שירנוששש המקורית
New member
כנסו דחוף....
עשיתי כבר עונה שניה ויצא לי מכועררר אז עשיתי מחדש ומחקתי 26 פרקים שזה ממש ביאס אבל עכשיו אני עושה יותר יפה.... אז הנה הפרק הראשון
ואני דורשת הרבה תגובות ודברים שישפרו!) קצת על העונה השניה: רענן ומיכאלה בכלא במיאמי ביץ' גיא ואסי התחתנו לגיא ואסי יש שתי ילדות חדשות מיה עברה ניתוח ואין לה איידס והיא עם בן צבי נמצא עם יסמין ודן עם מיקי גרשון עם עליזה גילי עם אורן גדליה הדמויות החדשות: סיון-חברה טובה מאוד של מיה,שתומכת בה בכל דבר,אך מתאהבת ברועי ומנצלת את דורין,והופכת את חייה לחיים של אחלה חריף מעיין-הבת של אסי וגיא דנה-שונאת את גילי,ומעיין המקובלות שתמיד לוקחות הכל,ונוקמת גל-חבר של גיא,מאוהב באסי ומנצל כל הזדמנות רועי- חבר של דורין,סיוון התאהבה בה בר-החברה הכי טובה של אסי,מאוהבת מאוד בגיא ומנצלת גם כל הזדמנות,מתחברת עם גל וביחד הם עושים דברים.... ורד-חברה טובה של בר,שיודעת על כל תוכניתה,ולא מגלה,התאהבה ביובל כלנית-בת דודה של מיכאלה,מגלה שמיכאלה נפטרה ונוקמת.... אורן גדליה-חבר של גילי,מופיע פעם ראשונה בסדרה,הם חברים כבר חצי שנה קשת-הבת של דורין פרק 1: אסי וגיא נמצאים בדירה החדשה גיא: ואוו! עכשיו אני מרגיש חופשי להסתובב! לא כמו בדירה הקודמת אסי: אל תתלונן על מה שיש בחיים גיא צוחק והוא ואסי מתנשקים גיא: נהיית לי מיכאלה? לא להתלונן? אסי: לפי מה שזכור לי,היא הייתה זאתי שמתלוננת גיא: כן אה?... עכשיו שנזכרים בימים הטובים... אסי: טובים?! לא טוב לך איתי?! גיא: לא מה פתאום מאמי..התכוונתי עוד לפני שהכרתי את מיכאלה אסי: אה.... גיא: איפה גילי?! אסי: לא יודעת....היא כבר אמורה לחזור מבית ספר! גיא: אני אלך לבדוק....... דורין נמצאת בדירה החדשה שלה עם החבר החדש שלה-רועי דורין: כמה נחמד מצד גיא שהוא הלווה לנו מיליון רועי: יש לך אח מאוד נחמד... דורין: איפה קשת? רועי: אצל אחותי דורין: נתת לה את הרשימה? רועי: כן.... דורין: יופי...קשת רק בת 4 והיא עדיין עם מוצץ רועי: מה לעשות... דורין: משה היה מלמד אותה דברים... רועי: אאו.....הלו?! דורין: אהה סליחה רועי: לא משנה...מתי לאסוף אותה? דורין: את מי? רועי: את קשת! דורין: לא היום..היא נשארת אצל אחותך..סידרתי לנו יום מפנק רועי: נשמע מגרה.... דורין: חכה ותראה.. עוברים לגיא ואסי גיא: לא מצאתי אותה בשום מקום! ילדים אומרים שהיא הלכה וזהו... אסי: גיא מה אני אעשה?? איפה הילדה שלי?!!!! אסי פורצת בבכי וגיא מלטף ומחבק אותה פתאום נשמעת דפיקה בדלת גיא פותח......... ומי שם?! גילי! אסי: גילי שליייי חמודה שלי איפה היית?!!! אני ואבא דאגנו לך מאוד!!!!! גיא: זה לא בסדר להבהיל את אימא שלך חמודה! איפה היית?? גילי: אולי תנו לי כבר לדבר?! אסי וגיא: דברי גילי: שיחקתי עם הילדים משכונת הכלנית גיא: גילי... גילי: בסדר! זרקנו אבנים והלכנו אח"כ לחוף ומשם לקניון ואז כל אחד הלך לבית שלו אסי: גילי מותק! את הבהלת את אימא מאוד!!! אל תעשי כאלה דברים אף פעם בלי לשאול! זה לא בסדר! גיא: תקשיבי לאימא שלך! גילי מחבקת את אסי וגיא מצטרף.. רענן ומיכאלה מדברים בכלא מיכאלה: שומר מאמי... השומר: מה?.... מיכאלה: אני מכירה אותך ! רענן לוחש לה: מי זה??? מיכאלה: חכה ותראה מטומטם שומר: אני לא זוכר אותך... מיכאלה: נוו זו אני אלינור שומר: וואלה!!! איך לא זיהיתי אותך! השתנית כפרה! מיכאלה: איזה קטע..חשבו שאני איזו מיכאלה והכניסו את "אח" שלי לפה.... שומר: וואי..........תראי את המשטרה של היום! מיכאלה: שמע מאמי..אתה יכול לשחרר אותנו? שומר: כן ברור.... השומר נותן להם לצאת... רענן: איך עשית את זה?! מיכאלה: כתוב על היד שלו אלינור....אז המצאתי מטומטם! רענן: את גאונהה מאמי שלי פתאום השומר יוצא רץ אחריהם עם עוד כמה אנשים ותופסים אותם השומר: שמתי עלייך מכשיר ציטוט מיכאלה: רענן..האקדח... רענן מוציא אקדח מכוון לשומר ויורה........ המשך יבוא!!
עשיתי כבר עונה שניה ויצא לי מכועררר אז עשיתי מחדש ומחקתי 26 פרקים שזה ממש ביאס אבל עכשיו אני עושה יותר יפה.... אז הנה הפרק הראשון