כנסו דחוף.....

ניר86

New member
כנסו דחוף.....

יש מישהו שמקליט את ההופעה של אריאל וישים אותה פה ...? אני ינסה איכשהו ...אבל עם עוד מישהו ינסה להקליט זה יהיה טוב ... אני מקווה שאני יצליח

moranush86

New member
ראיתם את אריאל??

אריאלי יא חמוד אחד!!! אני גאה בזמר שלנו ראיתם מה השופטים אמרו עליו??? אריאלי אני גאה בך!!!!!!!!

ראיתי אותוווו

איזה מוכשר הבנאדםםםםםםםם הוא היה פשוט מדהיםםםם אריאל כולנו גאים בךךךך
איך הוא שר מדהיםםםם!!!

ניר86

New member
היה אדיר.....

ולא בגלל שהוא מנהל הפורום אני אומר את זה ..הוא היה פשוט הכי טוב מכולם !!!!!!! כולם זייפו והתרגשו והוא בא ולא התרגש ולא זייף פשוט תותח !!!!! ואגב הקלטתי גם אני ינסה לשים את זה באיזה אתר ואני ישלח קישור ...

9B9

New member
אוף..

הפסדתי אותו
רק עכשיו הגעתי הביתה....היו הרבה פקקים
....תעלו את זה בבקשה:) הוא מופיע גם בסוף נכון??

נכון ניררר

אני מסכימה איתך למרות שהוא התרגש וכל זה... הוא הפגין ביטחון ושר הכי יפה שיכול להיותתת :)

dror2009

New member
אריאל אתה פשוט תותח!

היית מצויין, דוגרי לא זייפת והיית הכי טוב מכולם שם...

orianush

New member
היה מדהים!!!

אריאל כל הכבוד!! ביצעת מהמם!! וניר הנה אתר שאפשר להעלות בו פה

ברייי

New member
פשוט מדהים.כל מילה נוספת מיותרת !

זה היה הרררררבה יותר מיפה :) כל הכבוד אריאל!הביצוע היה ממש ממש יפה,באמת יש לך קול מיוחד. אעפ"י שלא זכית שם,כאן אתה תמיד הזוכה שלנו.
יש בך את הכישרון,נצל אותו אריאלי :) אנחנו הככככייי גאים בך בעולם!

ניר86

New member
זה יקח קצת זמן ....

אבל אני ישים את זה פה בקרוב...זה פשוט לוקח קצת זמן ..מצטער

אורטל 31

New member
היה באמת מדהים!

וכן אתם מה זה צודקים,מלא זייפו שם הוא הכי שר בביטחון הראה נוחכות של שיר.. אין כזה כזזזזזזה מאמי! וגם תאמת הוא צדק שהוא אמר שהוא יפסיד, כאילו בגלל בזמרת שמעו היא לא זמרת חזקה חזקה למששששל עברי הוא מלך! וזה ממש שונה,אבל לא משנה מי זכככככה אריאל אתה מספר אחד!

תודה! וואווווו

מה נשמע?? תודה. זה מרגש. אז קודם כל אין לכם ממה להתבעס בשבילי: בשביל כולם, ובשבילי אני זכיתי. למה? אז קודם כל התחרות היתה מכוונת שצנחנים יזכו, זה היה די "מכור" והצנחנים מילאו את הקהל (הקהל מצביע). הדבר השני הוא שנתתי את ה-100% שלי מול כל בית ישראל בלחץ מטורף. קיבלתי מחמאות וכל הזמרים והאומנים סימנו אותי כמנצח.כולל המתחרים. מה צריך יותר מזה? אז נכון , לא קיבלתי פסלון ופרס כספי ליחידה, אבל האמונה של כולם בזכייתי, והמחמאות המקצועיות נתנו לי חוויה בלתי נשכחת. אני ממש מאושר! ושוב, תודה על הפרגון. ושזה לא ייראה כאילו זה פורום עליי, אני אעצור כאן... תודה על החיזוקים והאמונה בי. אוהב אתכם.

ניר86

New member
הנה קישור לכל מי שרוצה...

לראות איזה תותח אריאל.. אני מצטער על האיכות זה הכי טוב שיכולתי לעשות ...

9B9

New member
ואוווו

מדהים!! כל הכבוד!!..יש לך קול ממש יפה! ובאמת שידרת ביטחון!

למעלה