע לי מה אפשר לקנות לסבתא שלי למומולדתתתתתתתתתתת מואהההההההההההההה מתה עלית מזלטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

יאאאאאאאאאאאאאאאאא

שלומית כפרות עליך יפה שלי המון המון מזל טוב שכל משאלות ליבך יתגשמו רק לטובה בעזרת השם בשנה החדשה נזכה כולנו לעמוד בחופה שלך אחחחח כמה שאני מברכת אותך על זה את פשוט לא מבינה... שתדעי שאני אוהבת אותך עד אין סוף ואני אעשה את כל המאמצים להגיע מבטיחה חולניתתתתתתתתתתתתת עליךךךךךךךךךךךך אלינור.

הופההה כבוד ... אז ככה ...

יש ויברטור חדש בצורה של --->
(וואלה אל תשכחו פתק החלפה אולי היא תרצה פוסטר של יובל המצחיק..) קיצ'ר לא משנה מה תביאו היא אחת שיודעת שזה מהלב .. היא מבינה ת'כוונות ... אם תשלמו טוב אני מוכן לשקול הופעה אישית ..
או שתתנו לה סתם

אה אה

תריע סבתא שלי יש לה אוסף ויברטורים הגדול במדינה סתם כפרה עליה היא לא צריכה ז היא צריכה ג חחחחחחחחחח יו שלומית אל תתיחסי כפרה עליך RH דפקה לי תשכל

>>>>

גמר חתימה טובה!!!! שלומיתתתתתתתתתתתתת כפרונה עליהה גדלה בשנההההההההה השווה שלי!!! עד אז כבר נאחל לה אלף פעמים מזל טוב!! מואהההההההההההה שיהיה המשך יום מהנהההההההההההההההה...

סתם כזה זורקת מהראש..

שלומית אל תקראי נו אולי יבוא לה סט הלבשה תחתונה משהו יפה כזה שלומית אוהבת את הדברים האלה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ליז כפרה אני עלייך טוב שלא התחלת לאחל לי מראש השנה חכי קצת לא הרבה רק עד יום שבת וסבטה את חכי חכי מחר ב - 09:00 המפגש הקבוע שלנו (אם לא תהיה לי ישיבה ואני אבריז כמו תמיד) אני אראה לך מי סבתא ערן מאמי לא צריך לחשוף בפניי כולם מה אני עושה כשאתה לא זמין לי ובטי מאמי אוחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם זו המתנה שאני אקבל אני עושה אותך באותו ערב פה מול כולםםםםםםםםםםםםםםם מתה עליכםםםםם טנקססססססס

uniqniro

New member
מאמי מזל טוב מעכשיווו

רק אושר בריאות חיוכים עליות בלי ירידות וקצב בלי עצב אוהב

נירו'ששששששששששששששש

תודה כפרה עלייך אתה באמת חבר אמיתי והוכחת את זה ועל זה אני מודה - היחיד שבא מאשדוד לפה לשמור עליי בזמן המלחמה מואההההההההההההההה

למעלה