כנסו דחוף!!!

כנסו דחוף!!!

אני יודעת למה מחקו לנו את השירשור הגדול!! בגלל שאנחנו נצחנו

חחח קרןןן...

אני רואהה שכלל משפטט חדשש שיוצאא המיכאלושש...אזז הוא ישרר בחתימהה שלךך..חחח אהבתיי!!!

אנשנושיםםםםם

בואוו לצ'אטט..לחדרר מיכאלהה..יהיה משעמםםם..אבל תבואו..חחחח סתםם..יהיה פצצהה במיוחדד שאני שםם...חחחחח...סתםם..תבואו

יססס

ואתת עכשיוו איתנוו שםם..חחח..תשובההה מאוחרתתת סוריי מאמי..פשוטט לא ראיתי...חחחחחח

קרן54321

New member
חחח לא נורא

בדיוק שעה אחרי, חחח יאללה, יש צחוקים... אנשים- בואו לצ'אט פורום מיכאלה רולז

אההה קרןןן אני אומורהה לרשוםםם

את זהה..אני תמידדדד רושמתת..חחח..אלוו השרשוריםם שליי על הצ'אט..חחח...סתם מאמי חופשיי!!! אבלל אנשנושיםם תבואוו יהיה משעמםם..אבלל עדייןן תבואוו..חחחחחחחח..סתםם יהיו צחוקיםם כי אני שםם..חחחח טובב יאללהה מה אני מזבלתת לכםם ת'מוחח..תבואו ותיראו...אהה ואנחנוו בחדרר..מיכאלה רולזז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשנושיםםםםםם

בואווו כולםם לצ'אטטט..החלפנוו חדרר..כולםם לבואא לחדרר מיכאלה רולז...חחחח יהיה משעמםם אבלל תבואוו...חחחח..סתםם תבואוו!!!!

קרן54321

New member
וואלה? לא ידעתי שאת ה"ממונה"

סבבה, אני לא אגנוב לך ת'תפקיד, חחח רק עברנו חדר!! אנחנו בפורום מיכאלה שולט!!

חחח קרןןן אני לא הממונהה..חח

אבללל פשוטט אני התחלתייי ואני יסייםם ואני גם ימשיך..חחחחחחחחח...סתםם חופשיי תעשוו כמהה שבאא לכםם..חחחחחחחחחח

אנשנושיםםם

סוריי עלל עודד הודעהה..פשוטט אנחנוו כלל פעםם משנייםם חדרר..חחח..עכשיו אנחנוו בפורום מיכאלה שולטט..אזז תבואו..חח ועםם אנחנוו לא שםם אז כנראהה עברנוו חדר..חח..אז תעשוו חיפושש משתמשיםם תחפשו אותיי או את מי שאתםם צריכייםם..ייאללהה אנשנושיםם זזתיי לצ'אט...בה ביי

למעלה