כנסו דחוף

מהשהו לא מסתדר פה

כתוב באתר הרשמי שזה בשבת 25/3/06 ובלוח שידורים אין בכלל את התוכנית יש אותה היום ב18.55

אתה צודק אני לא מבינה את זה + כתבה

אתמול היה כתוב על שרית בעיתון פנאי פלוס הכתבה

shai202

New member
וואי תודה רחללל,כמה נעים לקרוא כתבו

כתבות כאלו!!!

התמונה מווושלמת../images/Emo99.gif

שרית ניראת סוף הדרךךךךךךךך
תודה

gilad music

New member
אחת התמונות המזעזעות של שרית

גם רואים בתמונה איך שרית שמנה באזור הישבן והיריכיים.

פחחחח אלק שמנה...יש לה גוף נשי..

מה אתה מבין?!?!...וחוץ מזה-עניינה הפרטי ב-ל-ב-ד הגוף שלה!
וואלה יופי גם על הגוף שלה מעבירים בקורת..מה עוד?!..חחחח לכלכת!

gilad music

New member
אוי ,מה קרה? רק אמרתי שהיא שמנה

ואנשים קופצים בלי שום סיבה יש תמונות שהן לא הכי יפות וזאת מה לעשות נוראית וזה שהיא שמנה לא מזיז לי כי אני התחלתי להעריץ את שרית שהיא היתה עגלעלה כמו הדודה של אמא שלי. היא עשתה מהפך מדהים, אבל מה לעשות ליפעמים קצת הדיאטה נישברת ומשמינים. זה לא כזה נורא..... שבת שלום

שרית ב:מיקי שיק" איזה יופי../images/Emo202.gif

אבל נכון "מיקי שיק" זה ביכלל היום ביום שישי לא בשבת אולי יש כאן טעות אבל תיראו היום בערב יש "מיקי שיק" צפייה מהנה במלכה

shai202

New member
תודההה חח אבל יש טעות בעיתון

חחח רשמו מלאכים במקום מלכים.. זה מהמילה מלך לא מלאך... חחחח לא נורא..ואני יודע איפה היא הייתה,יענו לפי התמונה אני לא מאמין שהיא נכנסה לשם!!!!!!! חחחח

Music4Life

New member
איזה כתבה נחמדה...אהבתי..../images/Emo45.gif

קצת צרם לי הביטוי "הברווזון המכוער אבל לברבור" אבל שיהיה... היא לא היתה מכוערת! היא היתה מוזנחת. לבשה בגדים שממש לא התאימו לה ואיפור אותה די מזעזע, וחזק מידי ושרה לא צריכה הרבה איפור, יש לה צבעים יפים ועור מטריף! וזה בהחטל נכון, אפשר לקחת את שרית לדוגמא למה בנאדם יכול לעשות עם עצמו. אין מה להגיד, שינוי מדהים מעל לכל דמיון! ואני אוהבת את הסגנון שלה מ-א-ד...הוא סקסי, הוא נשי, הוא מתאים לה בטירוף. וואו...העיניים יוצאות, פשוט עשו ממנה כוסית על
אישה עם קלאסה ורמה. אין מילים.
יפייפיונת.

למעלה