כנסו דחוף!!!

כנסו דחוף!!!

מה המצב?? אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. אז תקשיבו שניה... יש לי שיער בלונד עיניים כחולות ואני בהירה... ואני מתלבטת עם כדאי לי לצבוע תשיער לשחור... יש כאלה אומרים לי שכן.. יהיה לך יפה וזה.. ויש כאלה אומרים לי שעדיף לי להישאר עם הבלונד... אבל הבלונד הזה יצא לי כבר מהתחת.. אין לי כוח לצבוע שורשים כל חודש.. ואני מתה לעשות שינוי... אז מה אתם מייעצים לי לעשות??? ואיך אני יכולה לשכנע את אמא שלי???
 

blackberry1

New member
אני תמיד אומרת...

לשנות לשחור. כי למי שיש עור בהיר ועיניים בהירות, תמיד יפה לה שיער שחור (בעיני)...
 

Blueberry Kiss

New member
אני בערך במצב שלך..

רק שאני לא בלונדינית אלא חומה בהירה. שורשים תצטרכי לצבוע גם עם בלונד וגם עם שחור, אלא אם כן השחור זה הצבע הטבעי שלך. אם שחור זה הצבע הטבעי שלך, לכי על השחור. מה הצבע הטבעי שלך? אם נמאס לך לצבוע שורשים למה לא לחזור לטבעי? אני גם התלבטתי זמן רב אם לצבוע לשחור ואפילו קניתי חינה שחורה אבל אחרי זה נבהלתי והחינה עדין במגירה
 

EPRT

New member
שלי יוצאת מארון היום

ד"א אם את רוצה אני יכולה לפרסם כאן את ההוראות לאיך משתמשים,המוכרת כתבה לי ושמתי לב שהרבהשואלים את זה
 

EPRT

New member
זה ישמר לעד בדפי הפורום../images/Emo121.gif

ל-300 גרם שזה לשעיר בינוני,צריך: חלמון תיון ארל גרי שמים מים פושרים אם התה ומערבבים אם האבקה עד שיש מרקם בוצי אבל בלי גושים מוסיפים את החלמון ואז מושחים אל השיער ועוטפים אותו בנייר כסף ל-5 שעות ויותר(כן,באסה)
 

EPRT

New member
קשה לי להגיד

מצד אחד אני למשל גם כמוך רק אם שיער חום ואני צובעת לשחור מצדשני את בלונדינית זהשינוי מבהיל,אולי תנסי קודם חום?
 
למעלה